Diskusijos Sportas

Vilniaus Lietuvos rytas

Vartotojo avataras

Neeiline

®espect

Kaunas

37,872.39 Lt

Standartinė » 2009 Vas 08, 15:48

Yra tokių vilniečių kurie palaiko Žalgirį.

--------------------------------------

Rekomenduojam :) --> 

Vartotojo avataras

Lisa*

Patyręs forumietis

Vilnius.

17,194.63 Lt

Standartinė » 2009 Vas 08, 15:50

nu tai gerai, jie ne vilniečiai, bent jau man. :D

Vartotojo avataras

Aistėja.

Aktyvus dalyvis

Vilnius

8,756.50 Lt

Standartinė » 2009 Vas 12, 18:00

Man tai šie visi dalykai primena mažų vaikų cackeliones. Per daug jau įsijautėt. Nuo tų pralošimų / pergalių auga tik neapykanta miestams, kurie praktiškai vienodi, tik kažkas (nepamenu kas) labai gi statistiką žino, ir žino kur daugiau gyvena žmonių, kur daugiau parduotuvių stovi. Su visais žmonėmis nesusidraugausi, visų parduotuvių neišpirksi. Aš nei už Rytą, nei už Žalgirį, aš už Lietuvą. Ir negaliu sakyti, kad va ta komanda bloga, anos krepšininkai blogi. Negaliu, nes pati ten nežaidžiu. Ir Jūs, kai turėsit galimybę žaisti tokio rango komandoje, va tada ir galėsit reikšt nepasitenkinimus. Aišku, reikia ir tam dalykui kažkiek ribų ir t.t. O Jūs dabar tik varydami ant kitos komandos jaučiatės Fanai. Turėkite pagarbos kitiems, tada gerbs ir Jus. Aš gal labiau linkstu į L. Rytą, man kažkaip artimesnė komanda, o gal dėl to, kad nuo visų žmonių, man įaugo kažkas į smegenis, kad turiu komandą rinktis pagal miestą. O mano Tėtis, nors ir iš sostinės, bet už Žalgirį. Nuo senų laikų. :-)

Vartotojo avataras

Maniusė

Dalyvis

Jurbarkas

4,662.02 Lt

Standartinė » 2009 Lie 06, 13:59

Aš visada buvau už LR ir toliau būsiu. Šiaip, ne dėl to, kad nepatiktų Žalgiris ar kas nors pan., tiesiog kažkaip arčiau širdies yra LR.

Vartotojo avataras

Baigtė

®espect

Reykjavik

2,876.31 Lt

Standartinė » 2009 Lie 06, 15:07

Maniusė rašė:Aš visada buvau už LR ir toliau būsiu. Šiaip, ne dėl to, kad nepatiktų Žalgiris ar kas nors pan., tiesiog kažkaip arčiau širdies yra LR.

Sutinku su Tavim... ;)

Diskusijos Sportas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 08:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių