|
‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas
-
JokubasM
- Lankytojas
-
- 170.20 Lt
» 2011 Bir 21, 16:05
Zaviuosi Swarzneggeri, nes jis daug pasieke kulturizme ir irode, kad turi ne tik raumenu bet ir pakankamai proto tapti gubernatorium.
-------------------------------------- Rekomenduojam :) -->
-

Irresponsible
- Dalyvis
-
- Vilnius
- 2,937.00 Lt
» 2011 Bir 21, 18:44
Žaviuosi savo močiute, kurią ir labai myliu. :)) Geresnės močiutės bet įsivaizduot neįmanoma, ji visada praliksmina, ir nors jai jau 83 metai - ji elgiasi kaip 30ies. Žiauriai mėgstu, kad ji niekada neslepia, ir kritikuoja. Tai ir yra jos savitumas, su niekuo negalėtum sumaišyti. Kai parodai kokį nors rūbą ir ji sako ''na jau ne, su šituo į giminės balių tikrai nevažiuosi'', arba ''o jėzau'' :DD Tada visada nuotaika pakyla, nemoku papasakot, bet žiauriai kieta močiutė yra :D Kai paerzinu, tai sako ''ai žinai ką, ir eik tu šikt'', arba ''eik tu ant p raidės'' {vertimas - p%zd%c} :D Dar sako ir ''ant b raidės'' {šitas tai tikrai visiem aiškus ;D}. Kai mes pasakom ką nors, o jai tas atrodo kvaila tai ji taip nusijuokia, na taip specifiškai :D Nežinau, gal nepapasakojau įdomiai ar dar kaip nors, bet ji - tikrai ypatingas žmogus. Super bobutė :DD {.. išgelbės pasaulį!!} ;D
Paskutinį kartą redagavo Irresponsible 2011 Bir 21, 18:46. Iš viso redaguota 2 kartus.
-

Gutsy
- Patyręs forumietis
-
- Panevėžys
- 3,369.27 Lt
» 2011 Bir 21, 19:37
Sakykit, ką norit - kiekvienas esame ypatingas.
-

seabear
- Mis Linksmai
-
- Vilnius
- 8,224.78 Lt
» 2011 Bir 21, 20:24
man tai tikrai neatrodo visi žmonės ypatingi, nemažai žmonių žinau, kurie vietoj to, kad puoselėtų savo unikalumą, susilieja su mase arba, dar blogiau, kopijuoja kitus. nu tikrai nematau čia nieko ypatingo. ;l
-

meowolf
- Forumo gyventojas
-
- Kaunas
- 6,503.72 Lt
» 2011 Bir 22, 09:55
Irresponsible rašė:Žaviuosi savo močiute, kurią ir labai myliu. ) Geresnės močiutės bet įsivaizduot neįmanoma, ji visada praliksmina, ir nors jai jau 83 metai - ji elgiasi kaip 30ies. Žiauriai mėgstu, kad ji niekada neslepia, ir kritikuoja. Tai ir yra jos savitumas, su niekuo negalėtum sumaišyti. Kai parodai kokį nors rūbą ir ji sako ''na jau ne, su šituo į giminės balių tikrai nevažiuosi'', arba ''o jėzau''  D Tada visada nuotaika pakyla, nemoku papasakot, bet žiauriai kieta močiutė yra  Kai paerzinu, tai sako ''ai žinai ką, ir eik tu šikt'', arba ''eik tu ant p raidės'' {vertimas - p%zd%c}  Dar sako ir ''ant b raidės'' {šitas tai tikrai visiem aiškus  }. Kai mes pasakom ką nors, o jai tas atrodo kvaila tai ji taip nusijuokia, na taip specifiškai  Nežinau, gal nepapasakojau įdomiai ar dar kaip nors, bet ji - tikrai ypatingas žmogus. Super bobutė  D {.. išgelbės pasaulį!!} 
Taip norėčiau, kad mano tokia močiutė būtų  Maniškė, tai amžinai bamba ir nieko pačiai neleidžia daryt. Nei ten kokios kiaušinienės išsikept. Atrodo, sulaužysiu aš jai keptuvę ar ką nors pan.
-

Gutsy
- Patyręs forumietis
-
- Panevėžys
- 3,369.27 Lt
» 2011 Bir 22, 20:12
seabear rašė:man tai tikrai neatrodo visi žmonės ypatingi, nemažai žmonių žinau, kurie vietoj to, kad puoselėtų savo unikalumą, susilieja su mase arba, dar blogiau, kopijuoja kitus. nu tikrai nematau čia nieko ypatingo. ;l
Bet kažkiek savitumo tikrai kiekvienas turime... o tas savitumas ir yra mūsų ypatybės  dviejų vienodų juk nėra... Na, aišku, būna tikrai išskirtinių žmonių, į kuriuos norima lygiuotis, kuriais žavimasi, turbūt tai suprantama kaip ypatingumas. Galbūt:)
-

Valued*
- Įsijaučiantis
-
- 1,439.00 Lt
» 2011 Bir 29, 09:23
Ech, kaip aš žaviuosi dviem lietuvių mokytojom, kurias turiu. Nerealūs žmonės jos yra. Visada linksmos, turi savo nuomonę, bet ką privers pamilti lietuvių kalbą. Mane privertė.  Jos yra mano autoritetai. Na, žinoma, ir mama, ir tėtis. Bet žaviuosi tik kai kuriomis jų savybėmis, ne visomis. 
-

HotMess
- Forumo gyventojas
-
- United Kingdom
- 22,211.82 Lt
» 2012 Sau 05, 23:55
Zaviuosi daugeliu zmoniu ir is kiekvieno stengiuosi pasisemti ikvepimo tapti geresne, grazesne, ismintingesne..
-

julyte.
- Apšilinėjantis
-
- 1,097.71 Lt
» 2012 Sau 12, 22:06
Zaviuosi tais kurie yra ryztingi, siekia savo tikslo.
-

caramelli
- Aktyvus dalyvis
-
- Šilutė
- 510.14 Lt
» 2012 Vas 04, 20:06
Žaviuosi ir aš daugeliu žmonių, nes jie visi yra kažkuom ypatingi, tad išskirti negaliu. 
-

darkman
- ®espect
-
- 39,012.17 Lt
» 2012 Vas 05, 11:22
fainą močiutę turi Irresponsible  maniškė tai velnė
‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas
|
|
|