Įvairūs Mistika

Ateiviai jau gyvena žemėje

Mvp

Aktyvus dalyvis

19,803.61 Lt

Standartinė » 2009 Gru 30, 10:35

Smy. rašė:Viena laksto pas mane namie. :up:

Nežinau, kaip kitiems bet man tai nejuokinga :shock:

--------------------------------------

Smy.

Forumo gyventojas

664.95 Lt

Standartinė » 2009 Gru 30, 10:49

Tai ir neturėjo būt juokinga : )

Gerai, kad aš jais netikiu.
Prisižiūrėjot sakyčiau per daug filmų : DD

Mvp

Aktyvus dalyvis

19,803.61 Lt

Standartinė » 2009 Gru 30, 11:39

Smy. rašė:Tai ir neturėjo būt juokinga : )

Gerai, kad aš jais netikiu.
Prisižiūrėjot sakyčiau per daug filmų : DD

Čia net filmų nereikia... gi... Užtenka logikos :)

Vartotojo avataras

PureLife

Įsijaučiantis

Aii

1,964.38 Lt

Standartinė » 2009 Gru 30, 15:49

Pas mano draugę akvariume gyvena ateivis. :shock: ..................tiksliau žuvis kurią jinai pavadino Ateiviu.

Vartotojo avataras

Citrinute

Patyręs forumietis

22,825.21 Lt

Standartinė » 2009 Gru 30, 21:44

HaBecK rašė:Čia net filmų nereikia... gi... Užtenka logikos :)

Butent. As nesuprantu zmoniu kurie tusciai svaicioje net nepasvarste is visu pries ir uz. Ir pagalvojus uz dezes kaip visoje musu visatoje, gal net musu pacioje galaktikok galime buti tik mes? Tai manyciau nesamone ativiai yra ne viena planeta ir ne dvi, jai yra musu zeme reiskias yra ir daug kitu tokiu planetu. Gal tik kitos neturi intelektualiu butybiu, gal tik viduryje evoliucijos. Bet jeigu tu ju nematei negali teigti, kad nera.

Vartotojo avataras

Ieva.!

Įsijaučiantis

Kaunas

2,417.16 Lt

Standartinė » 2009 Gru 31, 01:55

Galbūt ir yra ateiviai, bet man tai vistiek skamba kaip iš fantastikos srities :D

Vartotojo avataras

Citrinute

Patyręs forumietis

22,825.21 Lt

Standartinė » 2009 Gru 31, 03:22

Ieva.! rašė:Galbūt ir yra ateiviai, bet man tai vistiek skamba kaip iš fantastikos srities :D

O as cia nieko fantastisko nematau. Znau tai gal tavo nuomone, bet man zodis ateivis neskamba nei fantastiskai nei mistiskai. Tai gal musu astiradimas buvo taip pat fantastika? As nenoriu paneigti tavo nuomones, as tik toliau destau savo minti pasinaudodama tavo citata. Man zodis fantastika socijuojasi su tuo kas iš tiesų neegsistuoja, tai undines, visokie vilkolakiai, vampyrai ir pan. Nes pagalvojus logiskai ju ir buti negali. O kazkur tolimose planetose atitiko toks likimas kaip ir musiskes. Vanduo ne stebuklas o tik molekuliu derinys, gyvybe pasirodo taip pat.

Vartotojo avataras

Citrinute

Patyręs forumietis

22,825.21 Lt

Standartinė » 2009 Gru 31, 03:23

Ieva.! rašė:Galbūt ir yra ateiviai, bet man tai vistiek skamba kaip iš fantastikos srities :D

O as cia nieko fantastisko nematau. Znau tai gal tavo nuomone, bet man zodis ateivis neskamba nei fantastiskai nei mistiskai. Tai gal musu astiradimas buvo taip pat fantastika? As nenoriu paneigti tavo nuomones, as tik toliau destau savo minti pasinaudodama tavo citata. Man zodis fantastika socijuojasi su tuo kas iš tiesų neegsistuoja, tai undines, visokie vilkolakiai, vampyrai ir pan. Nes pagalvojus logiskai ju ir buti negali. O kazkur tolimose planetose atitiko toks likimas kaip ir musiskes. Vanduo ne stebuklas o tik molekuliu derinys, gyvybe pasirodo taip pat.

