Diskusijos Grožis ir sveikata

Aukštakulniai

Vartotojo avataras

kristixe

Aktyvus dalyvis

Mažeikiai

4,450.86 Lt

Standartinė » 2012 Geg 23, 14:21

Žadu dalyvauti vestuvėse, bet neišsirenku tinkamos avalynės. Esu nusižiūrėjusi maždaug tokius batus, kaip manote ar ištverčiau su tokiais high heels? O gal žinote kokia avalynė tiktu ir butu patogi bei graži tokiai šventei? Paveikslėlis

--------------------------------------

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2012 Geg 23, 18:15

Dėl vestuvių galiu patart, kad jei esi pamergė, arba nors ir ne (bet nuo pat ryto jau esi ant tokių kablų) tai tau bus mirtis, t.y. ne tau, o tavo vargšėms kojoms. Ir nesvarbu, ar moki tu vaikščiot ar ne. Pvz aš buvau su pusiau žemesniais kablais nuo pat ryto, tikrai vėliau jau vakare basa vaikščiojau, nes buvo neįmanoma. :] Žinoma, dėl grožio tai čia viskas ok, bet tada jau geriau dar kokią porą paprastų batelių paimk, nes kitaip verksi ; D

Vartotojo avataras

xXiPodXx

Aktyvus dalyvis

Somewhere in the middle of nowhere

3,305.29 Lt

Standartinė » 2012 Bir 01, 20:36

Man asmeniškai labiau sportbačiukai, inkariukai ir etc., aišku, ne tie sportiniai kedai. :D Aukštakulnių nenešioju ir nenoriu. Bet būna gražių, būna, tik ir pagal amžių nelabai, ir pagal skonį ne man...

Paveikslėlis
Tokie gal ir visai nieko, bet naaah...
Vistiek kai paaugsi, į vestuves ar šventes su sportbačiais neisi, teks kažkada užsimaut aukštakulnius. :D

Vartotojo avataras

DripDrop

Patyręs forumietis

Kaunas

2,859.86 Lt

Standartinė » 2012 Bir 14, 15:50

Paveikslėlis
Paveikslėlis
:lovegif:

Vartotojo avataras

(E.)

Apšilinėjantis

818.29 Lt

Standartinė » 2012 Bir 14, 21:42

Neperseniausiai nusipirkau šiuos aukštakulnius. Pakankamai patogūs, nėra labai aukšti (10cm). Nekasdieniški, bet vasarai pats tas manau. :)

Paveikslėlis

Vartotojo avataras

Precious

Įsijaučiantis

2,273.00 Lt

Standartinė » 2012 Bir 15, 21:32

Turiu pora poru, bet pati aukstakulniu nelabai nesioju. Sie labai neblogi...
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis

Vartotojo avataras

Hoeski

Patyręs forumietis

The land of joy

5,089.70 Lt

Standartinė » 2012 Bir 16, 20:13

(E.) rašė:Neperseniausiai nusipirkau šiuos aukštakulnius. Pakankamai patogūs, nėra labai aukšti (10cm). Nekasdieniški, bet vasarai pats tas manau. :)

Paveikslėlis

labai gražūs. :lovegif:
pvz vasarai tai šiti apavai man labai prie širdies;
Paveikslėlisahh, noriu tokių, duokit tik kas man:D
Paveikslėlis

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2012 Lie 17, 20:06

Noriu tokiu, bet kad labai jau daug kainuoja :(

Paveikslėlis

Vartotojo avataras

too_Fake

Įsijaučiantis

1,566.67 Lt

Standartinė » 2012 Lie 17, 22:10

Paveikslėlis

šie man savotiškai simpatiški:)

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2012 Lie 17, 22:27

Mm, dievinu aukštakulnius, bet jų jau nenešioju. : D nusprendžiau, kad nemoku vaikščiot, arba tiesiog man netinka, tai pasirinkau platformas. Bet žinoma, kartais užsidedu, fotosesijai ar į vakarėlį.

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2012 Lie 20, 17:44

mehh
Paskutinį kartą redagavo HotMess 2012 Gru 14, 23:11. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

Uoga.*

Aktyvus dalyvis

6,454.03 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 05, 10:32

Perskaičius vienos ar kitos merginos komentarus, kaip jos rašo, kaip tragiškai vaikšto merginos, tai paėmė šioks toks pyktis, nes kokia teisę turit stumti? Norėčiau pamatyti, kai pačios pirmą kartą užsidėjusios eitumėte (jos mokosi, kaip joms daugiau išmokti?) o ir niekas negimė mokėdamas viskas yra išmokstama pačių. Vienintelis dalykas kuris gelbsti,tai praktika. Nematau nieko čia tragiško. Visgi ateis laikas, kai reikės užsidėti aukštakulnius, o kuo anksčiau pradėsi tuo geriau tik tau pačiai bus. Tik žinoma reikia žinoti ribas...ne mažvaikėm nešioti! Normalus amžius pradėti nešioti manau 17 metų.

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 05, 11:45

Pvz aš jų nemoku nešioti. : D
Neįsivaizudoju, kaip reikia mokėti? Žinoma neinu ten susikūprinusi, bet man iš tikrųjų nėra lengva su jais, kad pusė dienos ištverčiau be skausmų - taip dar nebuvo. :] Čia visom taip? Nes atrodo kitos nešioja vos ne kasdien, ir nieko.

Vartotojo avataras

Uoga.*

Aktyvus dalyvis

6,454.03 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 05, 19:05

Aš ne per seniausiai nusipirkau 13cm pavaikščiojau apie val. pradžiai buvo neapsakomas skausmas, bet žinojau, kad taip ir turi būti, nes koja neįpratus dar buvo. O dabar jau kiek kartų juos nešioju viskas gerai, nei trina, nei skauda.
Naujai nusipirkus batus reikia tris kartus kaip nieko nors po dvi valanndas pravaikščioti, nes man pradžioj apskritai su visais batais būna, kad tryna, bet laikui einant viskas ok.

O dėl nemokėjimo, tai gal iš kart pradžiai nusipirkai žiauriai aukštus? Geriausia pradėti pratintis vaikščioti nuo stambių kulnų, kokių 8cm tada pereiti ant 10, 13cm platformos ir tik tada bandyti ant aukštakulnių, nes rizikinga iš karto stoti ant špilkų...

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 05, 19:18

Mano kojos mačiusios įvairių įvairiausių kulnų, gal aš vaikščiot ir moku, bet kad ilgai su jais ištverti man yra nerealu. :) Todėl mieliau renkuosi platformas, o tik ypatingomis progomis užsidedu aukštakulnius.

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias