Manau dažnai supyksta draugas... Ir reikia kažkaip gražiai atsiprašyti... Papasakok kaip tai nutiko ir pasakyk kuo gerų patarimų.. Beje štai ir man taip nutiko... ;|||
ant manęs užpyko draugė. Tačiau toji draugė yra sutikta internete, o susitiksim realybėj tik per stovyklą.. Problema ta, kad ji ant manęs užpyko. Darysiu tokį gražų laišką, su gražiom mintim ir atsiprašymu. Galvojau gal dar šokolado ir kokią smulkmenėlę. Bet kad jai patiktų, be to iki stovyklos kelio tai daaaaugokai... Stovykla už šiaulių, o gyvenu kaune. Šokoladas manau patirps kol nuvažiuosiu. O kas jai atpinka tai žinau tik tiek - naruto. Bet kad tokį daiktą rasti.. Lietovj.. Tai vaje. Manyčiau neįmanoma.. O gal žinot kur būtų galima rasti kaune. Bet nebrangiai, bet manau, kad ne. be to gal galit ką nors pasiūlyt? Nebrangaus, bet mielo... ;| Būčiau be galo dėkinga.
Atsiprašymas. Kaip gražiai atsiprašyti?
17 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
Arba neisiskaiciau, arba tu neparasei del ko butent ji ant taves uzpyko?
![]() ![]()
Neatsiprašinėju. Jei susipykstu su žmogumi, reiškias taip turėjo būti ir nutraukiu sąntykius.
kodėl taip žiauriai? aš ir buvau susipykus su lb gera drauge tai.po to žiema kita draugė nuvarė mane aysiprašyt tai vėliau visos kartu juokiamės ![]() o tavo atvėju nuoširdžiai atsiprašyk...
Vat čia tai jau mano reikalas kas ateityje bus. Nespręsk už mane. Man taip priimtiniau.
Už Tave nesprendžiu, tik manau, jog jeigu taip nevertini draugystės ir dėl vieno ginčo ją nutrauki, greitai niekas nebenorės draugauti su Tavim.
17 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
‹ Šis bei tas ‹ Pašnekesiai |