Mvp

Aktyvus dalyvis

19,803.61 Lt

Standartinė » 2009 Gru 31, 09:03

Citrinute rašė:O as cia nieko fantastisko nematau. Znau tai gal tavo nuomone, bet man zodis ateivis neskamba nei fantastiskai nei mistiskai. Tai gal musu astiradimas buvo taip pat fantastika? As nenoriu paneigti tavo nuomones, as tik toliau destau savo minti pasinaudodama tavo citata. Man zodis fantastika socijuojasi su tuo kas iš tiesų neegsistuoja, tai undines, visokie vilkolakiai, vampyrai ir pan. Nes pagalvojus logiskai ju ir buti negali. O kazkur tolimose planetose atitiko toks likimas kaip ir musiskes. Vanduo ne stebuklas o tik molekuliu derinys, gyvybe pasirodo taip pat.

Tai paaiškink kodėl jų būti negali?

Woo

Įsijaučiantis

2,951.42 Lt

Standartinė » 2009 Gru 31, 11:12

Citrinute rašė:O as cia nieko fantastisko nematau. Znau tai gal tavo nuomone, bet man zodis ateivis neskamba nei fantastiskai nei mistiskai. Tai gal musu astiradimas buvo taip pat fantastika? As nenoriu paneigti tavo nuomones, as tik toliau destau savo minti pasinaudodama tavo citata. Man zodis fantastika socijuojasi su tuo kas iš tiesų neegsistuoja, tai undines, visokie vilkolakiai, vampyrai ir pan. Nes pagalvojus logiskai ju ir buti negali. O kazkur tolimose planetose atitiko toks likimas kaip ir musiskes. Vanduo ne stebuklas o tik molekuliu derinys, gyvybe pasirodo taip pat.

Tam reikia atkartoti aibe dalyku, o tai labai sumazina sansa, kad evoliucija pasuktu tam tikru keliu. Nu kitaip tariant Visatoje atsikartoti tiems patiems ivykiams sakoma neimanoma.
Del gyvybes yra elementarus desnis, taip vadinama gyvybes zona...
Planeta turi but neperarti ir nepertoli saules, Saules sistema turi but stabili t.y. planetos turi turet pastovia geocentrines orbitas. planetos dydis panasus i zemes +-, sistemoje netui ivykt jokiu kataklizmu, t.y. pakankamai stabili ilga laika kad susiformuotu gyvybe, tai pat turi but tam tikru elementu kuriantis tokiai planetai, kad susidarytu atmosfera ir bla bla bla. sistema turi but apsaugota nuo kosmoso kunu iavairiu ir t.t. trumpai tariant aibe dalyku turi ivykt atkartot zemes istorija 1:1 visatoje kaip sakoma neimanoma, ji per daug skirtinga, bet... kad gyvybe gali egzistuoti, ta prasme elementari gyvybe, t.y. radus tokia atitinkama planeta, tai daroma preilaida kad taip, nes vienalasciai ar kiti organizmai sugeba isgyvent netgi ypač nepalankiomis salygomis ir tai rodo zemes patirtis, taciau jei kablet apie protingasias butybees tai.... nu sakau turi sutapt aibe aplinkybiu o tai sudetinga, ypač kad isaugtu civilizacija....

Vartotojo avataras

Citrinute

Patyręs forumietis

22,825.21 Lt

Standartinė » 2009 Gru 31, 14:24

Woo as nekalbu apie protimngas butybes tiesiog apie gyvybe, jai atsiranda gyvybe atsiras ir evoliucija. Kaip pats sakiai vienalasciai organizmai gali isgyventi visur. Ir nemanau, kad visoje visatoje tik mum tai pasiseke del tu palinkiu aplinkybiu gyvybei susidaryti. As nesakau, kad kazkas turi pasikartoti ir pan. as sakau, kad galbut kazkur toli uz galaktiku planetai susikloste palankios galimybes gyvybei susiformuoti kaip ir musu zemei. Tiesiog netikiu, kad visoje visatoje nera daugiau gyvybes negu mes.

HaBecK Labai sunku paaiskint. Pats geriau pagalvok, gamta negryzmina gyvunu kiek as zinau, todel negali buti pusiau zmogaus pusiau undines. Pvz yra toks serialas h2o ten yra apie undines kurios kai izdziusta tampa zmonemis, o tik palietusios vandeni tampa undinemis. Jos turi toki drauga kuris bande isiaaiskinti kodel joms taip yra ir jam nepavyko to yrodyti moksliskai. Nes tai buvo kaip ir magija. Ne manau, kad magija egzistuoja todel tai aisq nesamone. O pati gamta to negaletu sukurti, galbu apie toki gyvuna su peleku ir aukstu intelektu. Kiek zinau mes esame vieni zemeje su intelektu. Vilkolakiai taip pat susije su magija todel irgi nemanau, kad tai imanoma. Visu pirma kaip pilnatis gali paveikti plauku laaaabaiii gerita augima ir kaulu bei ados, organu lasteliu pasikeitima? Nu atsakimas butu tikrai negali.

Vartotojo avataras

vizuale

Lankytojas

jonava

1.00 Lt

Standartinė » 2009 Gru 31, 23:59

Paskaite tokias nesamones ir patys virsim pamazu ateiviais :lol:

Vartotojo avataras

Lukask.

Įsijaučiantis

Prienai

1,043.14 Lt

Standartinė » 2010 Sau 02, 11:15

jeigu jie ir yra tai teisingai daro kad smerkia mus delto ka darom gamtai ,o kad padeti mums tai nezinau kaip jie mums pades gal susprogdins visas masinas ar pan ...

Vartotojo avataras

malaleyy

Dalyvis

5,164.47 Lt

Standartinė » 2010 Sau 02, 21:05

Lukask. rašė:jeigu jie ir yra tai teisingai daro kad smerkia mus delto ka darom gamtai ,o kad padeti mums tai nezinau kaip jie mums pades gal susprogdins visas masinas ar pan ...

Susprogdins mašinas. Nu pleeee...
Jeigu apie "pagalbą" , tai labiau tikėtina, jog tiesiog atveš savas technologijas. Nors aš, asmeniškai, būdama kito pasaulio gyventoju, tai į žemiečių reikalus nesikiščiau. Daugelis kontaktuotojų pažymi, jog žmonės laikomi ypač agresyvia rase...

Vartotojo avataras

viable

Dalyvis

Vilnius

41.00 Lt

Standartinė » 2010 Sau 02, 21:13

Citrinute, as tau pritariu. Juk visata tokia didele.... Mes nezinom, kas vyksta uz saules sistemos ribu. Net geriausi teleskopai negali pamatyti kas vyksta uz daugybes sviesmeciu, o ir zmogus ten nebuvo nusigaves. Taip kad negalima teigti, kad ateiviu nera.
O tiem, kuriems ateivis reiskia fantastine butybe, galiu pasakyti tai, kad jei kur nors jie yra, mes, zmones, jiems esame ateiviai. Sis zodis tiesiog reiskia butybe, atvykusia, atejusia is "kitur".

O del to tikiu ar ne... mums tiesiog truksta ziniu apie tai, kas vyksta toli nuo musu. Zinoma, galima netiketi, bet pagalvojus logiskai, tokia galemybe tikrai yra.

Woo, tu is tiesu teisingai mastai. Toks pats gyvybes atsiradimas kaip zemeje kitoje planetoje yra praktiskai neitiketinas. Taciau nebutinai ta gyvybe gali buti panasi i zemeje esancia. Gal yra kitokia gyvybe, kuri neisgyventu zemeje del jai netinkamu salygu.

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių