Įvairūs Gyvūnai

Ar augintumėte jūrų kiaulytę?

max1

Lankytojas

118.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 05, 12:18

sveiki visi neseniai nusipirkau juru kiaulyte ir noreciau paklaust ar galima su juru kiaulyte jur nors keliauti pvz. mes vaziuosim prie Baltijos juros is Vilniaus uztruksim gal 23 h. Ar juru kiaulyte islaikys toki kelia ,ar jai nebus sunku ? Ir dar noreciau paklaust ar nebus per didele temperatura jai nes masinoje bus apie 25 laipsniu.
Aciu kas atsakys i mano klausimus

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Miglė.

Aktyvus dalyvis

Kaunas

267.69 Lt

Standartinė » 2011 Bir 09, 13:12

Mes veždavomės jūrų kiaulę iš Kauno į Palangą autobuse. Viską labai gerai atlaikydavo, tik išsigandusi būdavo šiek tiek nuo kratymo. O šiaip temperatūra manau gera, svarbu, kad gerti turėtų. :)

Vartotojo avataras

welniuke121

Apšilinėjantis

Klaipėda

1,023.00 Lt

Standartinė » 2011 Lie 04, 22:32

Auginu savo paršiuką ir tikrai nesiskundžiu. :love: Pats mieliausias graužikas jis man...

Vartotojo avataras

lukuliukas

Lankytojas

118.00 Lt

Standartinė » 2011 Spa 24, 18:06

man juru kiaulytes labai patinka tad galeciau auginti 1000000 :ham:

Vartotojo avataras

October

Dalyvis

2,256.67 Lt

Standartinė » 2011 Gru 29, 23:33

Na nežinau. Kaip buvau maža, mes su broliu auginome jūrų kiaulytę. Bet vieną naktį ji pabėgo iš narvelio ir nugraužė kaktusą. To jos cypimo už spintos atrodė niekad nepamiršiu...

Vartotojo avataras

Emiliuks69

Aktyvus dalyvis

Klaipėda

3,677.55 Lt

Standartinė » 2012 Vas 12, 19:56

Aš tai dvi laikiau (atskirai), labai mieli gyvūnėliai, prašau tėvų, kad dar vieną nupirktų. Neapsakomo mielumo gyvūnėliai. Jeigu kokio didesnio negali laikyti tai tikrai labai faina kiaulytes laikyti.

Julieta

Lankytojas

118.00 Lt

Standartinė » 2012 Kov 17, 20:29

Sveiki, aš ruošiuosi įsigyti jūrų kiaulytę, todėl jeigu galite atsakykite į klausimus
1. Ar jūrų kiaulytės labai triukšmauja naktį :play: ?
2. Jeigu jas paleisiu po kambarį palakstyti ar nugrauš baldus ir laidus?
3.Aš noriu, kad augintinis nesikandžiotu ir prisirištų prie šeimininko. Gal kas nors galite patarti ką rinktis šinšilą ar jūrų kiaulytę :love: .

Didelis ačiū atsakiusiems :D :lovegif:

Vartotojo avataras

Emiliuks69

Aktyvus dalyvis

Klaipėda

3,677.55 Lt

Standartinė » 2012 Kov 18, 11:13

Julieta žinoma, kad galim :)

1. Na mano kiaulės tai visiškai netriukšmavo.
2. Baldų ne, bet jeigu laidus paliksi atvirai ir nesaugosi gali apgriaužti, vis dėlto jie graužikai :D
3. Patarčiau rinktis jūrų kiaulytę, nes ji ramesnė ir mielesnė :-). O dėl prisirišimo tai mergaitės mielesnės ir labiau su šeimininku būna. Mano mergaitė labai miela būdavo ant rankų ilgiausiai pratupėdavo, o va berniūkštis žymiai kitoks, ant rankų ilgai nepabus, muistysis ir pabėgs, tai jeigu nori, kad tavęs kas nors išklausytų ir pabūtų šalia - imk mergaitę, bet jeigu pasiust labiau - berniuką, bet ir su patelėm pasiust galima :D . Kandžiojasi tik tada jeigu lendi ne ten kur reikia, pvz. užpakalį. Tėčiui vieną kartą įkando iki kraujų, bet pats buvo kaltas, nukankino gyvulį, bet gali pasiusti išvengiat kandžiojimų, kažkuris vienas tai susikišdavo smilių ir laikydavo, bet nekasdavo :D

Tikiuosi padėjau :-)

godyte2

Lankytojas

118.00 Lt

Standartinė » 2012 Lap 04, 17:53

kvailiai jus juru kiaulytes yra mieliausi paareliai visame pasaulyje.as auginu 1,5 metu juru kiaulyte ir galiu pasakyti kad ji nuostabi :boogie: :drunk: :lick: :sweeet

pumapuma

Lankytojas

76.00 Lt

Standartinė » 2012 Gru 13, 16:21

Sveiki,noreciau Jusu kaiko paklausti. Mano Juru kiaulyte laukiasi. Kaip as ja tureciau maitinti ar yra kazkoks iskirtinis maistas kaip jos laukiasi? Aciu labai :)

agnulyte

Lankytojas

118.00 Lt

Standartinė » 2013 Sau 17, 17:34

taigi as auginau juru kiaulyte bet gaila ji mire!as labai liudejau taigi nupirko man mama triusy na as jy myliu bet tikrai nedaugiau kaip savo Kvike(juru kiaulytes vardas).na gal as dabar ir noreciau juru kiaulytes bet nezinau kur ja deciau nes auginu labai daug augintiniu :fish: :rock:

Vartotojo avataras

valdas-fines8

Lankytojas

426.00 Lt

Standartinė » 2013 Vas 17, 15:56

Aš labai noriu jūrų kialytės :lol:

Mergaite123456789

Lankytojas

244.00 Lt

Standartinė » 2013 Bal 05, 17:52

Taip taip taip ir dar karta taip. Na šiaip aš jau auginu ir tikrai nesigailiu nes jis man pakeičia šunį ir katę. Jis atbėga arba sukvyyyksi kai pakviečiu,visada užjaučia, žaidžia su manimi , taip pat murkia kaip katė. Myliu jį visa širdimi ir jis jau gyvena 3metus. :D :D ;) ;) :P :love: :lovegif:

katyte miau miau

Lankytojas

118.00 Lt

Standartinė » 2013 Geg 21, 15:13

As siandien isigijau juru kiaulyte-berniuka. :-) Ir dabar noreciau jusu paklausti kuo man ji maitinti, :roll: jam 1 su puse menesio.

Labai aciu tiems kurie pades :)

gintare321

Lankytojas

118.00 Lt

Standartinė » 2014 Gru 02, 21:49

Taip auginu ir noriu paklausti ar jos naktimis gali miegoti

Įvairūs Gyvūnai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių