‹ Kompiuteriai ‹ Internetas, technologijos
-

Foxas21
- Forumo gyventojas
-
- Jonava
- 15,251.29 Lt
» 2009 Bir 18, 12:58
Windows 7 reikalavimai bus didesni uz Vista , skaiciau , kad rekomenduojama bent 2Gb ram , ir Intel 2 Core procesorius .
--------------------------------------
-

THa KeinuX
- Forumo gyventojas
-
- Sun-City
- 0.00 Lt
» 2009 Bir 29, 13:34
Na ką, nusipirkau naują vaizdo kortą (Geforce 9600GT), žaidžiau viską be lagų ir t.t. Šiandien pasijungęs nustebau jog Race Driver Grid nevelka ant max grafikos, keista buvo, nes Dirt reikalauja daug daugiau ir jį velka ant max grafikos. Na čia nesuprasi, ar dėl ram ar dar dėl ko.
Bet testuojant kompiuterį, Windows 7 surinko 15 fps daugiau negu Windows XP. Pasak Mickrosoft kompanijos, taip ir turėjo nutikti, nes Windows 7 naudoja 10 Directx, bet testą atlikau su 9. Na pasak Windows 7 testą, mano kompiuteris surenka 5 balus iš 7 (keistą jog ne iš 10).
Tai tiek šiam kartui. Jei kam įdomu kaip jis tiksliai gali atrodyti, galiu padaryti nuotraukų.
Darbalaukis su Gamtos tema:

-

Blofeld.
- ®espect
-
- Šiauliai
- 2,034.71 Lt
» 2009 Spa 11, 00:01
THa KeinuX rašė:Taigi įsirašiau "Windows 7" ir nusprendžiau, kad ji tikrai geresnė negu "Windows Vista". Žinoma patogumas didesnis, išvaizda maždaug tokia pati, o ir šiaip "Windows 7" įdomesnė, nes gali keisti absoliučiai VISKĄ. Kompas velkasi kaip ir su "Windows Vista", bet dirbti, bent jau man yra maloniau. "Windows 7" kaip pastebėjau yra pritaikyta visiems, ir užmirštuoliams, ir žmonėms kurie blogai mato. Užmirštuoliams galima klijuoti lapukus ant darbalaukio, ir tam nereikia jokių programų, o tiems kas blogai mato yra programa kuri išdidiną tą vietą kur yra žymeklis begalę kartų.Taigi norėčiau paklausti tų kas jau bandė "Windows 7" nuomonės. Mano pasakymas tai turbūt pieva 
Tas pats yra ir ant Windows XP
Vistiek XP išliko geriausi 
-

THa KeinuX
- Forumo gyventojas
-
- Sun-City
- 0.00 Lt
» 2009 Spa 11, 10:00
Mercis. Su tavimi nesutinku, taip ant xp visiškai viskas veikia (na kas pritaikyta), tačiau, xp kraunasi 3 kart ilgiau nei Windows 7, net tada, kai tik suinstaliuoti xp, o windows 7 pilnas programų. Windows 7, dirba daug sparčiau.
-

DopeBoiFresh
- Aktyvus dalyvis
-
- Šilutė
- 15,223.26 Lt
» 2009 Lap 01, 18:22
Mercis klysti kad XP už 7 geresni.
Win 7 mažiau virusų pasigausi, sparčiau dirbą bei patogesnis.
-

THa KeinuX
- Forumo gyventojas
-
- Sun-City
- 0.00 Lt
» 2009 Lap 01, 20:53
W7 veiks net ant liečiausių kompiuterių, paskaitykit CBL žurnalą 
-

deii
- Patyręs forumietis
-
- Kaunas
- 12,968.28 Lt
» 2009 Lap 12, 21:30
Pagal mane, tai XP skirta zaidimams zaist, mano akimis...
-

Aurimas.
- Forumo gyventojas
-
- 987.00 Lt
» 2009 Lap 12, 21:35
tai pats laikas nusipirkt akinius
-

jokius
- Aktyvus dalyvis
-
- 10,395.15 Lt
» 2009 Lap 14, 22:07
DopeBoy manau, kad greitu metu ir ant w7 bus lengva virusų pasigaut, tiesiog dar nespėta "pritaikyt" jų 
-

