Šis bei tas Pašnekesiai

MGTOW - išsilaisvink iš feminizmo

Vartotojo avataras

Slaidas

Aktyvus dalyvis

Kaunietis

1,579.74 Lt

Standartinė » 2016 Kov 05, 13:27

MGTOW tai yra vyrų judėjimas, siekiantis išsilasivinti iš moterų vergvaldystės. Pagrindinė sąlyga yra atsisakyti vesti it remti moteris: jokių gėrimų nupirkimo, dėmėsio rodimo, absoliučiai nieko, nebent jei vyrui kažko iš moters reikia.

Šis judėjimas nėra populiarus Lietuvoje, bet kaip atsakingas pilietis jaučiu pareiga tai skleisti Lietuvos interneto platybėse. Feminizmas pažengė per daug ir vyrai greit taps vergais, kurie turi atsiprašyti moters, kad yra vyrai.

Aš dar nesu vedęs ir tuo patenkintas, radau būdą kaip gaminti pinigus internetu, nieko neveikiant(Bet teko nemažai paplušėti). Jei atsirastų moteris turėčiau jei viską pirkti ir mano gyvenimas sugriūtų, nes tapčiau eilinis sistemos šuo, kuris laižo bobos padus ir dirba penkias dienas po 12val.

Grįžtant prie temos, yra du vyrų tipai, tai mandžainos ir raudonos piliulės vyrai. Mandžinos siekia laižyti padus bobai, kad gautų iš jų dėmesio, o red-pill vyrai, tai vyrai supratę tiesą, siekiantys išsilaisvinti ir dirbti sau, užsiimti kuryba, o ne pražudyti savo gyvenimą vestuvėmis.

Daugybė vyrų yra apkaltinami prievartavimu, nors tik pasižiūrėjo į susireikšminusę feminacistę praeinačią gatve. Kiek vyru lieka be pinigų po skirybų, iškeliamų iškart po vestuvių. Kiek galime kęsti moterų šantažą?

Planuoju kurti MGTOW LTU bendruomenę, nes mūsų vyriokai jau irgi dega. Yra net straipsnis delfyje protingos moters parašytas.

http://www.delfi.lt/news/ringas/lit/r-statkuviene-gimti-vyru-lietuvoje-nenoreciau.d?id=69934424

Paveikslėlis

Dabar pažiūrėsim, kiek mandžainų yra šiame forume? :roll:

--------------------------------------

devoted

Aktyvus dalyvis

6,284.66 Lt

Standartinė » 2016 Kov 08, 20:58

Dabar pažiūrėsim, kiek mandžainų yra šiame forume? :roll:

https://www.youtube.com/watch?v=9r2pEdc1_lI

Ne moterys griauna gyvenimą. Jei esi pakankamai kvailas, kad dovanotum savo gyvenimą arba atvirkščiai - priimtum kito gyvenimą kaip dovaną, tada kuri santykius paremtus priklausomybės ryšiais. Iš čia ir kyla nepasitenkinimas visais priešingos lyties atstovais/-ėmis. Nemanau, kad kažkoks abstraktus judėjimas kilęs iš nutukusių, tėvų rusyje gyvenančių amerikiečių kupinų savęs gailėjimosi ir pykčio yra atsakymas. Vėl matau tik vieną mandžiną - tave! Niekas tavęs nešantažuoja - tiesiog nepatinki merginoms, nes turi daugiau psichologinių problemų nei kunigas, žaidžiantis su vaikais žaidimą "saugok užpakalį". Nesugebėjimas priimti savęs ir nepasitikėjimas nėra labai patrauklus. Kiek skačiau tavo postų - visi pilni verkšlenimo, nepasitikėjimo ir priešiškumo moterų giminei. Nereikia būti psichologu, kad tai matytum. Griebiesi, bet kokio brudo - radikalių judėjimų, paranormalių galių ugdymo, o kas po poros metų? NOVI atidarysi? (Natūralų ožių veisimo institutą)
Pradėk nuo savęs. Šį padarą gali pakeisti, o su visu pasauliu kariauti laiko ir resursų neužteks.

Vartotojo avataras

Slaidas

Aktyvus dalyvis

Kaunietis

1,579.74 Lt

Standartinė » 2016 Kov 15, 11:33

Mielas, devoted... aš kovoju su pasauliu ne vienas, tokių kaip aš yra daug. Moterys per daug palaidos, o kai moteris yra nevaldoma ji tampa laukinė. Taip sutvėrė gamta, kad moteriai mylėti yra evoliuciškai nenaudinga, nes gražus patinėlis nėra tas, kuris išmaitins ir apgins, nebent... ir gražus, ir turtingas. Aš dabar supratau, kad moteris yra nenaudinga, nes tik kainuoja resursus ir laiką, kurį galėtum skirti savęs lavinimui ir turtėjimui. Tu sakysi nevisos tokios, aišku nevisos... Kuo gražesnė, tuo daugiau resursų reikalauja. Aš esu sveikas fiziškai sportuojantis, protingas tik dar neprasimušiau į gyvenimą. Paklausą turiu gan nemažą, bet visos kurios bando mane kabinti yra nieko vertos prastuomenės, čipsus ėdančios baidyklės, bent jau nerūkytų ir negertų kaip aš ir bent subinę pajudintų, špaklystės meno pramoktų. :roll: Kodėl joms nekabinti, juk reikia vyro, kuris neturi aukštos karjeros, bet gali duoti pinigų cigaretėms su čipsais, nes geresnio jos negaus. Labai nemėgstu požiūrio, ai aš negaliu, man užteks prastesnio darbo, mylimojo... tai ir gadina genofondą! Ne gyvenimas turi būti vertybė, o jo kokybė!

devoted

Aktyvus dalyvis

6,284.66 Lt

Standartinė » 2016 Kov 17, 15:28

Nelaikyk savęs visuotine vertybe! Tavo bjaurus vartotojiškas požiūris į moteris atstumia. Nemanau, kad net mažametės į tavę žiūrėtų. Nė vienas gyvas padaras šioje žemėje nėra skirtas, kad įtiktų traumuotos psichikos infantiliam jaunuoliui. Reikalauji daugiau nei pats gali duoti. Sportuoji, nerūkai ir negeri. Bravo. Didelis pasiekimas. O kaip tavo savos nuomonės trūkumas, negatyvumas, nesubrendimas, kompleksų jūra? Gal kuri mergina per daug išgėrusi su tavim ir pasimylėtų, bet tik tiek... Nereikia būti genijumi, kad badyti visus pirštais. Taip, dauguma žmonių (ne vyrų arba moterų) gyvena kaip užprogramuoti mechaniniai dronai - pagal vieną programą, bet mūsų pasaulis nesutvertas skatinti individualumą, ugdyti protingus žmones. Kaip ten bebūtų,neužtenka kelių "visi durniai, o aš protingas" frazių, kad apibūdintum visus žmonės. Taip jau yra, kad mūsų pasaulėlis netelpa į tokius siaurus rėmus.
Beje, moterys per daug palaidos? Rūpus miltai ne, galėtų būti palaidesnės! Man patinka, kad lyčių skirtumai nyksta. Palaidų "kietų mergišių" visada buvo daug, o moterų ne. Tame nėra nieko blogo. Tai yra žmogaus asmeninis pasirinkimas. Žinai ką reiškia gyventi? Rinktis! Nėra gerų ar blogų pasirinkimų, jei jautiesi laimingas, jei tave tai tenkina. O ar tu laimingas? Rodos, kad ne.

Vartotojo avataras

Slaidas

Aktyvus dalyvis

Kaunietis

1,579.74 Lt

Standartinė » 2016 Kov 17, 19:01

devoted rašė:Nelaikyk savęs visuotine vertybe! Tavo bjaurus vartotojiškas požiūris į moteris atstumia. Nemanau, kad net mažametės į tavę žiūrėtų. Nė vienas gyvas padaras šioje žemėje nėra skirtas, kad įtiktų traumuotos psichikos infantiliam jaunuoliui. Reikalauji daugiau nei pats gali duoti. Sportuoji, nerūkai ir negeri. Bravo. Didelis pasiekimas. O kaip tavo savos nuomonės trūkumas, negatyvumas, nesubrendimas, kompleksų jūra? Gal kuri mergina per daug išgėrusi su tavim ir pasimylėtų, bet tik tiek... Nereikia būti genijumi, kad badyti visus pirštais. Taip, dauguma žmonių (ne vyrų arba moterų) gyvena kaip užprogramuoti mechaniniai dronai - pagal vieną programą, bet mūsų pasaulis nesutvertas skatinti individualumą, ugdyti protingus žmones. Kaip ten bebūtų,neužtenka kelių "visi durniai, o aš protingas" frazių, kad apibūdintum visus žmonės. Taip jau yra, kad mūsų pasaulėlis netelpa į tokius siaurus rėmus.
Beje, moterys per daug palaidos? Rūpus miltai ne, galėtų būti palaidesnės! Man patinka, kad lyčių skirtumai nyksta. Palaidų "kietų mergišių" visada buvo daug, o moterų ne. Tame nėra nieko blogo. Tai yra žmogaus asmeninis pasirinkimas. Žinai ką reiškia gyventi? Rinktis! Nėra gerų ar blogų pasirinkimų, jei jautiesi laimingas, jei tave tai tenkina. O ar tu laimingas? Rodos, kad ne.

Taip pasaulis nėra sutvertas... kas jį sutvėrė, gal dėdulė ant debesies? Jau dabar pasaulis keičiasi, automatizuojama pramonė. Tu sakai, kad aš neturiu nuomonės? Čia sarkazmas? Tu juokauji, seni... aš turbūt vienas iš nedaugėlio, kuris turi savo nuomonę, savo požiūrį. Sakai į mane nežiūrėtų, atsiūsčiau nuotrauką, bet... žmonėmis negalima pasitikėti, maža kur panaudosi. Galiu apibūdinti save trumpai atletiškas 20-metis mergiukas! Seksas, seksas, seksas... ką tu sakai? Aš turbūt jo gaunų, kiek noriu, bet ne iš tų merginų kurių man reikia ir nieko daugiau tik sekso, jokių šiltų santykių! :D

Ir beje yra vienas žmogus, kurį aš laikau autoritetu, tai ŽAKAS FRESKO(Va čia tai visuotinė vertybė)

>>>> http://www.delfi.lt/mokslas/technologij ... d=70597864

devoted

Aktyvus dalyvis

6,284.66 Lt

Standartinė » 2016 Kov 19, 02:28

Aš neesu religingas, neprižįstu jokio pasaulietinio režimo ir..

Vartotojo avataras

Slaidas

Aktyvus dalyvis

Kaunietis

1,579.74 Lt

Standartinė » 2016 Kov 19, 08:14

devoted rašė:Aš neesu religingas, neprižįstu jokio pasaulietinio režimo ir..

O ką manai apie Žaką Fresko ir jo Venus projektą?

Šis bei tas Pašnekesiai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių