Tingiu žiūrėti visas temas, bet manau, kad tokios dar nebuvo.
Papasakosiu savo tris įvykius, kurie man sako, kad aš jį turiu.
Tada aš dar leliukas buvau. Tėvai važiavo iš namų tiesiai sankryža ir kažkoks neaiškus vairuotojas visu greičiu suko ar kaip ten.Ir vos milimetro atstumu prasuko pro mašiną. Dar įbėžimas liko.
Ir kai jis važiavo ir vos ne atsitrenkė į tą vietą kur lopšyje aš gulėjau.
[galinėje sėdynėje] O trūko vos milimetro iki to, kad būtų atsitrenkęs.
Nu tai va. Buvau aš jau gal 3-4 metukų
Sirgau ir mama mane iš poliklinikos vedė. O aš jos neklausiau. Nes žinojau, kad pas močiutę ves - nenorėjau. Aš labai supykau ir pns.
Pasileidau nuo mamos rankos ir [neklauskit kodėl, aš net pati negaliu patikėti] pradėjau bėgti į gatvę. O kaip tik mašinų daug buvo.
Ir jei ne plyta[vienintelė visame šaligatvyje!] pasitaikiusi man po koja ir jei nebūčiau tada nugriuvus - mašina tikai partrenkus būtų...
[kas nesupratot, tai aš kažkaip bėgau BŪTENT pro tą plytą]
Trečio karto aš net prisiminti nenoriu. Man per daug skaudu. Bet klausykit. Tada jau 10metė kažkur buvau. Vietname gyvenau, ir susirgau: lauke + 38, pas mane temper. ~+ 40. Tiesiog visa jau kliedėjau, vos ne be sąmonės buvau, bet kažkaip užmigau. Prabudau - viskas ok.
Bet žinot kame visa esmė?
Kol aš sirgau Lietuvoje mano katinas VISIŠKAI nieko nevalgė, visas lyg primučitas buvo. O tą dieną kai man +40 buvo. Jis sankryžoje, kurioje mašinos ~20km/h važiuoja PATS palindo po ratais.
Sutapimas čia tik?
Taigi laukiu komentarų, taip pat jūsų nuomonių/pasakojimų ir t.t.
Ačiū už dėmesį.
Angelas sargas
30 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
Nu jo tavo istorijos tokios įdomios...
Nežinau aš apie tuos angelus sargus, bet vieną sykį ir man galėjo blogai baigtis... Buvo man gal koki 10 metų... Atostogavau vasarą pas savo močiutę kaime. Vakare sėdėjau ant sofos prie lango ir staiga - baisus garsas. Kažkas šovė į langą, grynai kur aš sėdėjau. Bet tie langai buvo dvigubi, tai kulka perėjo per pirmą stiklą, o antras tik įtrūko. Taigi jei stiklas būtų buvęs 1, nežinau kaip būtų pasibaigę... Beje, tą chuliganą vėliau pagavo farai: pasirodo ėjo prisigėręs ir į langus iš įdomumo šaudė... tai pro kaimą neblogai prasinešė ![]() merguzele gal raganauji laisvu metu? idomios istorijos isties, tik va rodo kad gyvuliukai danzai i savo seimininkus pavirsta,.. na kopijuoja juos ir stengiasi buti panasus. tik var tau per milimetra pavyksta nuo likimo begiu praslyst o gyvuliukam matyt tai jau nepavyx. atlik testa. isigyk koki nors nauja ir visiskai prisijaukink. kada ivyks sekantis ivykis galesi stebet ka likimas si karta ir kaip isjudins.
As kai buvau gal kokiu 8 metu variau su dviraciu saligatviu ir man reikejo pervaziuot gatve o matau kad masina parvaro bandau stabdyti bet nestabdo tai i masinos galini rata tvojaus bet kai atsikeliau nuo zemes apsiziurejau tai man nieko baisaus nenutiko tik rankoj vienas ibrezimas buvo...
![]() MAn tai vakar atsitiko...nu as buwwau daug karyt tokiam apleistame name ir man jis patiko daznai ten warydavau...tai viena karta iseinu is muzikos mokyklos ir galwoju einu i ta nama kazkai uzsigalwojau ir nepastebejau kad as jau pri3e kelio .nupasikraciau ir "atsibudau"po to vel man tas namas galwoj ir bam!wos mane masina nepartrene
![]() ![]() kai paskaiciau apie dvirati taj ir kelis ivikius atsiminiau.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
30 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
‹ Įvairūs ‹ Mistika |