‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla
-
Caffeine
- ®espect
-
- Vilnius
- 2,880.80 Lt
» 2010 Vas 22, 14:53
Internete kažkada mačiau, paieškok www.licejus.lt
--------------------------------------
-

Pukuse
- ®espect
-
- Vilnius
- -5.00 Lt
» 2010 Vas 22, 15:02
Tai kad ten kažkaip nelogiškai, prie skyrelio ''Kaip įstori'' parašyta, kad ''stajamųjų pavyzdžius galite rasti www.licejus.lt , o daugiau kur jie galėtų būt kokioj skilty tai nežinau, nelogiška kad kur kitur galėtų būt.
-

monstraZz
- Aktyvus dalyvis
-
- Vilnius
- 6,181.42 Lt
» 2010 Vas 24, 21:24
as butinai bandysiu stoti 
-

And_me
- ®espect
-
- Vilnius
- 667.38 Lt
» 2010 Vas 24, 21:51
Anksčiau būdavo visų tų pavyzdžių. Turėjau aš jų, bet tie internete talpinti buvo tikrai daug lengvesni ir smarkiai supaprastinti.
Edit:
Radau, kam reikia.
2007 metų pavyzdžiai
2008 metų pavyzdžiai
-

Aistėja.
- Aktyvus dalyvis
-
- Vilnius
- 8,756.50 Lt
» 2010 Kov 17, 14:28
Norėčiau į licėjų. Bet nemanau, kad mane kas priimtų, nors mokausi gerai. 
-

otrich
- Įsijaučiantis
-
- Vilnius
- 2,243.93 Lt
» 2010 Bal 23, 21:30
Šiais metais bandysiu stoti  Aišku truputėlį mokinuosi egzaminams, bet ne per daug. Mano draugė vien kala mokslus (ji ir stoja į licėjų), bet nemanau, ten kad jai labai pasiseks. Vidurkis neblogas 9,6. Tiesiog, pasitikiu savo jėgomis ir tikiuosi kas nors išeis  .
-
EmilyJ
- Lankytojas
-
- 154.00 Lt
» 2010 Bal 26, 19:00
Licėjus... Noriu ten patekt labiau už viską. Tėvai ir draugai sako, kad man tuoj stogas pavažiuos dėl to licėjaus, tuo labiau, kad dar visi metai man iki stojamųjų (esu septintokė), tačiau dabar jis- vienas iš pagrindinių mano tikslų. Mokausi neblogai, vidurkis 9,8; praeitais metais iš visų dalykų buvo vien 10, esu geriausia mokyklos mokinė, tačiau vis dėlto labai bijau- o jei neįstosiu? Manau, kad tokiu atveju visiškai panirsiu į depresiją. Kitais metais turbūt mokslams skirsiu kiekvieną laisvą minutę, nors iki šiol prie pamokų neprasėdėdavau nė valandos... 
-

Pukuse
- ®espect
-
- Vilnius
- -5.00 Lt
» 2010 Bal 26, 20:26
Tiekas mokosi specialiai tam, kad įstotų į Licėjų, manau kad daro neteiisngai. Juk pagalvokit, stojamieji gal tik vos vos sunkėlesni už patį mokymąsi Licėjuje. Tai bus labai sunku jum, manau kad seve reikia tikrint tiesiog iš to, kiek pats moki ir žinai.
-
EmilyJ
- Lankytojas
-
- 154.00 Lt
» 2010 Bal 26, 21:04
Pukuse rašė:Tiekas mokosi specialiai tam, kad įstotų į Licėjų, manau kad daro neteiisngai. Juk pagalvokit, stojamieji gal tik vos vos sunkėlesni už patį mokymąsi Licėjuje. Tai bus labai sunku jum, manau kad seve reikia tikrint tiesiog iš to, kiek pats moki ir žinai.
Iš dalies pritariu. Tuo labiau, kad bent jau kiek žiūrėjau stojamųjų užduotis, man jos pasirodė beprotiškai lengvos. Tačiau esu iš žmonių, kurie nepasitiki savo jėgomis... Ypač jei viskas anksčiau sekdavosi tobulai be jokių pastangų, pradeda kamuoti nerimas, jog šį kartą gali būti kitaip... taigi tokiu atveju norisi stengtis iš paskutiniųjų, kad viskas eilinį kartą būtų gerai.
-

Pukuse
- ®espect
-
- Vilnius
- -5.00 Lt
» 2010 Bal 26, 21:30
Tai jo, dažniausiai ''lemiamomis'' akimirkomis nepasiseka, nors atrodo kad viską moki.. Nu jei nepavyks, tai vadinasi ''nelemta'' tau Licėjuj mokytis. ;DD
-
Caffeine
- ®espect
-
- Vilnius
- 2,880.80 Lt
» 2010 Bal 29, 14:16
Išvis, kam kartotis.  Galvok, kad tai tik paprastas kontras ir stok. Jei nelemta tai nelemta
-

miisu
- ®espect
-
- 15,767.38 Lt
» 2010 Geg 01, 12:29
kartotis reikia,ypač formules/teoriją.tarkim užduotis ten kas nors su ax2+bx+c.Ir nors tą temą ir puikiai suprastų,jei pamirštų diskriminanto formulę,tai neišspręstų.
-

And_me
- ®espect
-
- Vilnius
- 667.38 Lt
» 2010 Geg 01, 23:15
8okai dar apie diskriminantus nesimoko, ir bent jau matkėj tai tokių svarbių formulių, kurias reikia įsiminti, nėra. Nebent kelios bendrosios taisyklės, kaip kampų sumos ar panašiai.
O jei visai į temą, tai manau, visvien reik pasimokyt ir pasikartot per tą egzą. Jeigu įstojus bus sunku, tai nereiškia, kad neįmanoma, o be to bet kada galima būtų išeit (o įstot ne bet kada). Net jei ir nenori mokytis tam licėjuj, tai visai smagu išbandyti žinias.
-

Pukuse
- ®espect
-
- Vilnius
- -5.00 Lt
» 2010 Geg 13, 16:52
Jo, aš tai dar nežinau noriu aš į Licėjų ar ne, tai galvoju gal kitais metais reik pabandyt įstot, o jei pateksiu tai tada žiūrėsiu jau. : )
-

miisu
- ®espect
-
- 15,767.38 Lt
» 2010 Geg 13, 21:00
And_me rašė:8okai dar apie diskriminantus nesimoko, ir bent jau matkėj tai tokių svarbių formulių, kurias reikia įsiminti, nėra. Nebent kelios bendrosios taisyklės, kaip kampų sumos ar panašiai.
tas su diskriminantu buvo pirma formulė,kurią prisiminiau. visos formulės yra daugiau/mažiau svarbios,kad ir S=V*t
‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla
|
|
|