sveiki visi neseniai nusipirkau juru kiaulyte ir noreciau paklaust ar galima su juru kiaulyte jur nors keliauti pvz. mes vaziuosim prie Baltijos juros is Vilniaus uztruksim gal 23 h. Ar juru kiaulyte islaikys toki kelia ,ar jai nebus sunku ? Ir dar noreciau paklaust ar nebus per didele temperatura jai nes masinoje bus apie 25 laipsniu.
Aciu kas atsakys i mano klausimus
Ar augintumėte jūrų kiaulytę?Sveiki, aš ruošiuosi įsigyti jūrų kiaulytę, todėl jeigu galite atsakykite į klausimus
1. Ar jūrų kiaulytės labai triukšmauja naktį ![]() 2. Jeigu jas paleisiu po kambarį palakstyti ar nugrauš baldus ir laidus? 3.Aš noriu, kad augintinis nesikandžiotu ir prisirištų prie šeimininko. Gal kas nors galite patarti ką rinktis šinšilą ar jūrų kiaulytę ![]() Didelis ačiū atsakiusiems ![]() ![]() Julieta žinoma, kad galim
![]() 1. Na mano kiaulės tai visiškai netriukšmavo. 2. Baldų ne, bet jeigu laidus paliksi atvirai ir nesaugosi gali apgriaužti, vis dėlto jie graužikai ![]() 3. Patarčiau rinktis jūrų kiaulytę, nes ji ramesnė ir mielesnė ![]() ![]() ![]() Tikiuosi padėjau ![]() taigi as auginau juru kiaulyte bet gaila ji mire!as labai liudejau taigi nupirko man mama triusy na as jy myliu bet tikrai nedaugiau kaip savo Kvike(juru kiaulytes vardas).na gal as dabar ir noreciau juru kiaulytes bet nezinau kur ja deciau nes auginu labai daug augintiniu
![]() ![]() Taip taip taip ir dar karta taip. Na šiaip aš jau auginu ir tikrai nesigailiu nes jis man pakeičia šunį ir katę. Jis atbėga arba sukvyyyksi kai pakviečiu,visada užjaučia, žaidžia su manimi , taip pat murkia kaip katė. Myliu jį visa širdimi ir jis jau gyvena 3metus.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ‹ Įvairūs ‹ Gyvūnai |