Linksmai.lt projektai Lyrics.Linksmai.lt (Muzika)

30 Seconds to Mars

Vartotojo avataras

Artes

®espect

Netoli...

29,008.57 Lt

Standartinė » 2011 Lap 04, 20:21

Na buvo kas iš forumo vakarykščiam koncerte? Kokie įspūdžiai? Pateisino lūkesčius? Manuosius tai pranoko kokį šimtą kartų (čia maždaug: nespręsk apie grupę, neišgirdęs jos gyvai). Kažkaip galvojau, kad jie bus pavargę, visas turas seniai užknisęs (vis tik pasaulinis turas trunka jau geri metai) ir viskas bus atlikta daug atmestiniau. Ir nė velnio!!! Pasirodymas buvo tikrai nesveikas (pačiom geriausiom prasmėm).
Buvo inercija, buvo improvizacija, užsidegimas, bendravimas su publika (šitas labai nustebino, nes Jared bendravo ne banaliom frazėm, o gyvu ir natūraliu bendravimu, su užsidegimu ir sveiku humoru). Kas dar patiko, kad nebuvo aiškaus atskyrimo: Aš – žvaigždė, Jūs – tik žiūrovai. Viskas buvo lyg viena masė, atėjusi vieno – nesveikai praleisti laiką (pabaigoje jau buvo sunku suprasti, kur prasideda ir baigiasi scena). Viskas vyko Tarp, ne Kažkur. Tai va tas betarpiškas bendravimas labiausiai įstrigo.
Kas nepatiko, tai apšildanti grupė (kuri jau po antros dainos tiesiogine to žodžio prasme užkniso). O kas liečia 30 STM, man trūko choro, kuris naujausiam albume, mano nuomone, užima tikrai svarbią vietą (aišku buvo naivu tikėtis, kad jie jį atsiveš, bet va tada viskas būtų buvę išvis tobulai). Kita vertus – choro vaidmenį visai neprastai atliko publika:).
Taigi apibendrintai, koncertas patiko ir paliko išties labai gerą įspūdį!

--------------------------------------

Rekomenduojam :) --> 

Vartotojo avataras

Dogma.

®espect

Zarasai

690.00 Lt

Standartinė » 2011 Lap 07, 18:30

Draugė buvo.Sakė labai fainai buvo :kiec:

Vartotojo avataras

moni-xo

Dalyvis

Raseiniai

560.61 Lt

Standartinė » 2011 Lap 21, 16:21

keli pažįstami buvo, atsiliepimai šaunūs:)

Vartotojo avataras

Modiste

Dalyvis

2,171.54 Lt

Standartinė » 2011 Gru 18, 18:09

šiuo metu patinka labai, geras albumas 'this is war' ir 'beautiful lie' neblogas. O gyvai esu mačius koncas irgi nerealus

Vartotojo avataras

Flightless.

®espect

Kaunas

6,836.70 Lt

Standartinė » 2012 Sau 12, 20:57

Seniau man jie kažkaip ne prie širdies buvo, bet dabar labai užsikabinau. Gaila, kad tik susidomėjau, ne prieš jų koncertą Lietuvoj. Labiausiai patinka dainos: The Kill (ypač acoustic), Hurricane, A Beautiful lie, Kings and Queens ir t.t. Ir jų acoustic versijos labai labai awesome.

Linksmai.lt projektai Lyrics.Linksmai.lt (Muzika)

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 08:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių