Aš esu Semas / I am Sam
30 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
Filmas tikraaai nuostabus.
Viskas jame. Sean Pennas tobulai isikunijo i vaidmeni ir buvo labai itikinamas, Michele Pfeiffer irgi pasirode gerai. Muzikos takelis tikrai labai geras, kaip kitaip aisku gali buti, juk Beatle'ai ![]() Istorija labai gera ir puikiai pateikta, pabaiga gal ir nera tiketina, nemanau, kad realybeje taip pasibaigtu viskas, taciau... Dakota Fanning puiki auganti aktoriuke, tikekimes kad tai nepasibaigs bloguoju, kaip daznai buna tiems vaikams aktoriams, kurie neturejo vaikystes. Kas cia tuo kameros blaskymusi piktinosi, tai siaip tai tikrai buvo geras dalykas, taip parodyta buvo lyg is Sem'o viskas matymo pozicijos, kaip tas zmogus matydavo viska. Tad man operatoriaus darbas patiko, palengvino isiliejima i filma. Įstrigo draugo žodžiai, kad jis verkė per vienintelį filmą - "I am Sam".
Tikrai paliečiantis filmas. Mačiau seniai, bet įspūdis likęs stiprus. Sean Penn - nuostabus aktorius, manau, kad nelengva sukurti tokį personažą. Mano nuomone, šiame filme viskas buvo labai taiklu: nuo operatoriaus darbo iki muzikinio takelio.
30 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
‹ Įvairūs ‹ Filmai, TV, knygos |