Vyrą žlugdo jo mylima moteris
28 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
Bet tokios nesamones, kaip fyfos yra labai blogai. Ir nereikia teisinti to fyfisko, feministisko, lezbisko brudo. Kam cia lakuotis nagus, rengtis jog vos ne papai is sukneles virsta. Cepset guma ir vaidinti "djurnja". Ir pasikelus vaikscioti. Reikia su visais bendrauti, visus myleti ir viskas bus gerai. Bus skundziasi, kad isprievartavo, tai nereikia PROVOKUOTI, su sviecianciu klynu is po sijonelio. Femme fatale tai yra didziausias blogis zemeje, tad nereikia jom buti ir viskas bus ok, visi vyrai bus laimingi ir dar jum dovanu nupirks, tik reikia pasidalinti ir su neturinciais vyrais. Paziekit simpsonu sezona su jessica lovejoy, ten rodomas blogas pavyzdys mergaitems.
-------------------------------------- ; DD
Išprievartaut gali ir ne tik tą,kaip tu sakai fyfą. Jeigu moterį išprievartauja,tai nelabai ir jos kaltė. . T.y ateina koks nors išsigimėlis, susivaidena jam kas nors,nuskriaudžia jis moterį ir čia jos pačios kaltė? Blemba išprievartauja ne tik tas,kurios vaikščioja su mini sijonais ir pan. Man atrodo,kad net gi būna tokių atveju,kai moteris nešioja kelnes ir vistiek prie jos prisikabina visokie bjaurybės. Čia ne moters kaltė. Čia jau būna tokių šlykščių vyrų.(kurių net vyrais nepavadinsi. Bjaurastis tiesiog) Ai ir tavo čia visokios ''djurnjos'' pavyzdžiai iš vidurinės mokyklos turbūt,nes nemanau,kad normali moteris darys tokias vaikiškas nesamones. Vaidins pasikėlusią ir čepsės guma ir darys aibes visokių kliedesių. O m g, tu mane jau erzini, sklaide. Belekaip.
Kažkodėl nujaučiu, kad tu tas vargšelis, kuris čia parašė. Kokios norim, tokios vaikštom. Nuo to, niekas nei fiziškai, nei psichologiškai nenukenčia. Ir prievartavimo kišti nereikėtų. Kam lakuotis nagus? O kam bernai eina į sporto klubus, kiti net į soliariumus, sportuoja ir t.t.? Gal ir juos gali išprievartauti, vien dėl to, kad merginoms jie atrodo labai sexy? Tu vapše nemąstai. Jau tokias nesąmones kalbi, kad net baisu. Su tokiu nusistatymu prieš visas merginas, taip ir liksi be merginos. saule.pasaule nereikia del postu nervintis, nes prazils tavo plaukucuciai. As ir rasiau sita straipsni, bet tu nesupranti kas literaturoj vadinama pasakotoju ir autorium. As esu autorius, o teksto istorijos zmogus pasakotojas t.y neegzistuojantis zmogus. Isivaizduokit kad laikrasti skaitot. O del prievartavimo, tai tik palyginimas. Tai, kam cia puostis, jeigu jus myles tai ir taip ateis pas jus nereikia cia jokiu nagu ir makiazu. O bahurai tai del saves sportuoja, kad apsiginti. Bachuras eina i soliariuma kad patikti tai vieninteliai, o pana puosiasi kad naudotis vyrais, velgi buti femme fatale "grasi, bet nepasiekiama" ir šiaip tu cia grubiai su manim sneki, kaip koks bahuras. As uz tave tukstancius kartu sentimentalesnis!
Kaip noriu taip šneku. Kas tu man toks, kad su tavimi gražiai kalbėčiau kai tu tokias nesąmones kalbi?
Tai vienišas vaikinas, kuris eina į soliariumą, puošiasi dėl tos vienintelės, kurios jis net neturi? ; D tu rimtai id*otas. Nepyk, bet rimtai kažkoks trenktas. (: Tai aš sakau, kad tu esi ir pasakotojas ir autorius matyt... ; D pati tu fyfa, as nevaikstau i soliarumas, o atvirksciai stengiuosi buti isbales ir as ne vaikinas, o paauglys. Snekek kaip tu nori, as tik diskutuoju su tavimi. Tu esi eiline nejautri fyfa. Kaip tau negeda kad bernas uz tave jautresnis. Ir šiaip tu manes nesupranti.
; D tai tu nesupranti ką aš sakau, nes: 1. niekur neminėjau, kad tu eini į soliariumą. 2. vaikinas - tai ne paauglys? 3. daug dar dalykų, kuriuos ištraukei iš oro, nes nieko panašaus nesakiau.
Ir šiaip vaikinui turėtų būti gėda, kad esi jautresni už merginą, o ne merginai gėda, kad vaikinas už ją jautresnis. ![]()
Va čia gerai pasakei ![]()
Dėl šito nesutinku. Vyrai sportuoja ir į soliariumus eina, kad .. į kairę ir į dešinę. Matau turi šiokių tokių nesutarimų su moteriškaja lytimi, bet kas jų neturi. Buvo ir tiesos tavo žodžiuose, bet ji galioja abiem lytim. Taip, moterys naudojasi vyrų lytiniais isntiktais, bet čia jau tavo bėda, jei apatine galva mąstai. Pykdo soliariuminės blondinės,papai ir lakuoti nagai? Niekas neverčia į juos žiūrėti. Eini tinkamu keliu, kad tapti ironišku mizantropišku šiknaskyle. Patikėk, nebus smagu gyvent. Geriausiai gyvena idiotai!
Jam dėmesio trūkumas. ![]() ![]() ![]() ![]() Slaidai, gal tu eik iš šito forumo, o tai tave už tokias temas čia tik išjuoks ![]() išvis šita tema jau darosi tooookia juokinga.
O kiek tu tų eilinių nejautrių fyfų esi sutikęs? Man atrodo,kad tu tikrai liksi be panelės,nes tau visos kažkuom vis neįtinka. ;/ Pradėk kažkiek šviesiau žiūrėt į gyvenimą,tai ir žmonės neatrodys visi tokie baisūs. O tai dabar tu toks vargšelis čia,visi blogi aplinkui. Per internetą problemų neišspręsi. Geriau eik pabendrauk su tom panelėm ir susipažink iš tikrųjų,o ne internete kažkokias kvailystes skaldyk. Gyvent pradėk.
28 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
‹ Šis bei tas ‹ Pašnekesiai |