Tai va. Gal kas nors tokio jums yra nutikę su gyvūnais?
Na, ko nors rimtesnio, o ne kad šiandien mačiau partrenktą kačiuką ar ežiuką. : D
Aš papasakosiu tėčio istoriją:
šiandien tėtis važiavo į kaimą, ir sakė kad jo mašiną ''nutrenkė'' šernas. : D Mano tėtis važiavo paprastai, o šernas varė per kelią ir tiesiai į mašiną, tai sulankstė galines dureles. : D
Beje, atsitrenkęs į mašiną šernas nubėgo toliau, lyg niekur nieko. : D
O mano krikšto tėčiui tai išvis žiauriai buvo. Jis irgi kažkur važiavo, o šernas kai įsiręžė į mašiną, tai net mašiną į griovį nustūmė, visa sulankstyta buvo sakė. O šernui irgi nekaip, labai kraujavo. Sakė kad krikšto tėtis kažką kvietė kad jį parvežtų, o paskui kitą rytą ieškojo to šerno kad jį pribaigti kad nesikankintų. Tai sakė kad per naktį labai toli nuėjęs buvo.
Tai žiaurūs gyvūnai tie šernai. O buki tai irgi pakankamai. : D
Auto nutikimai su gyvūnais
24 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
Jei apie patrenkimus, tai mano dėdė buvo partrenkęs usūrinį šunį.
O šiaip, vieną kart tėtis vedžiojo šunį, ir ji pamatė kitapus gatvės einančią tetą, tai lėkt pradėjo į jos pusę, tėtis neišlaikė pavadžio, na ir tuo tarpu mašina važiavo per gatvę, kažkaip užvažiavo ant pavadžio galo ir šuo kažkaip suklupo stipriai ar kaip, kad kojas nusibalnojo. Bet ne kiek skaudėjo, kiek išsigando. Visa cypdama bėgo namo kiek kojos neša. Vasara tėvai važiavo į darbą ir ten kur jie važiuoja toks miškelis yra tai briedis iššoko ir užsimetė jį ant mašinos.Briedis pabėgo ir gyvas liko,bet va mašina..Stiklas išdaužtas,stogas sulankstytas,faros išdaužtos,kapotas sulankstytas ir daug kitokių sulankstymų ir tėvai šoke liko.Kaip be būtų keista tėtis grįžo namo su mama ir į darbą su kita mašina išvažiavo
![]() Ir man vos kokio infarkto močiutė ryte neįvarė,aš atsikėliau,o ji sako,tėtis avarija padarė na žodžiu net prisimint nenoriu. Vieną dieną kai važiavau namo nuo draugės mačiau kaip greit pravažiavo mašina.Parvažiuoju namo žiuriu partrenktas mano katinas buvo labai graudu.Jis dar kvėpavo kai atėjau , bet nieko negalėjau padaryt po 3 sekunždių jis mirė.dar tebeieskau to žmogaus kuris partrenkė katiną tai ivyko 2009 vasarą.
![]() ![]() ![]() ![]() Man nėra buvę,bet pvž mano kūminai važiavo namo,ir žodžiu jau netoli miesto šernas išbėgo į gatvę tai jį partrenkė.
Katinų tai man negaila,kažkaip aš juos ant kiekvieno kampo matau partrenktus tai jau nebejaudina. Aj dar kažkada važiavom į kaimą ir ant kelio buvo varlė.Sako brolis traiškom traiškom tėvas pasuko vairą pyst per varlę tą mano brolis su tėvu žvengt pradėjo.Man pačiai juokinga pasidarė.: D mama sako "žvėrys jūs". ![]()
Ir kaip tu žadi jų ieškot? : DD Graudu,kai pamatau ant kelio suvažinėtą kačiuką ar šuniuką...O pernai mano šuniuką pertrenkė kažkokia mašina,greit lėkė,o mano šunytis nepamatė ir....
![]() ![]() ![]() ![]() Aj,dar šnd koks bajeris buvo ![]() ![]() ![]() ![]() Aš vedžiau Vėtrą (savo šunę) vakarop pasivaikščioti, ir, einant gatve pro šiukšlinę, kažkas joje pradėjo dunksėti. Žinoma, Vėtra iškart sunerimo, pasistiebė, pradėjo kažką uosti, o iš šiukšlinės staiga iššoko katė... Ji labai išsigandusi lėkė į kitą gatvės pusę ir papuolė po pravažiuojančio džipo ratais. To garso gyvenime neužmiršiu...
![]() ![]()
24 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
‹ Įvairūs ‹ Gyvūnai |