Įvairūs Mistika

Area51

Vartotojo avataras

wiperis

Dalyvis

Vilnius

4,224.32 Lt

Standartinė » 2009 Lie 04, 15:45

As tikiu kad ten tirinejami ateiviai .

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Foxas21

Forumo gyventojas

Jonava

15,251.29 Lt

Standartinė » 2009 Lie 06, 16:31

Nera ten jokiu ateiviu gi :D

Vartotojo avataras

Shyma

Dalyvis

Šiauliai

700.00 Lt

Standartinė » 2009 Lie 10, 19:59

Man dar didesnį įtarimą kelia ne tie ateiviai, o tos bazės darbas... ką aš žinau, kažkaip jau žiauriai slaptai dirba, paims dar ten, susibendraus su tais ateiviais ir sunaikins mus visus.. Gelbėkimės kol galim! :D

Vartotojo avataras

miskine

Dalyvis

KrT...

0.00 Lt

Standartinė » 2009 Lie 11, 23:49

Cia yra tokiu nesamoniu kai kur suklastotu :roll: Bet taip tai tikiu ateiviais ir pan. nes paziurekit i musu galaktika ji tokia didele o mes tik mazam lopineli tai manau kad kazkur tikrai dar yra gyvybe :D :shock:
o ten del tos bazes ji tikrai yra dar siandien tv kai ziurejau rode ir ten tiem ateiviam tikrai kazka daro bent jau po visa dangu tai ten po simta kartu praskrenda

Vartotojo avataras

Shyma

Dalyvis

Šiauliai

700.00 Lt

Standartinė » 2009 Lie 12, 14:23

Nu jo, nes šiaip yra begalė sistemų, dar neištirynėtų, tai galbūt net kažkur gyvena tokie pat kaip mes... O gal dar tobulesni, arba primityvesni... žodžiu :D

Vartotojo avataras

cookie

Forumo gyventojas

Svėdasai

555.00 Lt

Standartinė » 2009 Lie 12, 15:14

Gal ta bazė ir yra, bet ateivių jie tikrai jokių neturi. Nebent kokių nepavykusių žmonių.

Vartotojo avataras

malaleyy

Dalyvis

5,164.47 Lt

Standartinė » 2009 Lie 12, 19:49

Girdėjot apie SERPO projektą? Pasidomėkit. AREA-51 yra per daug apipinta mitais. Pilkieji turi bazę Maxikoj, Tibete ir dar kažkur. O tai, kad AREA-51 yra saugomi ateivių kūnai? Koks point'as? Darasausi skeptikė, bet whatever. Manau didysis aštuonetas seniai jau bendrauja su ufikais, o jų kritusios lėkštės ir kūnai yra atiduodami savos planetos gyventojams, o ne laikomi kažkokioj bazėj. Nesam mes jau tokia izoliuota planeta, nes jeigu tokie dalykai (SERPO) vyko XXa. vidury, tai kas vyksta dabar? O jei tokia vieta egzistuoja, tai ji daug labiau įslaptinta negu AREA-51. Kažkoks beprasmis postas, bet aj... :lol:

Vartotojo avataras

mariuxxsz

Įsijaučiantis

Marijampole

2,205.36 Lt

Standartinė » 2009 Lie 21, 11:49

pirma syki apie ja girdziu :shock: :whata:

Mvp

Aktyvus dalyvis

19,803.61 Lt

Standartinė » 2009 Lie 21, 12:55

Aš tai tikiu kad ateiviai yra, ir manau tikrai ateiviai turėjo kaip nors susisiekti su žmonėmis... gaila nemačiau per discovery channel Įstorijos apie ateivius, gal būtų apie area 51 papasakoja

mygatukas

Lankytojas

173.42 Lt

Standartinė » 2009 Lie 21, 13:46

kiek teko girdet ir dometis, tai ten gamina karines technologijas. Tai ar nelogiska, kad ten nieko neileidzia? Ileis bile ka tai tada tikrai bus ww3, kai kokie korejieciai, pakopins technologijas.

Apie ateivius: tai kad nuotraukos netikros galiu duot 110%. Bet, kad kazkas be musu dar yra, galiu duoti irgi 110%.

cia kazkas sake, kad g8 jau bendrauja su ateiviais, tai turiu pasiulyma- maziau stargate ziurek... ;)

Mvp

Aktyvus dalyvis

19,803.61 Lt

Standartinė » 2009 Lie 21, 13:50

mygatukas rašė:kiek teko girdet ir dometis, tai ten gamina karines technologijas. Tai ar nelogiska, kad ten nieko neileidzia? Ileis bile ka tai tada tikrai bus ww3, kai kokie korejieciai, pakopins technologijas.

Apie ateivius: tai kad nuotraukos netikros galiu duot 110%. Bet, kad kazkas be musu dar yra, galiu duoti irgi 110%.

cia kazkas sake, kad g8 jau bendrauja su ateiviais, tai turiu pasiulyma- maziau stargate ziurek... ;)

Mat realistas atsirado :) man tai tas stargate visiška nesamonė, kiek matau jei netyčia įsijungiu :D o šiaip neverčiu tavęs ten tikėti, bet jei visi realistai suprastu koks iš tikrųjų yra pasaulis, manau išprotėtų... nes kuo didesnis realistas, tuo sunkiau suprasti šito nuostabaus pasaulio dalykus...

mygatukas

Lankytojas

173.42 Lt

Standartinė » 2009 Lie 21, 14:05

Mat realistas atsirado Smile man tai tas stargate visiška nesamonė, kiek matau jei netyčia įsijungiu Very Happy o šiaip neverčiu tavęs ten tikėti, bet jei visi realistai suprastu koks iš tikrųjų yra pasaulis, manau išprotėtų... nes kuo didesnis realistas, tuo sunkiau suprasti šito nuostabaus pasaulio dalykus...

Kiekvienas turim savo nuomone, ;) o manes Stargate fano, nenervink sakydamas, kad tai nesamone :piktas:

Vartotojo avataras

Kandžiojuosi

Įsijaučiantis

Abudabis O.o

2,060.71 Lt

Standartinė » 2009 Rgp 07, 20:08

Jeigu kada nors ten kas nors ir buvo, tai manau dabar nebėra.Kažinau, koks tikslas laikyt kažką "vov" ir slėpti, kai apie tai žino kas trečias žmogus žemėje?

Vartotojo avataras

malaleyy

Dalyvis

5,164.47 Lt

Standartinė » 2009 Rgp 09, 12:30

mygatukas rašė:kiek teko girdet ir dometis, tai ten gamina karines technologijas. Tai ar nelogiska, kad ten nieko neileidzia? Ileis bile ka tai tada tikrai bus ww3, kai kokie korejieciai, pakopins technologijas.

Nemėgstu mokslinės fantastikos apskritai.
Jie bendrauja. Ufikai sau taip ramiai čia neskraidytų, jeigu nebūtų kažkokių sutarčių.
Paskaityk skeptikų ir šalininkų literatūros. Tik tada susidaryk nuomonę, nes vien skeptiku būt nėr prasmės.

Vartotojo avataras

akwa

Aktyvus dalyvis

Jonava

980.27 Lt

Standartinė » 2009 Rgp 10, 10:14

Na aš manau taip:
Gal tie ateiviai ir yra(juk visata tokia didžiulė), tačiau nemanau,kad jie yra mūsų žemėj,toj 51zonoj. Man rodos ta 51-zona pati kuria ateivius, arba nori su jais susisiekt.
Tai va mano nuomonė.

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias