Ar matėte NSO?as maciau kai buvau lauke ir dar tai buvo diena jis buvo toks juodas-melinas ir tokie mazi zebentuveliai aplink lekste ir jis labai letai skrido bet buvo ne taip aukstai gal kokie 150-200 metru ir kaip skrido skrido ir dingo
![]() -------------------------------------- Aš pamenu kai mes su sese balkone sedejom ir gerem kava tai buvo labai daug zvaigzdiu ir menulis o salia menulio kazkoks trikampiukas skraide kampais ne apvaliai o kampais tai mes pakvietem tevus ir as nufotkinau fotoparatu (profesionalus), tai to trikampiuko fotike net nesimate tik menulis ryskus ir zvaigzdes o trikampis kybojo virs misko tai mes su sese net uzailaidas paskiau uztraukem nes siurpoka buvo, o del NSO tai tikrai tikiu nes smones nera visagailiai ir beje lektuvas nakti mikrsi o tenajs tas trikampiukas lempos dege visa laika o jei nenorit tiketi tai pamate filma 4 lygmuo imsit ir patikesit pamate kaip skrenda mergaite pro lubas.
![]() ![]() ![]() [quote="Creabas"]as maciau kai buvau lauke ir dar tai buvo diena jis buvo toks juodas-melinas ir tokie mazi zebentuveliai aplink lekste ir jis labai letai skrido bet buvo ne taip aukstai gal kokie 150-200 metru ir kaip skrido skrido ir dingo
![]() žiauriai ce pavariai jeigu 150-200metru tai ce as gal per kokia 25sec nubekciau toki atstuma Buvo saulelydis, apie 22 val.,
Praeita vasara. Ziuriu pro teleskopa kuris didina iki 500 kartu (Bet tiek nedidinu, tooookias pievas rodo) ir priartinu kazka balto. pasiziuriu be teleskopo - Kazkoks tai lektuvas, tai NSO kazkoks vertikaliai i apacia krenta. Galvoju b* dabar tai jau pasaulio pabaiga : D o ten buvo lektuvas nes per saulelydi atrodo kaip visiskai kazkas kito o ten buvo lektuvu svente, ivairus triukai, t.t, ![]() ‹ Įvairūs ‹ Mistika |