Atsiprašau jei šis testas jau buvo.
Ar greitai "perkandi" žmones?
17 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
Jus visiškai nedomina kiti žmonės. Esate pernelyg užimtas(-a), kad turėtumėte laiko analizuoti netgi savo poelgius. Didelė tikimybė, kad aplinkiniai mano, jog esate egoistas(-?). Atsipeikėkite ir nepamirškite, kad gyvenate ne negyvenamoje saloje, o žmonių tarpe. Neignoruokite jų.
Visiškai ne į temą
tas pats Jus visiškai nedomina kiti žmonės. Esate pernelyg užimtas(-a), kad turėtumėte laiko analizuoti netgi savo poelgius. Didelė tikimybė, kad aplinkiniai mano, jog esate egoistas(-?). Atsipeikėkite ir nepamirškite, kad gyvenate ne negyvenamoje saloje, o žmonių tarpe. Neignoruokite jų.
netiesa... bent as taip nemanau ![]() Jus visiškai nedomina kiti žmonės. Esate pernelyg užimtas(-a), kad turėtumėte laiko analizuoti netgi savo poelgius. Didelė tikimybė, kad aplinkiniai mano, jog esate egoistas(-?). Atsipeikėkite ir nepamirškite, kad gyvenate ne negyvenamoje saloje, o žmonių tarpe. Neignoruokite jų.
Nu sorriukas,tikrai taip nėra ![]() Jus visiškai nedomina kiti žmonės. Esate pernelyg užimtas(-a), kad turėtumėte laiko analizuoti netgi savo poelgius. Didelė tikimybė, kad aplinkiniai mano, jog esate egoistas(-?). Atsipeikėkite ir nepamirškite, kad gyvenate ne negyvenamoje saloje, o žmonių tarpe. Neignoruokite jų.
Jus visiškai nedomina kiti žmonės. Esate pernelyg užimtas(-a), kad turėtumėte laiko analizuoti netgi savo poelgius. Didelė tikimybė, kad aplinkiniai mano, jog esate egoistas(-?). Atsipeikėkite ir nepamirškite, kad gyvenate ne negyvenamoje saloje, o žmonių tarpe. Neignoruokite jų.
Tikrai netiesa ![]() Jus visiškai nedomina kiti žmonės. Esate pernelyg užimtas(-a), kad turėtumėte laiko analizuoti netgi savo poelgius. Didelė tikimybė, kad aplinkiniai mano, jog esate egoistas(-?). Atsipeikėkite ir nepamirškite, kad gyvenate ne negyvenamoje saloje, o žmonių tarpe. Neignoruokite jų.
Nelabai supratau,tikrai tokia nesu........ Jus visiškai nedomina kiti žmonės. Esate pernelyg užimtas(-a), kad turėtumėte laiko analizuoti netgi savo poelgius. Didelė tikimybė, kad aplinkiniai mano, jog esate egoistas(-?). Atsipeikėkite ir nepamirškite, kad gyvenate ne negyvenamoje saloje, o žmonių tarpe. Neignoruokite jų.
? :D Jus visiškai nedomina kiti žmonės. Esate pernelyg užimtas(-a), kad turėtumėte laiko analizuoti netgi savo poelgius. Didelė tikimybė, kad aplinkiniai mano, jog esate egoistas(-?). Atsipeikėkite ir nepamirškite, kad gyvenate ne negyvenamoje saloje, o žmonių tarpe. Neignoruokite jų.
tikrai tokia neesu... ![]() Jus visiškai nedomina kiti žmonės. Esate pernelyg užimtas(-a), kad turėtumėte laiko analizuoti netgi savo poelgius. Didelė tikimybė, kad aplinkiniai mano, jog esate egoistas(-?). Atsipeikėkite ir nepamirškite, kad gyvenate ne negyvenamoje saloje, o žmonių tarpe. Neignoruokite jų.
Jo, tikrai visiems tą patį ir čia net netiesa apie mane parašyta ![]()
17 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
‹ Diskusijos ‹ Įdomios nuorodos ‹ Įvairūs testukai |

netiesa... bent as taip nemanau