Kompiuteriai Internetas, technologijos

Apsaugos gidas

Vartotojo avataras

jordan9x

Apšilinėjantis

Tauragė

2,532.59 Lt

Standartinė » 2009 Vas 04, 11:25

Paveikslėlis

Kaip žinote šiais laikais siaučia internete įvairiausi virusai, tame tarpe ir keyloggeriai, tad norėdami jaustis saugūs turime turėti antivirusinę programą. Kuriu šitą gidą tiems kurie neturi jokios antivirusinės programos arba jaučiasi nesaugūs. :)

Kodėl mums to reikia?
Kad Jūs jaustumėtės saugus ir neturėtumėte galvos skausmų dėl dingusių accountų ar net pingų.

Ką aš turiu daryti, kad bučiau saugus?
Reikia parsisiųsti viena antivirusinę programą iš mano duoto sarašo esančio žemiau.

Kuri antivirusinė geriausia ir kaip jos veikia?
Aprašiau žinomiausias antivirusines programas ir tai jūsų valia išsirinkti kuri Jums atrodo geriausia, man geriausia yra "AVG free edition" ir "Ad-aware 2007".

Paveikslėlis Ad-Aware 2007
Tai programa kuri suranda ir sunaikina virusus, bet nėra aktyvi (nestebi kompiuterio veiklos). Ši programa yra gera tuom, kad suranda 99% virusų ir ją galima naudoti kartu su visomis antivirusinėmis programomis. Puikiai susitvarko su internetinėmis šiukšlėmis ir keyloggeriais. Turi viena svarbų trūkuma: negali susitvarkyti su didesniais virusais.

http://www.download.com/Ad-Aware-2007/3 ... 4-10045910.
Verdiktas: labai gerai

Paveikslėlis AVG Anti-Virus
Ši antivirusinė programa yra aktyvi (pastoviai stebi kompiuterio veiklą). Prieš ka nors parsisiunčiant patikrina nuo virusų. Nestabdo kompiuterio darbo ir veikia be didesnių kompiuterio resursų.

http://www.download.com/AVG-Anti-Virus- ... p.software

Paveikslėlis NOD32
Gera aktivi antivirusinė programa skirta stambesniems virusams, jos trūkumas yra tas, kad ji nevisada aptinka smulkius pažeidimus ir šiukšles, ir naudoja nemažai resursų.

http://www.download.com/Eset-NOD32-Anti ... 85608.html
Verdiktas: gerai

Paveikslėlis Avast! Home Edition
Antivirusinė programa kuri labai gerai stebi Jūsų numatytas direktorijas ir iš karto pranešant i apie menkiausius Jūsų sistemos pasikeitimus. Programa yra visiškai nemokama, bet turi vieninteli minusą, kad yra sunkiai valdoma.

http://www.download.com/Avast-Home-Edit ... 19223.html"]
Verdiktas: gerai

Paveikslėlis Kaspersky Anti-Virus
Turbūt pati geriausia anti-virusinė programa kuri stebi Jūsų kompiuterį ir Jūsų interneto puslapius. Programa lengvai idiegiama ir ją nesunku valdyti. Vienintelis trūkumas yra mokama, bet galima išbandyti ją 30 dienų nemokamai.

http://www.download.com/Kaspersky-Anti- ... 59842.html
Verdiktas: puikiai

Paveikslėlis Avira AntiVir PersonalEdition Classic
Labai gera nemokama antivirusinė programa kuri labai gerai stebi jūsų kompiuterio veiklą. Aptinka net mažiausius virusus ir neapkrauna kompiuterio. Didžiausias programos minusas nėra plačios paieškos archyvuose.

http://www.download.com/Avira-AntiVir-P ... 25882.html

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Lumina

Patyręs forumietis

kretinga

434.00 Lt

Standartinė » 2009 Vas 08, 20:54

Nei viena čia išvardinta antivirusinė nėra gera,nes geriausia yra windows deferent čia geriausia antivirusinė :D

Vartotojo avataras

S-a-r-a-s

Aktyvus dalyvis

Panevezys

14,897.35 Lt

Standartinė » 2009 Vas 08, 22:28

eglu rašė:Nei viena čia išvardinta antivirusinė nėra gera,nes geriausia yra windows deferent čia geriausia antivirusinė :D

Gerai kai tu tokia protinga ir zinai viska.

Malitta^

Patyręs forumietis

Šiauliai

24,895.75 Lt

Standartinė » 2009 Vas 09, 13:04

paskutinę naudojam ir gera labai :)

Vartotojo avataras

Dusk

®espect

Portadown

7,344.96 Lt

Standartinė » 2009 Vas 09, 14:06

avira antivir as naudoju ir nesiskundziu :]

Vartotojo avataras

*Vita.

Aktyvus dalyvis

Vaižgantai

0.00 Lt

Standartinė » 2009 Vas 10, 00:11

Naudoju NOD ir Avira. Apsauga aukščiausiam lygyje. NOD apsaugo nuo didelių virusų, o avira ir nuo didelių iki mažiausių trojaniukų ar nesaugių failų :D

Vartotojo avataras

Sayonara

Patyręs forumietis

29,981.26 Lt

Standartinė » 2009 Vas 20, 15:08

NOD32 Valdo, naudoju jau apie 5 metus ir nei karto nebuve kile problemu del virusu ir viso kito.
kitas irgi isbandziau , bet nusivyliau. ypac Avast nepatiko,žiauriai stabde interneta ir pc.

Džeidytė

Patyręs forumietis

23,390.98 Lt

Standartinė » 2009 Vas 22, 16:15

na manau čia labai subtili tema apie antivirusines.
kiekviena turi trūkumų.
ir teigti , kad viena ar kita antivirusinę geresnė būtų idiotiška.
aš asmeniškai naudoju "NOD32" antivirusinę, ji naudoja mažai
resursų ir gerai apsaugo :)
o kokią antivirusinę rinktis , šiais laikas kiekvienas gali apsispręsti pats.
skiriasi kiekvieno žmogaus poreikiai. tad veltis į pernelyg dideles diskusijas
apie antivirusines tikrai neverta , o juo labiau ginčytis:)

Vartotojo avataras

Camilė.

Forumo gyventojas

Panevėžys

890.00 Lt

Standartinė » 2009 Vas 23, 20:32

Rutiu NOD32 ir visai nesiskundžiu. :D

Vartotojo avataras

deii

Patyręs forumietis

Kaunas

12,968.28 Lt

Standartinė » 2009 Vas 23, 22:08

Turiu A-V-G nors nepasakyciau kad man jos labai reikia.. :piktas: Tik truputi kompa pristabdo kai isijungi , kokios 10-15 minuciu kol uzkraus pas mane
ji , o jei isvis tas koki virusuota kompa ten kiekviena faila ziures ten .. 30-45 minutes :roll:

Vartotojo avataras

Gabi.

Patyręs forumietis

Kaunas

8,424.38 Lt

Standartinė » 2009 Kov 24, 23:17

Pas mane tai "BitDeffender Antivirus 2008" nežinau ar gera, bet jau užpi** pradeda, parsisiunčiu game'ų irr.... virusas, ir virusas. Nervina tai, bet šiaip manau Anti-Virusinė gera. Teisi aš?

Vartotojo avataras

And_me

®espect

Vilnius

667.38 Lt

Standartinė » 2009 Kov 25, 16:05

Naudoju dvi pirmasias. Ad-Aware ir AVG.
Nežinau ar jau jos čia tokios geros, bet per 4 metus dar nebuvo kompas rimtai užsikrėtęs kokiu virusu.

Vartotojo avataras

Panelė Niurzga*

Dalyvis

Radviliškis

7,173.72 Lt

Standartinė » 2009 Bal 28, 19:46

deii rašė:Turiu A-V-G nors nepasakyciau kad man jos labai reikia.. :piktas: Tik truputi kompa pristabdo kai isijungi , kokios 10-15 minuciu kol uzkraus pas mane
ji , o jei isvis tas koki virusuota kompa ten kiekviena faila ziures ten n.. 30-45 minutes :roll:

Pas mane lygiai taip pat.. :up:

Vartotojo avataras

THa KeinuX

Forumo gyventojas

Sun-City

0.00 Lt

Standartinė » 2009 Bal 28, 20:41

Panelė Niurzga* rašė:Pas mane lygiai taip pat.. :up:

Pas mane ir A-V-G, bet gaidys ne antivirusine, nes nervina visuose failuose joj yra virusas. Silkroade niekada viruso nebuvo o siandien rado pagrindiniam faile virusa, nors ir per naujo instalinu vistiek mete, tad teko visa zaidimu diski i EXEPTIONS idet :D

Vartotojo avataras

Antonimas

Lankytojas

389.06 Lt

Standartinė » 2009 Lie 24, 10:36

Anksciau naudojau nemokamas antivirusines, tai isejo taip, kad paskolinus kompa sesei per savaite ji sugebejo man i kompa primest trojanu, o nemokamos negalejo ju istrint, tiesiog siaip signalizuodavo. Staigiai isiinstaliavau Kaspersky, dabar pasidariau visiskas fanas sitos antivirusines, labai daug galima su ja nuveikt, platus panaudojimas, plius, jauciuosi labai saugus :clap:

Kompiuteriai Internetas, technologijos

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių