Įvairūs Gyvūnai

Auto nutikimai su gyvūnais

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2009 Spa 09, 23:25

Tai va. Gal kas nors tokio jums yra nutikę su gyvūnais?
Na, ko nors rimtesnio, o ne kad šiandien mačiau partrenktą kačiuką ar ežiuką. : D

Aš papasakosiu tėčio istoriją:
šiandien tėtis važiavo į kaimą, ir sakė kad jo mašiną ''nutrenkė'' šernas. : D Mano tėtis važiavo paprastai, o šernas varė per kelią ir tiesiai į mašiną, tai sulankstė galines dureles. : D
Beje, atsitrenkęs į mašiną šernas nubėgo toliau, lyg niekur nieko. : D

O mano krikšto tėčiui tai išvis žiauriai buvo. Jis irgi kažkur važiavo, o šernas kai įsiręžė į mašiną, tai net mašiną į griovį nustūmė, visa sulankstyta buvo sakė. O šernui irgi nekaip, labai kraujavo. Sakė kad krikšto tėtis kažką kvietė kad jį parvežtų, o paskui kitą rytą ieškojo to šerno kad jį pribaigti kad nesikankintų. Tai sakė kad per naktį labai toli nuėjęs buvo.

Tai žiaurūs gyvūnai tie šernai. O buki tai irgi pakankamai. : D
Paskutinį kartą redagavo Pukuse 2009 Spa 10, 14:50. Iš viso redaguota 1 kartą.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Pelių Džemas.

Misteris Linksmai

Vilnius

1,967.81 Lt

Standartinė » 2009 Spa 09, 23:37

Gal geriau išvis su gyvūnais? Nes partrenkiama ne tik šernai

Vartotojo avataras

Aistėja.

Aktyvus dalyvis

Vilnius

8,756.50 Lt

Standartinė » 2009 Spa 15, 16:41

Jei apie patrenkimus, tai mano dėdė buvo partrenkęs usūrinį šunį.

O šiaip, vieną kart tėtis vedžiojo šunį, ir ji pamatė kitapus gatvės einančią tetą, tai lėkt pradėjo į jos pusę, tėtis neišlaikė pavadžio, na ir tuo tarpu mašina važiavo per gatvę, kažkaip užvažiavo ant pavadžio galo ir šuo kažkaip suklupo stipriai ar kaip, kad kojas nusibalnojo. Bet ne kiek skaudėjo, kiek išsigando. Visa cypdama bėgo namo kiek kojos neša.

Vartotojo avataras

Rok!s

Patyręs forumietis

Kowno - Žoliakalnis(GreenHill)

941.00 Lt

Standartinė » 2009 Spa 15, 16:57

O šernui irgi nekaip, labai kraujavo. Sakė kad krikšto tėtis kažką kvietė kad jį parvežtų.

Kam tą šerną parvežt?

Vartotojo avataras

Aistėja.

Aktyvus dalyvis

Vilnius

8,756.50 Lt

Standartinė » 2009 Spa 15, 17:18

Matyt, prisiminė, kad šerno mėsa yra nebloga. :lol:

Vartotojo avataras

MeezYyY

Aktyvus dalyvis

Kauno raj.

13,762.56 Lt

Standartinė » 2009 Spa 18, 13:37

Vasara tėvai važiavo į darbą ir ten kur jie važiuoja toks miškelis yra tai briedis iššoko ir užsimetė jį ant mašinos.Briedis pabėgo ir gyvas liko,bet va mašina..Stiklas išdaužtas,stogas sulankstytas,faros išdaužtos,kapotas sulankstytas ir daug kitokių sulankstymų ir tėvai šoke liko.Kaip be būtų keista tėtis grįžo namo su mama ir į darbą su kita mašina išvažiavo :D
Ir man vos kokio infarkto močiutė ryte neįvarė,aš atsikėliau,o ji sako,tėtis avarija padarė na žodžiu net prisimint nenoriu.

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2009 Spa 18, 14:29

O tėvams nieko neatsitiko? : o

Vartotojo avataras

MeezYyY

Aktyvus dalyvis

Kauno raj.

13,762.56 Lt

Standartinė » 2009 Spa 19, 15:25

Ne,gi rašiau,į darbą net išvažiavo :D

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2009 Spa 19, 18:20

Nu jo, bet gal nesuprato iš pradžių kad koks nors smegenų sukrėtimas, ar gal pirma į greitąją nuvažiavo. Nu iš kur aš galiu žinot? : D

Vartotojo avataras

Ruteliux999

Įsijaučiantis

Skuodas

1,165.52 Lt

Standartinė » 2010 Sau 03, 18:59

Vieną dieną kai važiavau namo nuo draugės mačiau kaip greit pravažiavo mašina.Parvažiuoju namo žiuriu partrenktas mano katinas buvo labai graudu.Jis dar kvėpavo kai atėjau , bet nieko negalėjau padaryt po 3 sekunždių jis mirė.dar tebeieskau to žmogaus kuris partrenkė katiną tai ivyko 2009 vasarą. :piktas: :cry: :prašau: :kill:

Vartotojo avataras

metaforaa

Forumo gyventojas

Tauragė.

1,591.74 Lt

Standartinė » 2010 Sau 03, 23:24

Man nėra buvę,bet pvž mano kūminai važiavo namo,ir žodžiu jau netoli miesto šernas išbėgo į gatvę tai jį partrenkė.

Katinų tai man negaila,kažkaip aš juos ant kiekvieno kampo matau partrenktus tai jau nebejaudina.

Aj dar kažkada važiavom į kaimą ir ant kelio buvo varlė.Sako brolis traiškom traiškom tėvas pasuko vairą pyst per varlę tą mano brolis su tėvu žvengt pradėjo.Man pačiai juokinga pasidarė.: D mama sako "žvėrys jūs". :D

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2010 Sau 04, 00:04

Ruteliux999 rašė:Vieną dieną kai važiavau namo nuo draugės mačiau kaip greit pravažiavo mašina.Parvažiuoju namo žiuriu partrenktas mano katinas buvo labai graudu.Jis dar kvėpavo kai atėjau , bet nieko negalėjau padaryt po 3 sekunždių jis mirė.dar tebeieskau to žmogaus kuris partrenkė katiną tai ivyko 2009 vasarą. :piktas: :cry: :prašau: :kill:

Ir kaip tu žadi jų ieškot? : DD

Vartotojo avataras

Nyan.

Forumo gyventojas

1,395.64 Lt

Standartinė » 2010 Sau 07, 21:14

Graudu,kai pamatau ant kelio suvažinėtą kačiuką ar šuniuką...O pernai mano šuniuką pertrenkė kažkokia mašina,greit lėkė,o mano šunytis nepamatė ir.... :prašau: Graudu... :( Nieko,jau turiu kitą ciuciką :wnk: Bet vistiek,gailiu jo...Ech ką padarysi,toks likimas :(
Aj,dar šnd koks bajeris buvo :D einu į mokyklą,žiūriū-mūsų kieme kažkoks šuo(ar kas ten)Toks mažas apsnigtas guli :o Mano šuo taksiukas,tai blem kad išsigandau...galvojau kad pasiliko lauke,sušalo ir...blogai jam pasibaigė.Bet pajudinau tą vadinamajį (šunį) ir pasirodo ten juodas šiukšlių maišiukas :haha: Ej,žvengiau paskui :drunk:

Vėtra

Apšilinėjantis

1,671.46 Lt

Standartinė » 2010 Vas 06, 00:35

Aš vedžiau Vėtrą (savo šunę) vakarop pasivaikščioti, ir, einant gatve pro šiukšlinę, kažkas joje pradėjo dunksėti. Žinoma, Vėtra iškart sunerimo, pasistiebė, pradėjo kažką uosti, o iš šiukšlinės staiga iššoko katė... Ji labai išsigandusi lėkė į kitą gatvės pusę ir papuolė po pravažiuojančio džipo ratais. To garso gyvenime neužmiršiu... :roll: Iš pradžių kažkas stipriai trekštelėjo, o po to sekė vienas ilgas miauktelėjimas. Tai katei, labai gaila, bet padėti jau niekuo nebegalėjau, matyt pravažiuojančio automobilio ratas sutraiškė kaukolę :(

Vartotojo avataras

Miyuki.

Patyręs forumietis

Tokyo

10,630.92 Lt

Standartinė » 2010 Bir 19, 19:48

pervažiavo fūra per katiną, nieko neliko, nei kojyčių, nei rankyčių, nei galvos.

Įvairūs Gyvūnai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias