Manau dažnai supyksta draugas. Ir reikia kažkaip gražiai atsiprašyti. Papasakosiu šiek tiek trumpai kas ivyko. nerečiau gauti gerų patarimų.
Mes esam trys geri draugai nors nezinau kaip čia pasakyti buvom geri draugai, karolis,aš ir austėja, lysdavom į lauka kiekviena diena, bet kazkaip viskas pasikeite, nes aš jei buvau sakes, kad ji man patinka pradejau irodyneti savo tiesas ir panašius dalykus, paskutini karta susitikom visi tryse aišku viskas buvo lyg normaliai kol aš jos nedavečiau iki galo beveik visa laika pratylėjiau nežiurejiau i ją tiesiog ignoravau grizes gavau zinute, kad davedziau galutinai nesirodys ji man akyse ir panasiai aišku dar atrasiau jei zinutes baigesi žodziu viskas, iš tikrųjų net nezinau ar ji ištikro man patinka ar aš tik norejau kažka sau įrodyti norečiau, kad viskas grižtu taip kaip buve nežinau ka galečiau pasakyti kaip atsiprasyti.
Šiandien jei žadu paskambinti norečiau jusu patarimo ka galečiau jei pasakyti busiu labai dekingas tiems kurie pades
Kaip gražiai atsiprašyti?
3 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 1
Tu įsimylėjai panelę ir pradėjai jai rodyti dėmesį,rūpestingumą, bet ji pasakė, kad tu ją užnknisai ir pradėjo ignoruot. Eilinė istorija, kai bachūras įsimyli merginą, ji atstumia ir jis nori ją susigrąžinti. Kaip tu galvoji kodėl taip atsitiko? Ir tu manai, kad tu jai kažką reiški?
Metas sužinoti tiesa vaikeli ir suaugti, tokio dalyko kaip nuoširdžiai mylinti moteris nėra, nebent kalbėtume apie meile pinigus ir "vyrų dresavimą" saviems tikslams. Yra tik tai geros moterys, kurios supranta, kad vyras jas myli ir jiems reikia jų meilės bei pagalbos. ![]() Ai dar kitas toks dalykėlis tai yra jų ištvirkimas, joms reikia grubaus, ištvirkusio vyro, kuris maigo papus, kad patenkintų jų šlykštų geismą, kuris atsrianda per laikotarpį vadinamą ovuliacijomis. Varkšiukas, žinau kaip sunku suprasti tai, bet tu nevienas, žinok, visada yra protingų moterų, kurios nėra ištvirkusios pinigų siekiančios hedonistės, TIKRAI yra. Ši yra neverta dėmėsio, tad stenkis atrodyti gerai, su geraius rūbais, gerai mokykis, sportuok, kad ji imtų tau pavydėti ir parodyk jei, klad ji tau yra nereikšmingas š, kad yra geresnių draugu. Ir Niekada, NIEKADA nesisielok dėl bobos, nes tai yra taip žema ir apgailėtina. Supratai, vyre, koks turi būti, turi būti protingas, stiprus, gražus, sportuojantis ir svarbiausia gudrus, kad nepakliūtum barachudoms į rankas, o šita tai neverta pagarbos, tavo meilės. Joms reikia Buko Alfa patino, o ne normalaus bachuro, jei ji jauna, tai tikrai tokia taps suaugus, taip visada būna. ![]()
3 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 1
‹ Šis bei tas ‹ Pašnekesiai |