Durklas.
- Lankytojas
-
- 603.28 Lt
» 2009 Gru 25, 16:58
THa KeinuX rašė:Mercis. Su tavimi nesutinku, taip ant xp visiškai viskas veikia (na kas pritaikyta), tačiau, xp kraunasi 3 kart ilgiau nei Windows 7, net tada, kai tik suinstaliuoti xp, o windows 7 pilnas programų. Windows 7, dirba daug sparčiau.
Dėl pakrovimo greičio tikrai nesutinku. Windows XP Pro švariai instaliuota, no addons, jokių papildomų programų neįdiegta kraunas daug greičiau nei Windows 7 Ultimate. Aišku, taip lyginti negalima vien todėl, jog tuščias 7 turi gal šimtą programų daugiau nei tuščias XP. Tarkime įdiegus W7 man nereikia trijų valandų diegtis tokius dalykus kaip SP ar IE8.
Kas dėl instaliacijos trukmės tai Septintuko instaliacijos greitis stulbinamas - kone tris kartus greitesnis nei XP. Ir instaliacija daug patogesnė - iš karto duoda pasirinkti savo interneto jungtį. Tad pakrovus darbalaukį gali pilnai naudotis kompiuteriu. Driver'ių diegimas - užmirštas dalykas. Taip pat sistema puikiai susitvarko su 100% apkrova. Bet. Silpnesniems kompiuteriams, kurių taškai yra maždaug 2.0 - 3.0 žaidimų žaisti negalima.
-

THa KeinuX
- Forumo gyventojas
-
- Sun-City
- 0.00 Lt
» 2009 Gru 25, 17:51
Prilaikau 5,2 ir tai silpnai, nes ram trūksta.
O krovimas daug greitesnis nei xp, net CBL testavo ir tai patvirtino.
-

Durklas.
- Lankytojas
-
- 603.28 Lt
» 2009 Gru 25, 17:52
Ką reiškia 'net CBL testavo'.
Man neįdomu ką kažkas kažkur prie kažkokio kompiuterio testavo. Pats savo akim mačiau. Bet negalima lyginti XP su W7. Tai tas pats, kas lyginti kaimą su miestu.
-

THa KeinuX
- Forumo gyventojas
-
- Sun-City
- 0.00 Lt
» 2009 Gru 25, 17:54
CBL Computer Bild Lietuva. Ji bandė įrodyti, kad W7 greičiausia operacinė sistema. Nei Vista nei XP jos nepaveja.
O dėl lyginimo, tai tame ir yra esmė, kad lyginant sužinai ar tai tiesa ar ne.
EDIT: Kvailas klausimas, kaip tu kitu būdu sužinotum ar jis geresnis ar ne nelyginęs? Kiekvienas išbandė. Šita tema buvo tik tada, kada pasirodė DEMO versija. O toliau gi ji išplito, ir ją turi vos ne visi.
Paskutinį kartą redagavo THa KeinuX 2009 Gru 25, 17:58. Iš viso redaguota 1 kartą.
-

Durklas.
- Lankytojas
-
- 603.28 Lt
» 2009 Gru 25, 17:58
Būtų prasmingiau, jeigu pateiktum nuorodą.
Nebent Computer Bild testavo kompą su didesniu nei 4.0 įvertinimu.
EDIT: Visų pirma, ką mes lyginam? Aš lyginu tuščią Xp su tuščiu W7. Tai nesąmonė, nes W7 startup'o metu turi paleisti daug daugiau programų nei Xp, todėl ji man ir lėčiau pasikrauna.
Paskutinį kartą redagavo Durklas. 2009 Gru 25, 18:00. Iš viso redaguota 1 kartą.
-

THa KeinuX
- Forumo gyventojas
-
- Sun-City
- 0.00 Lt
» 2009 Gru 25, 17:59
Būtų prasmingiau, tau pirkti žurnalą ir skaityti
Kadangi internete jie to nerašo.
O kompiuteris turėjo tikrai nemažą įvertinimą (jei neklystu 5 su viršum).
‹ Kompiuteriai ‹ Internetas, technologijos
|
|
|