Alergija
Jėėz kaip žiauriai ![]() ![]() Nebegaliu šokolado net 10g. ;(
Iš karto tulžis ir kasa nebeveikia ir dar medaus negalima... Kažkas atsitiko, bet tik nuo šiandien pasidarė... Seselė sakė, kad yra tikimybės jog po metų maždaug praeis, bet yra ir tokios tikimybės, kad niekada negalėsiu ![]() Labiausiai užjaučiu tuos žmones kurie alergiški augalams ir pvz katėms, šunims ir tt.
Juk žiauru. ;x Kalbu taip, nes buvau pas draugę sodyboje, ten svečiai atvažiavę buvo, viena iš jų alergiška augalams kažkokiems ir katėms. O pas draugę du katinai. Tai man labai pagailo tos moteriškės, vos kvėpuoja (nors ir katės toli), iš karto temperatūra kyla, snargliai bėga, nu vaizdas nekoks. Veidas raudonas, akys ašaroja. Aguonoms, apelsinų žievei, ananasams, juodam šokoladui ir alkoholiui.
Aguonos - net suvalgius bandelę kurioje jų nedaug taip blogai pasijaučiu. Sustoja skrandžio veikla, kažkada buvo išbėrę. Apelsinų žievė - kai lupu, amžinai pirštus niežtėt pradeda ir kartais paraudonuoja, tai pastaruoju metu prašau, kad man nuluptų. Ananasai - turiu valgyti supjaustytais mažesniais gabaliukais, nes išberia aplink lūpas raudonais plėmais, bet kadangi jau perpratau tai tikiuosi nepasitaikys. Juodasis šokoladas - čiaudau, užkyla temperatūra ir sustoja žarnyno / skrandžio veikla. Alkoholiui - beria. Iev. nu pas Tave tai taip žiaurokai..
Aš tai kai tyriausi mažytė mažytė, tai buvau alergiška medui, pelėsiui, dulkėms ir namų erkutėms. O va pirmadienį naują tyrimą dariausi, tai pelėsiams alergiją lygtais išaugau, tai nebėra jau. Bet esu žiauriai alergiška dulkėms ir žiauriai alergiška namų ekutėms ir medui. Ir dar, pasirodo ir katėms. ![]() Kai medaus suvalgau, tada žiauriai dust pradedu. Kažkada nesusitvardžiau, ir ketvirtį agurko su puse šaukštelio medaus suvalgiau. Tai dusulys su vaistais praėjo tik po poros valandų. Dulkėms, tai jei pašokinėju ant lovos, tai irgi taip žiaurokai dusulys užeina. Taip pat spėju kad negaliu persivalgyt mandarinų, nes išberia. Na, o kokia reakcija į kates, tai nežinau, nes iki tol kol nepasakė kad esu alergiška, net to nesupratau.. :} ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |