Įvairūs Gyvūnai

Šinšila

Vartotojo avataras

essregi

Įsijaučiantis

414.00 Lt

Švenčia gimtadienį

Standartinė » 2011 Bir 11, 20:06

Seniau auginau bet kai buvau antrokas ji paseno numirė :| visa diena verkiau :roll:

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Slaidas

Aktyvus dalyvis

Kaunietis

1,579.74 Lt

Standartinė » 2012 Geg 30, 16:54

Paveikslėlis

kristina2002

Lankytojas

118.00 Lt

Standartinė » 2012 Bir 20, 10:24

as turiu sinsila tik keturias dienas bet ji visai nbaiksti 2 diena jau maudesi smelija o vakar buvo islindus prie zmoniu

Vartotojo avataras

Melinda.*

Lankytojas

176.00 Lt

Standartinė » 2012 Lie 25, 16:20

Turiu šinšilą :love: Labai faina mergaitė :D Mėgsta draugiją, labai mane myli ir visada pripažysta :D Mėgsta žaisti su šuniu :D Aktyvistė tokia 8)
Paskutinį kartą redagavo Melinda.* 2012 Lie 25, 16:21. Iš viso redaguota 1 kartą.

asta....

Lankytojas

118.00 Lt

Standartinė » 2012 Rgs 20, 19:43

o kas gali buti šinšilo patineliui jeigu jis dažnai pyksta ant vieno žmogaus ir kartais net ykasti bando? :|

Mafforas

Lankytojas

118.00 Lt

Standartinė » 2012 Spa 07, 11:26

Tai vat ne visi turi tiek kantrybes ir galimybiu. As vat turiu sinsiliukiu porele ir musu nuostabai vakar ji atsivede 2 jauniklius :D pasaka kokie groziai. Vat perskaiciau visus komentarus ir aprasymus apie jas ir galiu paneigti daug jusu faktu. Mano sinsiliukes nesikandzioja (nors viena karta ikando veterinarui kai gipsavo kojyte, susilauze ja vos kelios dienos po isigyjimo, dabar kuo puikiausiai laksto ir sokineja :D ). visai mielai ateina ant ranku ypac Druckis (patinelis) , Varliuke (patele) reciau ateina, nors zmona patele labiau prisileidzia :D na o siaip isleidziam pasilakstyti tai be jokiu trugdziu atsisedam salia, tai ir ant galvos buna uzlipa :D nu neskaitant tapetus apkramto :D megsta jie popieriu.
Dabar kai susilauke vaikuciau tai buvom issigande nes nebuvo salia ir nemaitino, o duko (sokinejo aplink narveli ir panasiai) galvojom iki ryto neisgyvens nes gana skaudziai atrode uzlipa, taciau ryte buvo nurimusi ir matesi kaip maziukus maitino. tikekimes isgyvens :D
nu o meilumo tai reto jie, fainuoliai pukuociai gyvuneliai, man su zmona jie kaip maziukai vaikuciai :D juokiames kad "seneliais" tapome :D

rrrugile12

Lankytojas

153.39 Lt

Standartinė » 2012 Spa 18, 11:04

sveiki gal kas turit sinsila patina padovanoti ar pigei nupirkti, nes vaiko sinsilas numire ,ir liko patele ,ir vaikas verkia .ar patele gali gyventi viena

Nežinukė

Lankytojas

118.00 Lt

Standartinė » 2012 Gru 09, 13:52

Norėjau paklausti,ar šinšilos gali turėti kirmėlių.Būtų labai ačiū jai atsakytumete į šį klausymą.
:kiec: :oops:

airaperlita

Lankytojas

118.00 Lt

Standartinė » 2013 Bir 02, 15:15

sveiki mieli sinsilu myletojai man reikalynga skubi jusu pagalba :|.Susirgo musu numyletine leidi, buvo tokia situacija kad dukryte sinsilai dave sausainio pries kokes 4 dienas tik nezinau kiek dave .Vakar nustojo valgyt o vakare pradejo skleisti toki garsa tylu panasu i inkstima :( .Ji pradejavo visa naktį o ryte as pabandziau pažiureti kas jei darosi.Tada supratau kad je dusina ji nekvepuoja per nosį istisai per burnyte ir kai ykvepe tada gaunasu tas duslus garsas.Net kartais tokios kaip konvulsijos ar traukuliai.Taip tai vesciau pas veterinara bet sekmadieni nedirba.KA DARYTI PATARKIT NEZINAU KAIP JEI PADET PRASAU. :(

Duar

Lankytojas

118.00 Lt

Standartinė » 2013 Spa 16, 23:46

Labas Emile, man labai patiko parašytas straipsnis, mūsų šinšiliukei 6 m bet kaip ir tavo mažyliui mum nutiko panaši problema, netikėtai mūsų gražuolytę paraližavo 2k, nors priepuoliai buvo trumpi maždaug po minutę , bet labai mane išgąsdino. Norėjau tavęs paklausti, gal turi daugiau informacijos dėl kokių priežaščių taip atsitiko ir gal pažįsti gerą veterinorių su kuriuo butų galima pasikonsultuoti šiuo klausimu.

Vartotojo avataras

Neribella

Lankytojas

Vokietija - Ludwigshafen

588.99 Lt

Standartinė » 2014 Geg 05, 13:27

Nežinau iš kur tokios žinios,kad šinšilą reikia gaudyti už uodegos , bet aš užtikrinu jus ta uodega gali nutrūkti.Jau 5 metus laikau šinšilą ir niekada negaudžiau už uodegos ,nes negalima galit klaust pas veterinarus jei norit.Geras veterinaras niekada nesakys,kad gaudyt už uodegos šinšilą ji dar labiau išsigąsta nei gaudoma paprastai , šaukiama vardu ir pan.

Kriste1234

Lankytojas

118.00 Lt

Standartinė » 2014 Bir 24, 18:00

Laba diena norėjau paklausti ką reikia daryti mano Šinčiliukė labai dažnai čiaudėja. Ka reikėtu daryti kad čiaudulys aprimtu?

Nika2016

Lankytojas

118.00 Lt

Standartinė » 2016 Vas 09, 20:27

Sveiki, as neseniai gavau sinsila, ji pas mane beveik 3men, bet pradejo kasytis nosi ir slenka kailiukas aplink nosite, as manau kad tai grybelis, noreciau paklaust kur galima isigyti tepala ir ptiemone kad is namu isnaikint ta gribeli :( :( :(

Įvairūs Gyvūnai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių