Įvairūs Studijos, mokykla

Vilniaus Licėjus

Vartotojo avataras

-spychka-

Forumo gyventojas

Vilnius

2,443.62 Lt

Standartinė » 2009 Spa 19, 19:23

O tai iššūkiai labai gerai. Jeigu stovėsi visą gyvenimą vietoj tai nežinau, aš neištverčiau. Koks gyvenimas be iššūkių? Tikrai patariu nebijot ir važiuot. Nebent tu labai nemėgsti permainų arba bijai jų :roll:

--------------------------------------

Vartotojo avataras

cookie

Forumo gyventojas

Svėdasai

555.00 Lt

Standartinė » 2009 Spa 19, 19:49

Na nesu nuosėda, visgi didelis išsūkis būt devintokui pilnai keisti aplinką, pradėt gyvent savarankišką gyvenimą , bet šiaip manau galiu ir savo mokykloje išsimokinti, be to į licėju jau nebepriima turbūt :)

Vartotojo avataras

-spychka-

Forumo gyventojas

Vilnius

2,443.62 Lt

Standartinė » 2009 Spa 19, 21:17

Na jeigu taip manai tai kaip nuori. Jeigu gyvenčiau kitam mieste matyt prašyčiausi tėvų į kitą miestą. Daug kas važiuoja jaunesniam amžiuje dėl muzikos [konservatorijos ar Čiurlionkės] :)

Vartotojo avataras

jokius

Aktyvus dalyvis

10,395.15 Lt

Standartinė » 2009 Spa 30, 20:02

Kažn jeigu ten tokie kaip KTU gimanzijoj mokos, tai tikrai nenorėčiau :cry:

kartufere

Lankytojas

Vilnius

69.87 Lt

Standartinė » 2009 Lap 21, 14:49

jokius rašė:Kažn jeigu ten tokie kaip KTU gimanzijoj mokos, tai tikrai nenorėčiau :cry:

Ir licėjuj, ir KTUg mokosi tokie pat paprasti žmonės ;] Tiesiog šitose mokyklose stipresnės bendruomenės - dėl to, kad susirenka iniciatyvūs ir aktyvūs žmonės.

Vartotojo avataras

candella.

Forumo gyventojas

empty streets.

23,956.77 Lt

Standartinė » 2009 Gru 05, 12:39

viena pažįstama čia mokosi - daug dalykų anglų kalba, sakė nebepakelia, o reikia ir tiek, tėvai liepia ir nesiginčysi. o aš pati nesimokyčiau ten, dėl mokslų nesižudyčiau, kad tik kažkiek geresnėje mokykloje pasimokyčiau.

jokius, į KTUG aš pati stojau, bet paskui savo noru pabėgau dar neprasidėjus mokslo metams - žmonės man pasirodė per daug mokslams atsidėję, kai su jais pabendravau. viena išmokus mintinai Homero Odisėją ir ištisai cituoja, kiti sinusų kampus ir sinusus mintinai iškalę, nors dar net nereikėjo ir panašiai... žudantys moksliukai, atsakau. o mokytis ten nėra LABAI sunku, pora buvusių klasiokių mokosi ir džiaugiasi - nesunku sakė, o ir renginiai nerealūs. tik va žmonės mane gąsdina ten.

Vartotojo avataras

jokius

Aktyvus dalyvis

10,395.15 Lt

Standartinė » 2009 Gru 09, 21:30

Nu sorry, aš ten šalia gyvenu tai kiek matau beveik visi bachurai "medžiai" ir mėmės.

