‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata
-

HotMess
- Forumo gyventojas
-
- United Kingdom
- 42,980.47 Lt
» 2011 Lap 20, 20:30
Turiu ir as tokio stiliaus minitem, nors ir neatrodo, bet is tiesu labai patogus. Beje - grazus tavo batukai 
--------------------------------------
-

MuOn
- ®espect
-
- Vilnius
- 21,478.95 Lt
» 2011 Lap 20, 23:35
Tokie batai gražiai atrodo ant merginų, kurios: 1. Yra liekno sudėjimo 2. Nesirengia kekšiškai
-

candella.
- Forumo gyventojas
-
- empty streets.
- 23,956.77 Lt
» 2011 Lap 22, 00:06
Nebūtinai lieknos, gali būt ir normalaus sudėjimo. Svarbu, kad eit mokėtų, o ne kojos per kelius linktų sulig kiekvienu žingsniu ;d
-

Hoeski
- Patyręs forumietis
-
- The land of joy
- 5,089.70 Lt
» 2011 Lap 23, 17:10
na čia mano dabar nešiojami batai: (nuotraukos ne mano tik stilius toks pats, ty forma ir taip toliau tik spalvos ne ir pan.)    ir originalūs šiaip, ne padielkos, kainavo tikrai nemažai
-

MuOn
- ®espect
-
- Vilnius
- 21,478.95 Lt
» 2011 Lap 23, 17:16
Tokius kaip pirmi ir antri turiu. Tai su platformom labai patogūs. O tokie kaip antri, tai tik ne visos dienos nešiojimui. ; D
-
Pride
- Lankytojas
-
- 405.00 Lt
» 2011 Lap 26, 06:17
Jei mergina nesioja aukstakulnius as iskart inau - ja lengva manipuliuoti, pasinaudoti ir ismesti, kaip siukste, kukia ji ir yra. Nesiojate aukstakulnius, kankinate save, apsimetate, kad neskauda, o paskui sakote, kad del vyru. Manot mums tai neatrodo juokingai? be to, as esu senamadiskas, o pries gerus 100 metu aukstakulniai buvo keksiu simbolis  Nors ir dabar mazai kas pasikeite...
-

Tik&Tak
- Apšilinėjantis
-
- 1,202.03 Lt
» 2011 Lap 26, 11:17
Aukstakulnius nesioja moterys del saves, nes joms jie grazu. Ir ne visi vyrai tokie kaip tu.
-

Gabe7
- Forumo gyventojas
-
- 33,236.51 Lt
» 2011 Lap 26, 11:31
Nesiojate aukstakulnius, kankinate save, apsimetate, kad neskauda
moterys yra dailioji lytis ir jos visada siekia atrodyti elegantiškai,ką ir suteikia aukštakulniai.Tiesa,moterys nevisada puošiasi dėl vyrų,pirmiausia tai yra daroma dėl savęs.Toliau,tai aukštakulniai nebuvo kekšių simbolis,tiesiog jie nebuvo paklausūs,o jau nuo 20's berods išpopuliarėjo.Trečia,aukštakulniai nerodo moters kekšiškumo,moteris su laiveliais irgi gali vulgariai atrodyt.Na ir pabaigai,ne visos moterys kankinasi avėdamos aukštakulnius. 
-

Pukuse
- ®espect
-
- Vilnius
- -5.00 Lt
» 2011 Lap 26, 11:43
Pride rašė:Jei mergina nesioja aukstakulnius as iskart inau - ja lengva manipuliuoti, pasinaudoti ir ismesti, kaip siukste, kukia ji ir yra. Nesiojate aukstakulnius, kankinate save, apsimetate, kad neskauda, o paskui sakote, kad del vyru. Manot mums tai neatrodo juokingai? be to, as esu senamadiskas, o pries gerus 100 metu aukstakulniai buvo keksiu simbolis :) Nors ir dabar mazai kas pasikeite...
Savsem!! Pasakyk, kuom mąstei rašydamas šitai? ''Jei žmogus rašo va taip kaip tu, aš iškar žinau - tu kvailas, nemąstai ir nori pasirodyt žiauriai fainas, turintis tobulą nuomonę ir protingas''. Deja!! Kaip tu gali spręst apie žmogų iš to, kokio tipo batus nešioja. Tai jeigu tu šiukšlių nueini treningu apsivilkęs nunešt, tai tu jau forsas? Kablus nešioja šiukšlės? Aš nesuprantu, kuo tu norėjai pasirodyt šitą rašydamas? Žmogau, tau gal tankas smegenis pervažiavo? Tu pasakei kad tu bernas, tai kaip tu gali žinot patogūs tie aukštkulniai ar ne? ir juo labiau apstumt nieko nežinodamas? Gal gale panų ir kojos truputį kitokios, taip kad jau tikrai ne tau, ****, vertint. Dėl vyrų? O čia iš kur ištraukei? Taip, visos panos neturi nuomonės ir nešioja tik dėl vyrų. Taip taip taip! žiauriai tu gudrus. Kas tau atrodo juokingai su tavo kvaila nuomone ir įsitikinimu, tai man žinok visiškai vienodai, kas tu toks po velniais? Manai kad visos mes kablus dėl to kad kažkoks TU pasakė kad tai atrodo kvailai? Kas tu mum esi kad mum turėtų rūpėt? jėzau jėzau, prieš 100 metų daug kas buvo, ir žinok viskas keičiasi, ir ne mažai.
-

MuOn
- ®espect
-
- Vilnius
- 21,478.95 Lt
» 2011 Lap 26, 12:20
Pride rašė:Jei mergina nesioja aukstakulnius as iskart inau - ja lengva manipuliuoti, pasinaudoti ir ismesti, kaip siukste, kukia ji ir yra. Nesiojate aukstakulnius, kankinate save, apsimetate, kad neskauda, o paskui sakote, kad del vyru. Manot mums tai neatrodo juokingai? be to, as esu senamadiskas, o pries gerus 100 metu aukstakulniai buvo keksiu simbolis  Nors ir dabar mazai kas pasikeite...
Aha, jau geriau tegul moterys kerzus nešioja ir atrodo kaip vyrai, nu bet jo, užtat patogu.  Keistas požiūris, bet iš dalies kažkiek teisingas, dėl to manipuliavimo, nes pas mus Lietuvoje daugiausia tokios kekšytės klubinės ir nešioja aukštakulnius 15cm, na arba kaimietės juokingai su jais atrodančios. Bet nereikia pamiršti, kad yra ir dalis tų moterų, kurios atrodo elegantiškai, inteligentiškai, seksualiai ir t.t.
-

seabear
- Mis Linksmai
-
- Vilnius
- 8,200.78 Lt
» 2011 Lap 26, 13:44
Pukuse rašė:Kas tu mum esi kad mum turėtų rūpėt?
bet tau rūpi, p.x. kas jis toks:DD juokinga čia kažkaip
-

Pukuse
- ®espect
-
- Vilnius
- -5.00 Lt
» 2011 Lap 26, 13:53
Retorinis klausimas čia
-

seabear
- Mis Linksmai
-
- Vilnius
- 8,200.78 Lt
» 2011 Lap 26, 14:17
faina, kad išmanai meninės reiškos priemones, bet tik šiaip pastebėjimą numečiau, kad neatrodo, jog tau nerūpi.:D taip jau užsipuolei karštai kad pasigailėjau popkornų nepasiėmus:DD
-

Pukuse
- ®espect
-
- Vilnius
- -5.00 Lt
» 2011 Lap 26, 16:21
Čia buvo ta prasme, kad mes nekeisim nuomonės dėl vieno žmogaus keisto pastebėjimo, ir man jo nuomonė rūpi tik iš tos pusės, kad nesuprantu kaip galima tokiu būt kad taip apstumt net logiško paaiškinimo neturint. man tai čia nežmogiška (ta prasme be smegenų) yra. O dėl popkornų.. tai tikrai gaila, ir man :((((
-

adolfina
- ®espect
-
- 5,384.27 Lt
» 2011 Lap 29, 15:02
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata
|
|
|