|
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata
-

Draco'a
- Forumo gyventojas
-
- 1,004.53 Lt
» 2010 Bal 28, 17:12
man tai asmeniškai negražu pati taip neišdrįsčiau išeit į miestą.
Paskutinį kartą redagavo Draco'a 2010 Bal 28, 17:12. Iš viso redaguota 1 kartą.
--------------------------------------
-

Gretulencija
- Lankytojas
-
- 530.00 Lt
» 2010 Bal 30, 12:35
Nešioju nuo 6 metukų, paveldėta trumparegystė, bet jau susivariau akis visai, pralenkiau ir mamą ir visus kitus  D Linzių nenešioju nes manau tokio stiprumo net nėr, ir mano paakiai pmėlę, na būna kaip kuriem nuo gimimo, aš tarp jų, tad akiniai gerai uždengia, visi pritaria, kad su akiniais geriau atrodau, bet jie vistiek dažnai erzina, nusitrina, naujų juk nuolat nepirksi, ir kartais akinius nusiimt gėda, mat visi įpratę ir žiūri į mane tada akis išplėtę  DD Mano šonai juodi su oražinėm juostelėm dviem, priekis broonzinis, visas aptrintas, bet jau greit pas akių daktarę eisiu ir kadangi matyt vėl stiprins tai reiks jau ir akinius keist 
-

Wayfarerr
- Lankytojas
-
- 390.00 Lt
» 2010 Geg 01, 13:06
Raudonai*Baltas rašė:Nusipirkau Originalius Ray ban akinius už 55lt, su visais užrašais, ženkliuku šonuose, dėklu ir servetėle.  
mm
-

Lyju.
- Patyręs forumietis
-
- 17,403.93 Lt
» 2010 Geg 07, 20:19
-

DripDrop
- Patyręs forumietis
-
- Kaunas
- 2,859.86 Lt
» 2010 Bir 25, 11:55
Nešioju nuolatos, nes bematau vos kelias eilutes Akinių rėmai plastikiniai (anksčiau rurėjau su metaliniais rėmai, bet atsibodo), spalva - tokia rusva, bordo.
-

Gutsy
- Aktyvus dalyvis
-
- Panevėžys
- 3,369.27 Lt
» 2010 Bir 25, 12:10
Mano taip pat silpnas regėjimas. Nuo viršaus matau gal 3 eilutes tik. Ir tai jau liejasi jos. Akinukus turiu, bet jų man nuolatos nešioti nereikia. Užsidedu tik retkarčiais, kai yra reikalas. Jie tokie smulkučiai, rausvi metaliniai rėmai.  nelabai man tinka, bet nieko geresnio neradau. Man ir akiniai nuo saulės niekaip netinka. Niekaip nerandu sau tinkančios formos jų. Tai nusipirkau belekokius, ir į vandenį įkrito po kelių dienų  D o jie gi skęsta. Tai kažkur 3 metrų gylyje dbar riogso jie... nors man jie visai patiko. Tai draugė atidavė savo senus firminius Gucci akinius, vietoj keliolikos litų skolos  biškelį jos nesupratau, nenorėjau imt, bet ji mane įkal;bėjo. tipo jie jai nebetinka ir pan.. Kol kas jų dar neištiko panašus likimas, kaip mano senųjų  tik vieną blizgančią akutę pamečiau... ;//
-

artika
- Aktyvus dalyvis
-
- 839.67 Lt
» 2010 Bir 28, 18:08
o aš nematau nei vienos juostelės. nu aš jas matau, bet man jos susilieja.
-

Hugest
- Įsijaučiantis
-
- pakrantė
- 369.00 Lt
» 2010 Bir 29, 00:20
Nešioju linzes. Turiu akinukus, bet man jie per silpni, tai atidaviau tėtukui, nes jo sulūžo Dabar labaaai norėčiau naujų akinukų, bet niekaip nenueinu nusipirkt. Vistiek, po metų reikės dar stipresnių vairavimui, tai kaip ir nelabai apsimoka 
-

Dykuma.
- Patyręs forumietis
-
- Zarasai
- 9,635.55 Lt
» 2010 Lie 06, 12:48
Linzes nešioju. O vasarą nuo saulės akinius naudoju vietoj lankelio  D Nu ir ant akių aišku užsidedu kartais, bet retai kada, nes paskui aplink akis balta būna, kai veidas rudas  D o tie vintage akiniai tai nusibodę... Visi vaikšto ir jaučiasi krūtais. Man tai jie nei gražu, nei ką. Manija užėjo ir tiek. Ką žn. Nepernešu aš jų.
Paskutinį kartą redagavo Dykuma. 2010 Lie 06, 12:50. Iš viso redaguota 1 kartą.
-

Kornė
- Forumo gyventojas
-
- Kaunas
- 2,250.00 Lt
» 2010 Lie 06, 14:55
Jau seniai nebemadinga nešioti akinius vietoj lankelio. Taip man baisiai atrodo, siaubas, o ypač, kai nešioja kur saulė net nešviečia. 
-

absinthe'ish
- Įsijaučiantis
-
- 778.42 Lt
» 2010 Lie 06, 16:13
miau @ rašė:o aš nematau nei vienos juostelės. nu aš jas matau, bet man jos susilieja.
Negalvojau, kad rasiu tokį pat likimo draugą  Žo, nešioju tuos akinius. Susigadinau juos anksti pradėdama skaityti ir nuo antibiotikų, kuriuos vartoti turėjau nuo pati gimimo. Dabar dėkoju kažkam, kad pristojo prastėt, bet labai bijau, kad vėl suges -.- Žiauriai noriu kontaktinių lešių, bet mama man juos bijo pirkt  Also, žmonės sako, kad su akiniais gražiau atrodau, nors man pačiai taip neatrodo. Nešioju juos visada, nes nieko nematyčiau be jų, žiauriai suvarytas regėjimas yra. Oh well, vis viliuos, kad pasitaisys, nors su tokiais mano sedėjimo tempais prie pc...
-

Dykuma.
- Patyręs forumietis
-
- Zarasai
- 9,635.55 Lt
» 2010 Lie 06, 23:57
Kornė rašė:Jau seniai nebemadinga nešioti akinius vietoj lankelio. Taip man baisiai atrodo, siaubas, o ypač, kai nešioja kur saulė net nešviečia. 
Kai apsiniaukę su jai neviakštau  Kvailai atrodytų...  O, kad nemadinga, tai tas pats man. Pa*ą dėjau aš ant tų madų. Kaip man patogu taip ir vaikštau.
-

Kornė
- Forumo gyventojas
-
- Kaunas
- 2,250.00 Lt
» 2010 Lie 07, 02:26
Nu vis vien kažokį supratimą reikėtų turėt. Jau geriau lankelį dėtis, negu akinius
-

Hoshi No Suna
- Patyręs forumietis
-
- 11,212.82 Lt
» 2010 Lie 07, 08:22
Kaip kam patinka, tas taip vaikšto. Tuoj čia visi puls ir atrodys vienodai kaip nežinau kas, vien dėl to kad tai nemadinga ar priešingai madinga.
-

Dykuma.
- Patyręs forumietis
-
- Zarasai
- 9,635.55 Lt
» 2010 Lie 07, 09:21
Kam man tas lankelis? Ačiū. Jau panešiojau metus... Galvą nuo jo skauda ir šiaip, labai laukai greit riebaluojasi, nes nekvepuoja oda per jį... O ir tas man netinka, nes tada visdi plaukai aukšytn susikelę artodo kaip sulaižyti... Kaip debilė.
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata
|
|
|