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2009 Gru 09, 21:32

Pažįstama ten mokosi, sako kad visi labai faini žmonės, kad daug + ir taip toliau. Bet ji pati trenkta tokia, tai kžn.. : DD

Vartotojo avataras

SS

Aktyvus dalyvis

4,705.10 Lt

Standartinė » 2009 Gru 11, 21:25

Turiu pažįstamą, kuri ten mokosi. Iš esmės tai kai prisiklausai iš šalies, tas licėjus pernelyg išpūstas burbulas atrodo, tarytum tai būtų visų Įstaigų Įstaiga, ir ji į pasaulį leistų tobulus intelektualus-robotus. Aš neneigiu to fakto, jog ten nepriima bet ko, ir dargi manau, jog ta aplinka yra daug palankesnė mokytis nei tradicinės mokyklos, ir susirenka ten tie, kurie patys to verti, o ne tie, kuriuos priverčia, todėl jie per 45 minutes nuveikia daugiau, nes netenka stebėti tradicinių spektaklių ir žmonių išsišokinėjimų.
Visgi, aš nemanau, jog mokykla yra visas gyvenimas, todėl ji nėra pajėgi išauginti tobulo žmogaus, o ir 'paprastoje' školoje gali puikiai pasiruošti ateičiai, nes visa ko esmė visgi yra savo paties iniciatyva ir pastangos.. Tiesiog ten yra geresnės sąlygos mokytis, kartelė aukštesnė.

Vartotojo avataras

cookie

Forumo gyventojas

Svėdasai

555.00 Lt

Standartinė » 2009 Gru 12, 14:39

candella. rašė:jokius, į KTUG aš pati stojau, bet paskui savo noru pabėgau dar neprasidėjus mokslo metams - žmonės man pasirodė per daug mokslams atsidėję, kai su jais pabendravau. viena išmokus mintinai Homero Odisėją ir ištisai cituoja, kiti sinusų kampus ir sinusus mintinai iškalę, nors dar net nereikėjo ir panašiai... žudantys moksliukai, atsakau. o mokytis ten nėra LABAI sunku, pora buvusių klasiokių mokosi ir džiaugiasi - nesunku sakė, o ir renginiai nerealūs. tik va žmonės mane gąsdina ten.

žinok visada tarp daugumos toių žmonių atsiranda grupelė normalių, ir pats jeigu toks esi tai tą grupelę atrasi :)

Vartotojo avataras

candella.

Forumo gyventojas

empty streets.

23,956.77 Lt

Standartinė » 2009 Gru 12, 17:56

cookie rašė:žinok visada tarp daugumos toių žmonių atsiranda grupelė normalių, ir pats jeigu toks esi tai tą grupelę atrasi :)

žinau, todėl aš, išsigandusi savo būsimų klasiokų, pabėgau iš ten, o dabar lyg ir atsiranda gailesčio gaidelė, kad vis tik būčiau radus ir sau tinkamos šmaros. deja, per vėlu.

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2010 Vas 07, 00:06

Pati galvoju gal man reiks bandyt į licėjų stot vis dėlto, nors pirma labai nenorėjau. Bet problema ta, kad iš mūsiškės mokyklos aštuonmetę daro, tai nori nenori teks kažku išsineždint. O aplinkinės gimnazijos tai nelabai mane traukia. ; DDD

Vartotojo avataras

And_me

®espect

Vilnius

667.38 Lt

Standartinė » 2010 Vas 07, 20:10

Pasiklausau buvusios klasiokės, kuri įstojo į licėjų, kalbų, ir laaaabai džiaugiuos, kad į jį neįstojau. Nu ji aišku kalba apie licėjų tik gerai, bet mano mokykloj 10 kart geriau, ir nereikia mokytis dieną naktį.

san971

Lankytojas

26.50 Lt

Standartinė » 2010 Vas 22, 01:55

Sveiki visi. Ruošiuosi šiemet stoti į Licėjaus pirmą klasę. Gal yra kokia stojamųjų egzaminų programa ar klausimų pavyzdžiai?

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2010 Vas 22, 13:21

Nežinau, o internete nėra? Nes mano mokytoja klasiokui buvo davus praeitų ar kažkurių metų stojamųjų užduotis, bet kaip supratau tik matematikos. O daugiau iš kur tai net neįsivaizduoju.

Įvairūs Studijos, mokykla

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 3 nariai :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 3 svečių(iai)
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių