moliuskelis rašė:Sveiki visi forumieciai

pernai istojau i liceju, visiskai nesigailiu savo sprendimo del mokymosi cia

Man visalaik labai idomu paskaityti ka kiti, "nevietiniai" zmones mano apie liceju, taip ir atradau sita foruma

Jei jum, nuliai, idomu, galiu atsakyt i jusu klausimus apie liceju ir pirmuosius metus

Žiauriai gūūd jauties? : D nuliai

nuliu žmogus būna tik tada, kai baigia mokyklą ir nėra pakrikštytas univere, po krikštynų tampa fuksu. Taip, kad šustrumas čia ne vietoj ir ne laiku buvo, "išmintingumą", mat, licėjistas parodė, norėdamas kitus sudirbt
Jau kažkada reiškiaus šitoj temoj, bet...Aš tai galvoju, kad tokios mokyklos kaip licėjus, ktu gimnazija, jėzuitai gerai vien dėl to, kad ten susirenka motyvuoti žmonės ir nebūna balagano.

O rungytniaut, kuri čia geresnė- pffff. Vienais metais vienur geresnė laida, kitur- kitais. Pačiai teko mokytis Panevėžio Juozo Balčikonio gimnazijoj, kuri irgi niekad iš LT dešimtuko nekrenta (svyruoja kasmet nuo 3 iki 9 vietos) ir tikrai džiaugiuos. Tik buvo juokinga, kai anais metais mūsų dvyliktokai surinko 44 šimtukus ir visi juos Dievino, tuo pat metu stumdami ant mūsų, kad mum čia per aukšta kartelė, etc. O išėjo taip, kad mes "durnesnioji" laida gavom 47 šimtukus ir fak jū. Tg norėjau pasakyt, kad, jei jėzuitai ar ktu galbūt geriau šiemet, bet ne kitąmet. Mokydamasis nors vienoj iš tokių mokyklų gali pasiekti tokio pat rezultato.