Įvairūs Mistika

Auros

BlessedWithACurse

Lankytojas

165.00 Lt

Standartinė » 2012 Lie 29, 10:05

Savo auros pamatyti negalima kaip kažkas sakėt norit išmokt.
Mano aura yra mėlyna/žydra. O man tai pasakė sesė.
Tu gali žiūrėt tik kito. Na bent savo nemeginau turbūt ir nelabai gautus.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

wolfing

Patyręs forumietis

londonas

2,664.75 Lt

Standartinė » 2012 Lie 29, 11:24

na jei prieš veidrodi butum spėju kad gautus ^^ kaip supratau tavo sesė irgi visa tai praktikuoja

BlessedWithACurse

Lankytojas

165.00 Lt

Standartinė » 2012 Lie 29, 11:41

Hmm, abejoju ar prieš veidrodi gautus. Tikrai abejoju. Taip, bet ji vyresnė už mane 6 metais.

Vartotojo avataras

SpeechTherapy7

Įsijaučiantis

Liverpool

1,304.18 Lt

Standartinė » 2012 Rgs 02, 02:20

Auros plika akimi nepamatysi, nebent esi ipatingas ir tai matai.
Auras nufotografuoja su specialiais aparatais kaip cia kazkas minejo.
Jusu aura nebus vienos spalvos, yra kartu chakros, kurios turi savo spalvas.
Ir be abejones auros spalvos keiciasi, kiekviena diena jos keicia spalvas, priklauso nuo tavo jausmu, minciu, elgesio, intelekto tai ne genai.
Kazkur Rusijoje ar kur, bijau sumeluot, tokius aparatus naudoja ligoninese, kad galetu matyti ka butent ligoniui skauda, ligas ir t.t.

Buna taip, kad nepakenciat kaikuriu spalvu? Tai del to kad jusu auroje jos labai daug yra.
Ir buna, kad jus tesiog mylite kaikurias spalvas? O tai del to, kad auroje jos jums truksta.

Turiu knyga Juodoji ir Baltoji magija, ten yra skyrius apie aura ir tiksliai apie tai aprasyta. Kam idomu leiskit zinot, nurasysiu kas ten rasoma.

Vartotojo avataras

wolfing

Patyręs forumietis

londonas

2,664.75 Lt

Standartinė » 2012 Rgs 03, 17:26

Didžiųjų pranašų, šventųjų ir senovės Mokytojų auros buvo itin didelės ir tokios skaisčios, kad net paprasti mirtingieji virš jų galvų matydavo aureolės švytėjimą.

astropasauli čia nukopijavau iš kito puslapio. nežinau ar tai bent susije su tuo švitejimu aplink tavo galva kažkokioj foto, bet...

buncius

Lankytojas

23.00 Lt

Standartinė » 2012 Rgs 05, 21:42

sveiki visi. as nelabai prates prie siu dalyku ir kazkaip net keista klausti bet vis delto paklausiu, as aplink zmones matau tokia lyg balta sviesa kol kas nepastebejau kad ant kurio kito zmogaus ji butu kitokios spalvos, gal galetumete pasakyti ka as matau nes esu siek tiek pasimetes, is anksto dekoju uz atsakyma

Vartotojo avataras

wolfing

Patyręs forumietis

londonas

2,664.75 Lt

Standartinė » 2012 Rgs 10, 20:30

buncius rašė:sveiki visi. as nelabai prates prie siu dalyku ir kazkaip net keista klausti bet vis delto paklausiu, as aplink zmones matau tokia lyg balta sviesa kol kas nepastebejau kad ant kurio kito zmogaus ji butu kitokios spalvos, gal galetumete pasakyti ka as matau nes esu siek tiek pasimetes, is anksto dekoju uz atsakyma

dauguma ta balta šviesa vadina eteriniu kunu. Jei įdėsi papildomai pastangu pamatysi ir visa arura

buncius

Lankytojas

23.00 Lt

Standartinė » 2012 Rgs 12, 17:52

as ja matau aplink visa zmogu, o apie kokias pastangas tu kalbi? gal galetum smulkiau? tada pasistenkciau pabandyti ir as tai jau matau gan senai, tik niekaip nesupratau is kur tai atsirado

Vartotojo avataras

wolfing

Patyręs forumietis

londonas

2,664.75 Lt

Standartinė » 2012 Rgs 12, 18:50

http://www.lev.lt/index.php?option=com_content&view=article&id=270:mokykims-matyti-aur&catid=951:pratimai-akims&Itemid=65&lang=lt va cia yra keli pratimai. Tiesa pasakius man buvo pavyke matyt spalvas aplink tušinuka, pirštus ir pan. aišku i žmones nežejau, bet man tai pavyko nelabai samoningai išmokt: per pamokas ir namuose tarsi atsijungdavau ir žvilksnis nukrypdavo kažkur i toli ir tada tarsi sustingdavau...

buncius

Lankytojas

23.00 Lt

Standartinė » 2012 Rgs 12, 19:59

matai as geltonikas tai atspalviu nelabai matau, jai tai butu ryskios spalvos matyciau. as tai matau labai laisvai, uztenka 2-3 minutes paziureti ir tai ivyksta automatiskai. apie daiktus yra pasitaike kad matyciau kažką panasaus, aplink savo rankas deja nematau

Vartotojo avataras

wolfing

Patyręs forumietis

londonas

2,664.75 Lt

Standartinė » 2012 Rgs 12, 20:02

aš irgi geltonikas ; D

buncius

Lankytojas

23.00 Lt

Standartinė » 2012 Rgs 13, 18:04

tuomet nesunku bus susikalbeti :D

buncius

Lankytojas

23.00 Lt

Standartinė » 2012 Rgs 19, 20:35

neseniai pastebejau dar viena dalyka, jai ziuriu zmogui i akis aplink ji matau daug didesne ir po truputi dinkstancia sviesa, o jai ziuriu i kuno ar jo dalies pakrasti (nezinau kaip kitaip ivardyti) matau mazesnia sviesa bet ji baigiasi griestu bruksniu, dingsta kaip uz linijos. gal galetumet pasakyti ar cia tas pats eterinis kunas ar as matau kažką kita

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 2 nariai :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 2 svečių(iai)
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių