Diskusijos Mobilieji telefonai

Ar priklausomi nuo telefono?

Vartotojo avataras

cookie

Forumo gyventojas

Svėdasai

555.00 Lt

Standartinė » 2009 Gru 18, 22:10

Seniau sakyčiau buvau. Jaučiausi nejaukiai be jo. Bet dabar ir pats pradedu atsipratint, žinodamas, kad vistiek kenkia jį visalaik nešiotis kišenėje, ir gana gerai sekasi, dažnai jis tiesiog guli ant stalo kai aš toli. Bet į mokyklą be jo dar neteko eiti :) Turėčiau geresnį vėl tapčiau priklausomu :D

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Baltai*Raudonas

Patyręs forumietis

Kaunas

2,998.97 Lt

Standartinė » 2009 Gru 18, 23:01

Dabar jau pasidariau priklausomas, nes pradėjau labai daug rašyti žinučių ir gauti jų atgal, tai saugau kaip pats save telefoną. ;d

Vartotojo avataras

metaforaa

Forumo gyventojas

Tauragė.

1,591.74 Lt

Standartinė » 2009 Gru 20, 17:48

Aš jaučiu priklausomybę telefonams. :D dbr jau mažiau sms rašau,bet vistiek jis man turi būti po ranka.

Vartotojo avataras

aujumi

Dalyvis

3,978.25 Lt

Standartinė » 2009 Gru 20, 18:40

Manau jog priklausomybes mobiliajam telefonui neturiu. :roll: Galeciau gyventi ir be jo.

Vartotojo avataras

Ieva.!

Įsijaučiantis

Kaunas

2,417.16 Lt

Standartinė » 2009 Gru 28, 14:18

Nesu priklausoma, bet šiaip reikalingas, kaip laikrodis ir susisiekimo priemonė. Taip pat dažnai per jį klausausi muzikos, nes kažkaip nemėgstu MP3 ar MP4. Kartais, kai nėra ką veikti, pažaidžiu žaidimus.

Vartotojo avataras

Ievukaas*

Įsijaučiantis

Joniškis

1,932.48 Lt

Standartinė » 2009 Gru 31, 02:05

Priklausomaa, neišgyvenčiaau be jo ; DD 8)

Vartotojo avataras

Fu*k

Aktyvus dalyvis

Gal dar nuo durū raktą duot?

10,555.28 Lt

Standartinė » 2009 Gru 31, 19:28

priklausoma. :D

Alma156

Lankytojas

Jonava

250.30 Lt

Standartinė » 2010 Sau 02, 10:14

lengwai rašė:Ne. Visiškai jokios priklausomybės nėra. Telefonas man tik įrankis susisiekti su kitais. Sms iš vis beveik nerašau (lb tingiu), jei reikia - skambinu. Kai nėra reikalų, gali telefonas visą dieną prabūti kur nors kampe nė nepajudintas. Kas mane pažįsta - žino: sms man geriau nerašyti, nes vis vien neatrašysiu.

Pritariu!
Ir visiems patariu taip mastyti..
Nu tik truputi su sms :D
As kai saskaitos pastoviai neturiu,tai...
Daugiau rasau negu skambinu :D

Vartotojo avataras

iwer

Aktyvus dalyvis

Kaunas

10,222.59 Lt

Standartinė » 2010 Sau 02, 22:13

Telefonas man niekada nebuvo priklausomybė, gal dėl to, kad neperdaugiausiai aš jį ir turiu nes man jo nereikdavo, o dabar turiu tiktam, kad galėtų su manimi susisiekt.

Vartotojo avataras

haiku

Dalyvis

Klaipėda

5,299.06 Lt

Standartinė » 2010 Sau 05, 01:38

Kai gaunu naują telefoną, kokiam pusdieniui tampu priklausoma, na kol išnagrinėju visas smulkmenas ir galimybes. : )
O taip tai visiškai ne. Dažnai randu praleistus krūvą skambučių ir dvidešimt žinučių, nes visiškai nekreipiu į telefoną dėmesio ir jis dažnai praguli neliestas kad ir visą savaitę, jeigu atostogos.

Vartotojo avataras

Taškas Taškelis

Įsijaučiantis

Drs

3,474.45 Lt

Standartinė » 2010 Sau 05, 13:25

haiku rašė:Kai gaunu naują telefoną, kokiam pusdieniui tampu priklausoma, na kol išnagrinėju visas smulkmenas ir galimybes. : )
O taip tai visiškai ne. Dažnai randu praleistus krūvą skambučių ir dvidešimt žinučių, nes visiškai nekreipiu į telefoną dėmesio ir jis dažnai praguli neliestas kad ir visą savaitę, jeigu atostogos.

Žinoma pasigirk, kad esi labai geidžiama ir tipo" randi krūvą skambučių ir 20 sms... Nuo mamos gal ir taip. Gosh tokių dalykų nekenčiu kai pradeda įvardinti kiek gauna sms ir skambučių...

Nuo telefono nepriklausomas. Galėčiau gyventi ir be jo :up:

Vartotojo avataras

Evelyn

Forumo gyventojas

Vilnius

26,484.57 Lt

Standartinė » 2010 Sau 05, 17:58

Kokius 4 metus atgal su telefonu neišsiskirdavau, sms kas puse minutės rašydavau.. Visas gyvenimas buvo tam mažam nešiojamam daikte :DDD

Na o dabar kur nors eidama telefoną imu tik tam, kad esant reikiamybei susisiekčiau su tėvais.
Namie jis ramiai guli spintelėj, rankinėj ar ant lovos..

Parašo-atrašau (ir tai ne visad).
Pati sms rašau retai, laaabai retais atvejais kalbu telefonu.

Tad, priklausomybės jokios šiuo metu neturiu.

Vartotojo avataras

Mėlynė.

Patyręs forumietis

Šiauliai

21,041.32 Lt

Standartinė » 2010 Sau 05, 19:13

haiku rašė:Kai gaunu naują telefoną, kokiam pusdieniui tampu priklausoma, na kol išnagrinėju visas smulkmenas ir galimybes. : )

Žinai kaip žmones nervuoji? Labai bent jau mane nervuoja, kai neatrašo, lyg ignoruoja. Ypač kai kvieti kur.

Priklausoma, reikia atsikratyt. Po visus namus tampaus, net kai maudytis einu tam pačiam kamabary būna ://

Vartotojo avataras

Baniuka.

®espect

2,680.63 Lt

Standartinė » 2010 Sau 05, 20:55

Mėlynė. rašė:Žinai kaip žmones nervuoji? Labai bent jau mane nervuoja, kai neatrašo, lyg ignoruoja. Ypač kai kvieti kur.

Priklausoma, reikia atsikratyt. Po visus namus tampaus, net kai maudytis einu tam pačiam kamabary būna ://

paskutiniu metu pas mane irgi taip...

Vartotojo avataras

haiku

Dalyvis

Klaipėda

5,299.06 Lt

Standartinė » 2010 Sau 05, 23:16

[quote="Taškas Taškelis"]Žinoma pasigirk, kad esi labai geidžiama ir tipo" randi krūvą skambučių ir 20 sms... Nuo mamos gal ir taip. Gosh tokių dalykų nekenčiu kai pradeda įvardinti kiek gauna sms ir skambučių...

Tikrai nesiekiau pasigirti ar kažkas tokio. Jetau, atsiprašau, jeigu taip jau įpykdžiau tave.

Diskusijos Mobilieji telefonai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių