Nesuprantu þmoniø kurie uþsispyræ tvirtina jog tai vaidyba,sureþisuota ir tt ir pan.Arba jûs në karto nematæ wwe arba jûs þiûrit uþsimerkæ Taip-visa tai sureþisuota ir smûgiai kai kurie aiðkiai"netikri"...aiðku mûsø lietuviai expertai bet kada ir bet kur gali pakartoti viskà namuose jûs paþëkit wwe stebëdami ne vaidybà,o veiksmus,ðuolius,kritimus.
Ir ðiaip..wwe ir verèiasi world wrestling ENTERTAINMENT jei kas nepastebëjot,todël nëra èia kà lygint su bushido ir pan.Þmonës mëgsta wwe nes:
1)Galima paspoksot á graþius,iðtreniruotus kûnus
2)Sekti visà siuþetà kaip vos ne kokiam tv seriale(nekalbu apie mexikieèiø nesamones)
3)Ir tiesiog pasimëgauti áspûdingu ðou
Greitas redagavimas
FLiP
Paraðytas: 2007 08 06, 10:59 pm
ÁsijauèiantisPraneðimai: 58
1491.70 Lt
NEseksiu pasaku kaip kiti kad ten suwaidinta ar pan bet man nepatinka. daro jie ten tipo ka nori. taip ir leistu
Greitas redagavimas
Dejavu
Paraðytas: 2007 08 09, 9:28 pm
Uploade®Amþius: 13Praneðimai: 261
13807.60 Lt
Nu px kad suvaidinta,nu aisku nervai biski ima,bet kai nera ka veikti,tai paziuriu.Be to patinka Triple H,o labiausiai nekenciu Edge-nu toks mauras tai kad bbd,nuo visu bega kaip boba... cia neseniai ziurejau,cena arenoje,tas Edge kietas tipo islenda,pradejo kaska cenai pist prota,kalbejos kalbejos,cena kaip pradejo vytis ta gaidy,tas is karto pabego..Vapse..Kam patinka Edge,tie lopai.
Greitas redagavimas
estrellita
Paraðytas: 2007 08 15, 4:51 pm
Aktyvus dalyvisAmþius: 23Praneðimai: 214
5136.60 Lt
Man labiausiai patinka HBK, Triple H, Hardziai, Bobby Leshley ir Cena.
O del Edge tai tikra tiesa. Jei kas jis iskart i kojas deda. O stai Batista tai tikras idiotas. Sugebek tu sitaip kvailai pralaimet Edge. Kokio velnio jis Edge i ringa kiso, kai teisejas jau baige skaiciuot laika. Reikejo paciam lipt ir butu laimejes.
Greitas redagavimas
Proelium
Paraðytas: 2007 08 15, 5:36 pm
ÁsijauèiantisPraneðimai: 39
982.70 Lt
Na ziuriu ir as si nepakartojama regini seip man jsi labai patinka bei laukiu jo serifu :]] Na megstamiausi tai gal John Cena ir Dx TM na priesai edge (valkata vapse kazkoks lohas bbd ant jo negaliu pakest :@) seip tikrai yra pora senu suvaidinta mtosi bet daugiausia real nes kitu senu net nesuvaidinsi :]] geras sou seip tikrai prikausto prie tv/pc ziurint laidas bei ispudingus suolius bei etc. :]]
Greitas redagavimas
Seco`ND
Paraðytas: 2007 08 16, 9:09 pm
Aktyvus dalyvisAmþius: 15Praneðimai: 316
7325.10 Lt
ten gi viskas aiskiai surezisuota ir tai yra tik pramoga amerikieciams. tie visi jusu numyletieji "imtynininkai" kazkada buvo profesionalai, o dabar kai patyre kokianors trauma ar siaip paseno ir nebegali dalyvauti tikrose kovose, atejo i sita kvaila rengini.
Greitas redagavimas
Proelium
Paraðytas: 2007 08 16, 9:10 pm
ÁsijauèiantisPraneðimai: 39
982.70 Lt
You can't see me , because my is now..
Fsio rakinama tema uzteks (joke)
Greitas redagavimas
konteineriu feja
Paraðytas: 2007 09 08, 10:24 pm
Forumo gyventojasPraneðimai: 708
20191.10 Lt
nu bleen ir man patinka kai jie taip vaidino nors yra is ko pazvengt.....
o mano brolis taip jautriai reaguoja.....
Greitas redagavimas
1hit-1down
Paraðytas: 2007 09 25, 1:39 pm
DalyvisAmþius: 14Praneðimai: 109
2735.40 Lt
Atsakau cia ... paskutinis viskas surezisuota neidomu. 5Penki smugiai i nosi 'PX" kraujo ner nieko nors rodo kad kala normaliai bet prisdabdo gala i ner kraujo .
Greitas redagavimas
Xas
Paraðytas: 2007 10 31, 2:22 pm
LankytojasPraneðimai: 1
33.50 Lt
Zinau as ta foruma jo ten ir geras,bet man tai nors geriausias yra triple H