Diskusijos Grožis ir sveikata

Alergija

Vartotojo avataras

MeezYyY

Aktyvus dalyvis

Kauno raj.

13,762.56 Lt

Standartinė » 2009 Lie 16, 14:02

Baltymam.Negaliu daug riešutų ar kiaušinių valgyt,nes išberia ir tas bėrimas nedingsta..

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Apocalyptica

Aktyvus dalyvis

10,794.39 Lt

Standartinė » 2009 Lie 21, 11:37

Ypač dulkėms esu alergiška ir katėms , tai ištisus metus rytais sloga būna :cry: išprotėti galima.... katiną turiu, patarė daktarė jo atsisakyt, bet negalėčiau šitaip :whata: dar alergiška pelėsiams ir gėlių žiedams, jeigu jų labai daug.

Politik

Forumo gyventojas

Blessed Luxembourg.

2,123.00 Lt

Standartinė » 2009 Lie 21, 11:41

Aš tai citrusiniams vaisiams. Ypatingai apelsinams, nors jie mano mėgstamiausi. :x
Bet vistiek aš juos valgau. :D

Vartotojo avataras

Dykuma.

Patyręs forumietis

Zarasai

9,635.55 Lt

Standartinė » 2009 Lie 21, 14:05

spacegirl112 rašė:Aš labai daug kam alergiska....pvz..: sokoladui...guminukams...ledams...astriems kvepalams...greitam temperaturos pakitimui...visokiems saldainiams...mandarinams...saltam orui...ir karstam orui..bei saulei labai labai...visokiaj kosmetikai...tegaliu naudoti tik naturalia...kecupui...majonezui...keptam maistui...visokiems sausainiams...vafliams...kartais net vasara isberia kai issimaudau kaime, prude...gazuotui mineraliniui vandeniui... dar atsimenu buvau panevezy pas kuma...ten maudziaus pas ja vonioj...tipo netiko vanduo...ir labai visa galva neztejo kelis men...dulkems...sienui..ir dar daug kam...
Žodziu labai ziauru...jauciuos kai kokia fyfa...nk negaliu daryt...ir mane labai bjauriai isberia....dazniausiai visa kuna kaip vejaraupiais...ir dar niezti...arba veida ismeto tokiom baltom demem...(pati as tamsi is prigimties) kartais net pilkom...kartais liezuvi isberia...kartais net temperatura pakyla...bet patikekit vistiek viska valgau ir darau ka noriu...nes be daugumos dalyku negaleciau gyventi...o gydausi visokiais vaistais..kremais...na baisiausia yra saule...tai jos turiu saugotis... 8) :lol:

Jėėz kaip žiauriai :whata: ...... Aš tai kai maža buvau negalėjau pati nusilupti mandarinų, nes mane išberdavo nuo jų žievės :D .

Vartotojo avataras

Camilė.

Forumo gyventojas

Panevėžys

890.00 Lt

Standartinė » 2009 Spa 09, 21:13

Nebegaliu šokolado net 10g. ;(
Iš karto tulžis ir kasa nebeveikia ir dar medaus negalima... Kažkas atsitiko, bet tik nuo šiandien pasidarė... Seselė sakė, kad yra tikimybės jog po metų maždaug praeis, bet yra ir tokios tikimybės, kad niekada negalėsiu ;D

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2009 Spa 09, 21:45

Labiausiai užjaučiu tuos žmones kurie alergiški augalams ir pvz katėms, šunims ir tt.
Juk žiauru. ;x
Kalbu taip, nes buvau pas draugę sodyboje, ten svečiai atvažiavę buvo, viena iš jų alergiška augalams kažkokiems ir katėms. O pas draugę du katinai. Tai man labai pagailo tos moteriškės, vos kvėpuoja (nors ir katės toli), iš karto temperatūra kyla, snargliai bėga, nu vaizdas nekoks. Veidas raudonas, akys ašaroja.

Vartotojo avataras

Iev.

®espect

Kaunas

1,086.85 Lt

Standartinė » 2009 Spa 09, 22:05

Aguonoms, apelsinų žievei, ananasams, juodam šokoladui ir alkoholiui.
Aguonos - net suvalgius bandelę kurioje jų nedaug taip blogai pasijaučiu. Sustoja skrandžio veikla, kažkada buvo išbėrę.
Apelsinų žievė - kai lupu, amžinai pirštus niežtėt pradeda ir kartais paraudonuoja, tai pastaruoju metu prašau, kad man nuluptų.
Ananasai - turiu valgyti supjaustytais mažesniais gabaliukais, nes išberia aplink lūpas raudonais plėmais, bet kadangi jau perpratau tai tikiuosi nepasitaikys.
Juodasis šokoladas - čiaudau, užkyla temperatūra ir sustoja žarnyno / skrandžio veikla.
Alkoholiui - beria.

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2009 Spa 09, 22:20

Iev. nu pas Tave tai taip žiaurokai..
Aš tai kai tyriausi mažytė mažytė, tai buvau alergiška medui, pelėsiui, dulkėms ir namų erkutėms.
O va pirmadienį naują tyrimą dariausi, tai pelėsiams alergiją lygtais išaugau, tai nebėra jau. Bet esu žiauriai alergiška dulkėms ir žiauriai alergiška namų ekutėms ir medui. Ir dar, pasirodo ir katėms. :piktas:

Kai medaus suvalgau, tada žiauriai dust pradedu. Kažkada nesusitvardžiau, ir ketvirtį agurko su puse šaukštelio medaus suvalgiau. Tai dusulys su vaistais praėjo tik po poros valandų.
Dulkėms, tai jei pašokinėju ant lovos, tai irgi taip žiaurokai dusulys užeina.
Taip pat spėju kad negaliu persivalgyt mandarinų, nes išberia.
Na, o kokia reakcija į kates, tai nežinau, nes iki tol kol nepasakė kad esu alergiška, net to nesupratau.. :}

Vartotojo avataras

Sturgelis

Forumo gyventojas

Somewhere under the Sun

5,520.43 Lt

Standartinė » 2009 Spa 09, 23:49

Aš visom daržovėm ir vaisiam ryškios spalvos ; D

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2009 Spa 10, 00:01

aš tai šiaip niekam x D stiprus : D bet būna nuo ananasų man ir kažkada praeitą žiemą buvo užvalgiau, išėjau laukan, perpūtė ar kas ir aplink lūpas paraudonavo, skylinėjo, bet tepaliukas padėjo.
mažas buvau alergiškas kiaušiams ir šokoledui

Riutelia

Lankytojas

923.10 Lt

Standartinė » 2009 Spa 10, 00:09

alergiška melagiams ir šiaip negeriems žmonėms.. :roll:

Vartotojo avataras

Ras*a

Aktyvus dalyvis

Mažeikiai.

239.00 Lt

Standartinė » 2009 Spa 10, 00:59

Sieniau buvau alergiška katėms ir šunims. Dabar turiu katę, bet to nepastebiu :)

Vartotojo avataras

Seya

Įsijaučiantis

3,024.82 Lt

Standartinė » 2009 Spa 10, 09:49

Uodų įkandimams, dulkėms, šunims, kiečiams (tokie augalai), kiaulpienėms. Vasarą baisiausiai būna, ypač liepos mėnesį, kai pro nosį išvis nebegaliu prakvėpuot. :cry:

Vartotojo avataras

-spychka-

Forumo gyventojas

Vilnius

2,443.62 Lt

Švenčia gimtadienį

Standartinė » 2009 Spa 10, 11:35

Nesu alergiška niekam ir nebuvau niekad :] šiaip džiaugiuos, mažiau problemų. Bo pvz mano draugė katėm alergiška, tai beveik negali pas pažįstamus ar draugus nakvot nes visi turi kates x.x
tiek problemų tos alergijos sukelia, šakės...

Vartotojo avataras

C.l.e.o.

Patyręs forumietis

Šiauliai

2,493.52 Lt

Standartinė » 2009 Spa 10, 11:48

Esu alergiška tik katėms, ir dulkėms. : D

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę