Linksmai.lt projektai Lyrics.Linksmai.lt (Muzika)

Avenged Sevenfold

Vartotojo avataras

Etcetera

Moderatorė

Vilnius.

8,985.19 Lt

Standartinė » 2010 Sau 04, 21:06

Paveikslėlis

„Avenged Sevenfold“ yra amerikiečių sunkiojo roko-metalo grupė, susikūrusi Kalifornijoje 1999-aisiais metais.
Grupė susikūrė 1999 m. Pirmasis Avenged Sevenfold albumas buvo pavadintas "Sounding the Seventh Trumpet" ir buvo įrašytas, kai grupės vaikinams buvo vos po 18 metų. Po to sekė "Waking the Fallen", kuris susilaukė labai gerų atsiliepimų iš Rolling Stone žurnalo.

2005 m. birželio 7 d. pasirodė kitas grupės albumas "City of Evil", kuris apibūdinamas kaip metalcore, arba daugiau kaip hard rock, įkvėptas tokių grupių kaip Pantera, Metallica, The Misfits ir Guns N' Roses.

Nors juos priskiria metal, metalcore ir hard rock stiliams, pati grupė save įvardina kaip metal/hardcore atstovus.

Grupės "Avenged Sevenfold" būgnininkas Jimmy "The Rev" Sullivan (†28 ) mirė pirmadienį (12.28 ). Jis buvo rastas negyvas savo bute Majamyje.

Policija pranešė, kad muzikantas mirė natūralia mirtimi.

Oficialiame grupės tinklalapyje rašoma: "Su dideliu liūdesiu ir sunkia širdimi, mes turime jums pranešti, kad Jimmy 'The Rev' Sullivan mirė. Jimmy buvo ne tik geriausias būgnininkas pasaulyje, bet ir geriausias draugas bei brolis. Mes meldžiamės už Jimmy kartu su jo šeima. Norime, kad gerbtume jų privatumą. Jimmy amžiams liks mūsų širdyse".

Po šiuo pranešimu pasirašo "Avenged Sevenfold" nariai M. Shadows (28 ), Synyster Gates (28 ), Zacky Vengeance (28 ), Johnny Christ (25).

Seize The Day
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XZOY6eP-q4o[/youtube]

Afterlife
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=z_UKfsWBWSE[/youtube]

--------------------------------------

Vartotojo avataras

DuDa

Aktyvus dalyvis

Vilnius

6,221.38 Lt

Standartinė » 2010 Vas 04, 01:03

Labai gera grupe :)
reik butnai parsipust kaipnors ju albuma.
Gal kas atsiust gali šiaip? :roll:

Vartotojo avataras

Dogma.

®espect

Zarasai

1,214.48 Lt

Standartinė » 2010 Vas 04, 08:40

Tokio stiliaus roko/metalo šiaip neklausau bet visai nieko ;]
jei jie dainuoja rocką aš juos visvien respectinu
8)

Vartotojo avataras

SoOf.^

®espect

Kaunas

5,539.04 Lt

Standartinė » 2010 Vas 04, 14:30

Anksčiau klausydavau, dabar nelabai.

SevenfoldPanda

Lankytojas

178.63 Lt

Standartinė » 2012 Sau 05, 17:33

Štai vat čia yra ta vienintelė grupė, kurios dainų gali klausytis "non-stop" ir jos niekaip tau nenusibos. Kažkada seniai kai buvau su draugėmis viena iš jų pasiūlė mums pažiūrėti kažkokį tai klipą, ji jį apibūdino šitaip - "Eiiik, belekai geras klipas, pamatysi viskas kaip kokioje pasakoje, taip knyga pačioje pradžioje atsidaro ir prasideda visas veiksmas. Pamatysit, jums patiks labai." Na kagi, turbūt kas klausos šios grupės dainų suprato, kad ji mums rodė A Little Piece Of Heaven klipą. Wooow, kai pamačiau aš jį, mano reakcija buvo WOW ir ta daina WOW. Grįžus namo vient jos ir tesiklausiau. Po to kai nebuvo ką veikt į youtube suvedžiau Avenged Sevenfold ir pasiklausiau didumą jų dainų. Visos patiko (tos nuo 2005).
Apie pačia grupę ir jos narius mano nuomonė tokia: JIE NEREALŪS. M. Shadowsas, Synyster'is, Rev'as [R.I.P.], Zack'is, Johny... Ahhh, taip noriu aš į jų koncertą, ne tas žodis. :twisted:

Alt3u

Dalyvis

Kaunas

2,709.25 Lt

Standartinė » 2012 Sau 05, 18:39

Dėl tos dainos ir klipo tai taip, bet kad vienintelė grupė kurios gali klausytis non-stopu tai labai jau subjektyvu. :)
O šiaip, nebloga grupė, jau kaip minėjo A Little Piece Of Heaven ne tik daina, bet ir klipas superinis, dar Seize The Day patinka, daugiau kaip ir nelabai..

SevenfoldPanda

Lankytojas

178.63 Lt

Standartinė » 2012 Sau 05, 21:23

Alt3u::: Pabandyk pasiklausyti M.I.A., Bat Country, Dear God, So Far Away. :) Gal patiks.

Vartotojo avataras

green_snow

Aktyvus dalyvis

6,253.00 Lt

Standartinė » 2012 Sau 05, 22:32

Tik vieną dainą jų žinau - Seize the day, kuri man visai patikdavo anksčiau. :>

Linksmai.lt projektai Lyrics.Linksmai.lt (Muzika)

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių