Apple IphoneSiaip man iphon'as tai lb idomus ir gana galingas telefonas, vien kaip zaidimai su juo zaidziasi ispudi daro. Ir reikia tik vieno pirsto prilietimo, kad vaizda persukti kitu kampu. Siaip as galvojau pirkti iphone, bet dalykas tas, kad jis iš tiesų yra gana diddelis ir nesu tikra ar jis gali fotkinti todel nusipirkau LG Viewty Ku990 galiu pasakyti lb lengvas valdymas, nera sudetingas meniu fotkina airgi gana gerai 5px kamera tik, kad temu ir zaidimu telefonui dar yra nedaug pritaikyta, nes telefonas gana naujas nors jau spjo pasiekti pardavimo rekordus ir yra laikomas geriausiu Lg telefonu (bent taip teko skaityti).
Stai kaip atrodo pats telefonas http://www.failai.in/P/1230481694_lg_ku ... add_47.jpg Nu ką žinau.. Aš tai LG nemėgstu iš principo. Kažkada teko savaite paturėt sokolada, tai nesužavėjo manęs jis. Ir dar kažkokį naują muzikinį modelį pačiupint ilgam teko. Tas irgi nepatiko. Taigi nemanau kad man patiktų ir tie touchiniai modeliai. Be to,LG gal ir mažesnis,ale žymiai storesnis,o man jau geriau didesnis negu storas
![]() ![]()
O čia kokiuose parduotuvėse reikėtų pirkti tokį telefoną ? Visai toks mielas. Gal jis kažkuo užneša į Apple Iphone'ą ? Spalva tokia visai miela. ![]() Tai vat,šiuo metu laikinai turiu visiškai naują (vakar iš salono pirktą) Nokia N95 8GB,ir galiu teigti,kad mano nuomonė apie N klases nokias kardinaliai pasikeitė
![]() Tikriausiai pats greitu metu pakeisiu savąjį iPhone į Nokia N85,vistiek jau netoli metų jį turiu,tai pats laikas atsinaujint... ![]()
Visų pirma, norint gauti programas iš AppStore, reikia prisijungti prie iTunes Store. Galima tai padaryti visai legaliai turint JAV kreditinę kortelę. Galima registruotis iTunes nurodant, kad esi Lenkijos gyventojas, o galima apeiti dar kitaip ir užsiregistruoti neturint jokios kreditinės kortelės. Manau tai aktualu daugeliui Lietuvos gyventojų, kadangi ne visi žada pirkti programas iš AppStore, tačiau nemokamas - norėtų turėti savo telefone. O kol Omnitel susitars su Apple ir atsiras lietuviška parduotuvė… praeis daug laiko. Kuriame nemokamą vartotoją Paleiskite programą iTunes, spustelkite iTunes Store kairėje, keliaukite į pačią puslapio pabaigą ir pasirinkite My Store “United States”. Spustelėkite ant bet kokios nemokamos programos skiltyje Top Free Apps ir atsivers tinklapis su detalesne informacija apie nemokamą programą. Spustelėkite Get App ir iššoks langas, siūlantis prisijungti arba užsiregistruoti iTunes parduotuvėje. Spauskite Create New Account. Spustelėkite Continue ir sutikite su sutarties sąlygomis ir vėl spustelėkite Continue. Įveskite informaciją apie save ir galop pateksite į langą su apmokėjimo parinktimis. Pasirinkite apmokėjimo tipą None ir suveskite savo duomenys. Prie Billing Adress galite suvesti šią informaciją, kad būtų tinkamas pašto kodas. City: New York, State: NY, ZIP: 10012, Phone: 212 226 3127. Tai aišku,geriau už tokią pačią kainą nusipirkt tokį http://omnitel.lt/?m3_lt$205592_11496_11497_396242 NEPLYTGALĮ
![]() ![]() ‹ Diskusijos ‹ Mobilieji telefonai |