Diskusijos Grožis ir sveikata

Ar patinka vaikinų dėmesys?

Vartotojo avataras

Ieva.13

Dalyvis

2,810.34 Lt

Standartinė » 2011 Gru 10, 22:14

Žiūrint koks tas dėmesys ;]

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Simonna

Aktyvus dalyvis

Kaunas

6,188.45 Lt

Standartinė » 2011 Gru 10, 23:28

Jei man su tuo vaikinu patinka bendrauti, jis man gražus ir t.t tai kodėl gi ne, tikrai nieko prieš jei toks vaikinas rodytų man dėmesį.:D Bet jei tas vaikinas būtų visai ne mano skonio, arba tiesiog nepatiktų iš bendravimo tada bandyčiau vengti jo dėmesio,bet jei neatstotų tada pasakyčiau jam jog geriau nesivargintų su manimi,nes jis ne mano skonio.:)

Vartotojo avataras

Rox*

Patyręs forumietis

Klaipėda

630.00 Lt

Standartinė » 2011 Gru 12, 05:34

Pabodo iš tiesų :D Labiausiai užknisa visi tie "web", "sex" ir kiti nesveiki pasiūlymai, ankščiau ignoruodavau, dabar iš karto pasakau :dry: O ir iš pradžių atrodantys normalus vaikinas pasirodo ne visai toks ir normalus, wtvr. Šiaip dėmesys yra gerai, jei jis su saiku ir "sveikas". Šiaip jau geriau jokio dėmesio nei koks iškrypęs ar šiaip pabostantys, kur neatlimpa :D

Vartotojo avataras

bulvike04

Lankytojas

Klaipeda

531.45 Lt

Standartinė » 2011 Gru 17, 23:47

bulvike04 rašė:Jooo... jei grazus, drasus ir nesavanaudis tai cool! :up: bet siuo metu man isikliopino toks bernas, jis ltu talentuos state is kortu namukus. jis toks nedrasus, net prisipazino apie TAI per skaipa, o kita diena sulei paklausiau ar jis rimtai, tai jis visas uzraudonavo ir paleido i kojas.. siaip su juo faina bendrauti, bet jis bijo pakybinti ar net pabegioti kolidoriais. JIS NET PRADEDA DREBETI JEI JO KO NORS PAKLAUSIU AKIS I AKI!!! :cry: nesinori jo skaudinti :(

Nors jis mane uzbure ir as ji pamilau :roll:

Vartotojo avataras

insomned

Forumo gyventojas

Vilnius

296.00 Lt

Standartinė » 2011 Gru 23, 23:32

Patinka. Nors ir nelabai daug jo sulaukiu. Dažniausiai tai pasireiškia spoksojimu. Nors nežinai, čia iš patikimo ar iš ko į Tave žiūri. :D
Paskutinį kartą redagavo insomned 2011 Gru 23, 23:32. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2011 Gru 23, 23:41

abejoju, ar patinka, po šiandieninio įvykio

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2011 Gru 24, 02:41

tai kad tu TRANNY ir tavo vardas Vika : D

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2011 Gru 24, 15:49

seriously, wat

Vartotojo avataras

candella.

Forumo gyventojas

empty streets.

23,956.77 Lt

Standartinė » 2011 Gru 24, 16:03

seabear rašė:abejoju, ar patinka, po šiandieninio įvykio

kas buvo?

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2011 Gru 24, 16:16

ai, fainą kelionę namo apturėjau;D variau namo trūliku, apie 4h30-5h. pirma daugdaug žmonių buvo, paskui paskutinių stotelių link dauguma išlipo, įlipo kažkoks vyras, 30-40 metų. stebėjo mane, nu bet nk galvoju, p*, ne pirmas žiūri, tai nusisukau į langą ir toliau klausiaus muzikos. atspindy lange pamačiau, kad jis smaukos :| gale sėdėjom tik aš ir jis, apsisukau pro kitą petį pažiūrėt, ar dar yra žmonių trūlike, tai dar viena merga prieky buvo. viskas. paskui man jau lipt reikėjo, aš tą visą laiką jį ignorinau, galvoju, px, išlik rami:D o kai lipt reikėjo vėl raminau save, kad tokie dažniausiai tik išgąsdint ir pasirodyt nori, bet nieko nedaro [bent jau taip būdavo, kai mažesnė buvau ir eidavau pas draugę į svečius.. gąsdindavom smaukačius krūmuose pačios;D]. atsistojau lipt, jis griebė už šiknos, paskui dar lūpas apsilaižė, nu grynai frykas kažkoks. išbėgau iš trūliko ir nemačiau, išlipo jis ar ne, bet žiauriai nefaina patirtis, vakar iki pat kol nuėjau miegot jaučiau kažkokį nemalonų virpuliuką viduj, užmigt sunku buvo, o niekad nemaniau, kad mane kas nors tokio taip išgąsdintų. pasigailėjau, kad nepasiėmiau iš tėčio dujų balionėlio, kai siūlė;d o trūliku kai temsta plbm jau bijosiu viena važiuot.. tai vat, dabar kažkaip nebesinori jokio kontakto su vyrais, kažkaip nebesijaučiu saugi ir apskritai, pirmą kartą tokioj situacijoj buvau, tai kažkaip dar db truputį šoke.

Vartotojo avataras

Purple_Sun

Patyręs forumietis

8,105.86 Lt

Standartinė » 2011 Gru 24, 16:35

omfg. ;O Siaubas.

Vartotojo avataras

darkman

Forumo gyventojas

39,602.17 Lt

Standartinė » 2011 Gru 24, 17:32

man patinka spoksot į panas ir žiūrėt jų reakciją : D ką apie mane galvoja tuo metu nžn, bet po to visada dėmesį atkreipia prasilenkiant : D

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2011 Gru 24, 17:37

lololol čia geras : DD ti ko tu jam nepisai per galvą iš rankinės ar ko tai, paėmė už šiknos, o tu tik pažėjai į jį? ;x

man tai nepatink nei spoksot nei kai į mane spokso, kžn, koks tolkas : D

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2011 Gru 24, 17:52

nenorėjau daugiau problemų prisidaryt, turint omeny, kad jis išvis neprognozuojamas ar bent jau toks atrodė. rankinėj tik piniginė, tai kažin ar būtų tolkas p*st iš rankinės, o atsisukau natūraliai, lygiai taip pat, kaip atsisuku, kai kas nros petį patapšnoja, ta prasme, nesąmoningai;d

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2011 Gru 24, 18:11

o geras, žinosiu tada, kad jai paimi tau už šiknos nk nedarai : D

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę