Diskusijos Auto, moto, tiuningas ir kt.

Automatinė ar mechaninė greičių dėžė?

cracked

Įsijaučiantis

3,619.90 Lt

Standartinė » 2008 Sau 29, 20:48

Seven rašė:O tu tada pasakyk kodel daugelis sportiniu masinu eina su automatu arba kombinuota pavaru deze?

Todel, kad dauguma gamintoju - parsidaveliai. Gal pats paziurek - kas labiau gerbiama: Lambo su normalia mechanine deze, ar su tom susiktom svirtelem uz vairo? O suvaldymas isvis ne prie ko. Turedamas igudziu suvaldysi viska. Ir keiksi ta susikta elektronika.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

dddainius

Apšilinėjantis

1,535.10 Lt

Standartinė » 2008 Sau 30, 10:48

Prie ko cia parsidaveliai? :cry: del to kad automatine pavaru deze jau parsidavelis?idomus mastymas..juk tam ir gamina kad daugiau klientu pritrauktu.pvz man taip patiko automatas kad kai keisiu kita masina ji bus tikrai automatas.manau cia yra kiekvieno zmogaus asmeninis reikalas,kas jam labiau patinka su tuo ir vaziuos

Pilstukas

Įsijaučiantis

Kaunas

5,714.80 Lt

Standartinė » 2008 Sau 31, 21:53

Manau sia tema visi gali daug gincitis ir duskutuot, bet mano nuomone automatas yra tinginiam arba tiesiog nemegstanciam grot su tais begiais, o mechanas skirtas daugiui sportui ir kartais megstanciam truktelt per gaza :up: Aisku, nieko naujo gi nepasakiau bet vistiek :)

Vartotojo avataras

dddainius

Apšilinėjantis

1,535.10 Lt

Standartinė » 2008 Vas 02, 12:01

Su automatu manai neimanoma truktelk per gaza?klystai labai smarkiai :piktas:

Pilstukas

Įsijaučiantis

Kaunas

5,714.80 Lt

Standartinė » 2008 Vas 02, 13:44

Tai aisku kad galima jei koks bmw 740 tai aisku kad guldys prie sedynes, bet jei koks golfas 1.8 su mono tai nelabai ka jau isspausi is jo... :)

cracked

Įsijaučiantis

3,619.90 Lt

Standartinė » 2008 Vas 07, 21:57

dddainius rašė:Prie ko cia parsidaveliai? :cry:

As kalbejau apie Italijos gamintojus. Ferrari ir Lamborghini. Parsidave dedami tas sekvencines pavaru dezes. Tai ne automatas. Net nera sankabos. Tai jei gamina supercar'a, tai ir tegu daro kaip reikia. Vistiek nesuprasi. Cia reikia truputi dometis autokultura.

Vartotojo avataras

S-a-r-a-s

Aktyvus dalyvis

Panevezys

14,897.35 Lt

Standartinė » 2008 Vas 08, 19:08

Masinu zinovai sueje net juokas ima :D nelabai galiu isivaizduot kokia mb ar bumeri su mechanine pavaru deze :D
Ir kas cia dar sake kad nepasidraskysi? :D Kai kurie automatai, uz mechanines geriau eina.

Sh0k3^^

Lankytojas

298.20 Lt

Standartinė » 2008 Vas 25, 17:23

man asmeniskaj mechanine yra geriau ... nes girdejau kad automatine greit uzlinksta .. :) nors ka tu zinaj dbr tie kinieciai tokiu isradimu isrado :lol: MECHANINE !!! :)

Pilstukas

Įsijaučiantis

Kaunas

5,714.80 Lt

Standartinė » 2008 Vas 25, 23:30

Uz mechanine zinoma :clap: bet daug kas automatus greit sudrozia nes nemoka vazinet su ja pvz riedant nuo kalno negalima jungt neautralo kylant i kalna vel ten kazka perjunkt reikia, nu zodziu :roll:

antstolis

Lankytojas

302.50 Lt

Standartinė » 2008 Kov 01, 23:28

kol kas mechanine,pasensiu gal automata pajamt reiks ;)

wheate

Lankytojas

285.90 Lt

Standartinė » 2008 Kov 05, 14:58

Man tai asmeniskai tik mechanine ;) ir manau, kad tie, kurie tik issilaike teises neturetu rinktis automato ;)

Vartotojo avataras

S-a-r-a-s

Aktyvus dalyvis

Panevezys

14,897.35 Lt

Standartinė » 2008 Kov 09, 21:21

Paaiskink kodel...?!

Linas

Aktyvus dalyvis

Vilnius

1,624.67 Lt

Standartinė » 2008 Kov 09, 22:27

todel kad visuomenej yra susiformavusi nuomone kad automatas yra leviau uz mechanine ;)
nors pats manau kad su automatu gal nuobodziau vaziuot.. (nebandziau) bet siaip tai mano drauge lb patenkinta automatu ir visiems siulo isigyt :)
as asmeniskai tai nenoriu automato del to kad vistiek automatu yra mazuma ir jei reiks ten pavairuot draugo masina ir nemokesi tai kazkaip sudinai ;D

wheate

Lankytojas

285.90 Lt

Standartinė » 2008 Kov 10, 13:39

Todel, kad pati vazineju su mechanine ir atsisedus prie automato mane tai erzina, man patinka, kai galiu valdyt masina.
Mano abu tevai vazineja su automatais ir yra labai patenkinti, bet man tai nepatinka ;)

Vartotojo avataras

S-a-r-a-s

Aktyvus dalyvis

Panevezys

14,897.35 Lt

Standartinė » 2008 Kov 13, 21:26

O tai jau atsisedus prie kokios normalesnes masinos su automatu negalesi jos valdyt...

Ne, nu keistas jusu poziuris...

Diskusijos Auto, moto, tiuningas ir kt.

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių