AukštakulniaiŽadu dalyvauti vestuvėse, bet neišsirenku tinkamos avalynės. Esu nusižiūrėjusi maždaug tokius batus, kaip manote ar ištverčiau su tokiais high heels? O gal žinote kokia avalynė tiktu ir butu patogi bei graži tokiai šventei?
![]() -------------------------------------- Dėl vestuvių galiu patart, kad jei esi pamergė, arba nors ir ne (bet nuo pat ryto jau esi ant tokių kablų) tai tau bus mirtis, t.y. ne tau, o tavo vargšėms kojoms. Ir nesvarbu, ar moki tu vaikščiot ar ne. Pvz aš buvau su pusiau žemesniais kablais nuo pat ryto, tikrai vėliau jau vakare basa vaikščiojau, nes buvo neįmanoma. :] Žinoma, dėl grožio tai čia viskas ok, bet tada jau geriau dar kokią porą paprastų batelių paimk, nes kitaip verksi ; D
Man asmeniškai labiau sportbačiukai, inkariukai ir etc., aišku, ne tie sportiniai kedai.
![]() ![]() Tokie gal ir visai nieko, bet naaah... Vistiek kai paaugsi, į vestuves ar šventes su sportbačiais neisi, teks kažkada užsimaut aukštakulnius. ![]()
labai gražūs. ![]() pvz vasarai tai šiti apavai man labai prie širdies; ![]() ![]() Perskaičius vienos ar kitos merginos komentarus, kaip jos rašo, kaip tragiškai vaikšto merginos, tai paėmė šioks toks pyktis, nes kokia teisę turit stumti? Norėčiau pamatyti, kai pačios pirmą kartą užsidėjusios eitumėte (jos mokosi, kaip joms daugiau išmokti?) o ir niekas negimė mokėdamas viskas yra išmokstama pačių. Vienintelis dalykas kuris gelbsti,tai praktika. Nematau nieko čia tragiško. Visgi ateis laikas, kai reikės užsidėti aukštakulnius, o kuo anksčiau pradėsi tuo geriau tik tau pačiai bus. Tik žinoma reikia žinoti ribas...ne mažvaikėm nešioti! Normalus amžius pradėti nešioti manau 17 metų.
Pvz aš jų nemoku nešioti. : D
Neįsivaizudoju, kaip reikia mokėti? Žinoma neinu ten susikūprinusi, bet man iš tikrųjų nėra lengva su jais, kad pusė dienos ištverčiau be skausmų - taip dar nebuvo. :] Čia visom taip? Nes atrodo kitos nešioja vos ne kasdien, ir nieko. Aš ne per seniausiai nusipirkau 13cm pavaikščiojau apie val. pradžiai buvo neapsakomas skausmas, bet žinojau, kad taip ir turi būti, nes koja neįpratus dar buvo. O dabar jau kiek kartų juos nešioju viskas gerai, nei trina, nei skauda.
Naujai nusipirkus batus reikia tris kartus kaip nieko nors po dvi valanndas pravaikščioti, nes man pradžioj apskritai su visais batais būna, kad tryna, bet laikui einant viskas ok. O dėl nemokėjimo, tai gal iš kart pradžiai nusipirkai žiauriai aukštus? Geriausia pradėti pratintis vaikščioti nuo stambių kulnų, kokių 8cm tada pereiti ant 10, 13cm platformos ir tik tada bandyti ant aukštakulnių, nes rizikinga iš karto stoti ant špilkų... ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |