Įvairūs Straipsniukai

Animacinis serialas Sandra supykdė etikos sargus

Standartinė Dogma. » 2009 Lie 19, 14:32

MTV Lietuva nori padėkoti „Respublikai" už išsakytą poziciją bei atkreiptą dėmesį į „Sandrą". Būtent tokio dėmesio MTV kanalas ir tikėjosi sulaukti. Pagrindinė filmuko idėja buvo ir yra skatinti diskusijas.

Vaikišku apšauktas kanalas, visada buvo drąsus ir raginantis jaunimą nepasiduoti brukamiems įvaizdžiams bei šablonams, visada matyti ir kitą pusę, į situacijas pažvelgti nauju šviežiu kampu. Sandros personažas atskleidžia kitą Lietuvos pop scenos pusę - primityvią, cinišką. Serialas dėmesio sulaukė ne tik spaudoje bei per TV, tačiau ir internete: internetinėje televizijoje sandbox.mtv.lt pirmos aštuonios "Sandros" serijos peržiūrėtos jau per 40 tūkst., panele.lt - per 110 tūkst., o YouTube ir kituose kanaluose dar 10 tūkst. kartų. Nespėjusieji įsijungti MTV, visą serialą „Sandra" gali pamatyti http://sandbox.mtv.lt/.

MTV mano, jog naivu tikėtis, jog parodijoje skambantys keiksmažodžiai yra pirmą kartą girdimi jaunimui. „Visada siekėme pasaulį parodyti tikrą, realų, tokį kokiame visi gyvename" - teigia MTV komanda. „Tik taip galėsime jį keisti." Muštynių, sekso, alkoholio ir narkotikų atvaizdų, formų, paslėpto protegavimo jaunimas gali prisižiūrėti bet kokiame filme, straipsnyje, laidoje, internete. MTV priešingai nesislapsto, o atvirai šaiposi ir išreiškia savo nuomonę. Sąmoninga, demokratinė visuomenė pati geba atsirinkti, identifikuoti humorą. Jaunimas nėra išimtis. Tikime, jog nepilnamečius nuo žalingos informacijos gali apsaugoti ne draudimai, o švietimas.

„Neseniai priimtas nepilnamečių apsaugos įstatymas kelia rimtą mūsų kanalo susirūpinimą" - teigė MTV kanalo vadovė, Diana Sablovskienė. „Jis varžo žiniasklaidą ir draudžia praktiškai viską. Teisė į informaciją, reikalinga pilnaverčiam asmenybės vystymuisi, yra pažeidžiama" Amnesty International, Human Rights Watch, Europos Parlamento nariai išsako tokią pačią poziciją ir skelbia verdiktą: „įstatymas skatina homofobiją ir pažeidžia žmogaus teises." Europos Parlamento narys Leonidas Donskis, komentuodamas šį teisės aktą taip pat nebuvo nuosaikus: „Aš labai noriu tikėti, kad sveikas protas nugalės ir mūsų politikai bei teisininkai padarys galą šitam, atleiskite, mūsų grįžimui į viduramžius"

Tačiau, kad ponas Gražulis galėtų miegoti ramiau, MTV paskutinę sezono seriją penktadienį, perkelė iš anksčiau buvusios 18:00 į 23:00val.

MTV taip pat paskaitė komentarus prie „Respublikos" straipsnio „MTV prostitutės ir jų gražios akutės„ ir rado šiek tiek kitokių nei išspausdino minėtas laikraštis:

* bet manau, Arklys tai turėtų nejaukiai jaustis. Nu, Gražulis ir zoofilija. Čia kaip ir vieša paslaptis
* Petras Zamkauskas 2009 liepos mėn. 17 d. 11:43:14: verciau grazuli uzdraustu rodyt iki 11, nes jei is jo kas prades pavyzdi imt, bus dar blogiau ir ne vien tik vaikams. o apskritai tai radzis ir visokios yvos didesne zala vaikams daro nei tokie serialai.
* haha, Gražulis irgi žiūri MTV
* JS: tikriausiai Dublinas ir Arklys save atpažino, tai pyksta dabar :)
* Petras Z 2009 liepos mėn. 17 d. 14:37:02: Palauk, o tai kaip ruslanas kirilkinas: jam reikes gatvej su kauke vaiksciot, nes jei vaikai pamatys, bus geju reklama. Taip, matyt, iseina.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Mimu*

Aktyvus dalyvis

6,491.15 Lt

Standartinė » 2009 Lie 19, 15:27

Paskutinis komentaras geras.
Gi nesąmonė, uždraus. Tipo vaikai prie neto nesėdi, iš draugų keiksmažodžių negirdi, galiausiai tegul visus bomžus išvaiko, kad vaikai negirdėtų negerų šnekų.
Pf.... :dry:

Vartotojo avataras

Šelė

Forumo gyventojas

Panevėžys

12,419.75 Lt

Standartinė » 2009 Lie 19, 15:59

Blem kokia nesąmonė. Ne dėl to, kad aš mėgčiau tą filmuką, bet apskritai. Tegu pirma Yvoms ir visokioms Olialia pupytėms papus ant scenos krutint (tam yra striptizo barai) ir mekent prie mikrofono uždraudžia, o tada jau visą kitą. :piktas:

Vartotojo avataras

Milkyfriday

®espect

Vilnius

14,581.76 Lt

Standartinė » 2009 Lie 19, 16:16

Va dėl ko aš nekenčiu Lietuvos.

Vartotojo avataras

Dogma.

®espect

Zarasai

1,214.48 Lt

Standartinė » 2009 Lie 19, 16:39

aš ir... :x

Vartotojo avataras

Magly

®espect

Vilnius

36.00 Lt

Standartinė » 2009 Lie 19, 17:11

prisidedu.
NESĄMONĖ.

Vartotojo avataras

Vorass

Aktyvus dalyvis

Kaunas

6,587.35 Lt

Standartinė » 2009 Lie 19, 17:20

Reikia kuo greičiau nešdintis iš šalies nes kitaip ..* bus,wapše visokie pencininkai ir žiūri tokias laidas ir raukia snuki ir ieško prie ko prikibti

Vartotojo avataras

Dogma.

®espect

Zarasai

1,214.48 Lt

Standartinė » 2009 Lie 19, 19:11

Vorass rašė:Reikia kuo greičiau nešdintis iš šalies nes kitaip ..* bus,wapše visokie pencininkai ir žiūri tokias laidas ir raukia snuki ir ieško prie ko prikibti

nu rimtai :piktas:

Vartotojo avataras

Baigtė

®espect

Reykjavik

3,504.31 Lt

Standartinė » 2009 Lie 19, 19:46

Aš nesuprantu kur ta teisybė Lietuvoj? :D
Nesvarbu, kad 22:00 rodo laidą "Plikšių juokeliai". Ten mergos plikais papais, užpakaliu rodomos. Ir aišku tokių laidų neuždraudžia, lyg tais vaikai vasarą jau 22 val miega, nesamonė. :dry:
Tik įleiskit mane į seimą, tvarką padarysiu. :haha:

Vartotojo avataras

Vorass

Aktyvus dalyvis

Kaunas

6,587.35 Lt

Standartinė » 2009 Lie 19, 20:27

Baigtė. rašė:Aš nesuprantu kur ta teisybė Lietuvoj? :D
Nesvarbu, kad 22:00 rodo laidą "Plikšių juokeliai". Ten mergos plikais papais, užpakaliu rodomos. Ir aišku tokių laidų neuždraudžia, lyg tais vaikai vasarą jau 22 val miega, nesamonė. :dry:
Tik įleiskit mane į seimą, tvarką padarysiu. :haha:

Supranti kas valdžiai patinka tie ir nedraudžia ir jiem dzin koks pencininkas pirma karta mtv isijunges pamatė sandra galvoja kas per animacija?kur natura?Kur jaunutes gražutės merginos?Valdžia galvojo kad mumis traumuoja internetas ir tv bet jie klysta patys .. visai lietuvai gadina gyvenima

Vartotojo avataras

Kornė

Forumo gyventojas

Kaunas

2,250.00 Lt

Standartinė » 2009 Lie 19, 20:35

Man asmeniškai ta Sandra tai visiška pieva... :D

Vartotojo avataras

Baigtė

®espect

Reykjavik

3,504.31 Lt

Standartinė » 2009 Lie 19, 21:19

Tie seimūnai mums gadina gyvenimą, su savo debiliškai įstatymais....
Bet ką darysi, patys išsirinkom... :dry:

Vartotojo avataras

Baltai*Raudonas

Patyręs forumietis

Kaunas

2,998.97 Lt

Standartinė » 2009 Lie 20, 00:21

Kaip aš myliu šitą šalį ir jos politika, kad manau tuoj iš meilės imsiu ir pasikarsiu. :sweet:

Vartotojo avataras

Rain girl

Aktyvus dalyvis

Klaipėda

16,652.38 Lt

Standartinė » 2009 Lie 20, 10:30

Kas per lempos... :screw: Matyt seime neturi ką veikt.

Vartotojo avataras

Ksė.

®espect

Vilnius.

15,621.05 Lt

Švenčia gimtadienį

Standartinė » 2009 Lie 20, 11:24

Už tad, kad neturi.

Įvairūs Straipsniukai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt