‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla
-

illuminated
- ®espect
-
- -13,073.73 Lt
» 2010 Sau 12, 17:50
Girdėjau, kad kažkada ir mūsų norėjo padaryt gimnaziją, bet nežinau, nieko sakyt negaliu.
Bet, ką tipo visi privalomai į gimnazijas eit turės, jei taip padarys su vidurinėm?  Nesąmonė. Bet jei teks eit į gimnaziją, tai po velnių eina šikt, mano pažymiai tai tik anglų, istorijos ir geografijos normalūs. Na gal dar keletos kitų dalykų, bet gaš, manęs arba nepriims, arba aš žlugsiu ten :S
--------------------------------------
-

miisu
- ®espect
-
- 15,767.38 Lt
» 2010 Sau 12, 17:53
jeigu bus privaloma,tai privalės ir priimt.
-

Magly
- ®espect
-
- Vilnius
- 36.00 Lt
» 2010 Sau 13, 17:25
Guminukas. rašė:Visada yra profkė. Nu nežinau kokio prastumo tie pažymiai turi būt kad neįmanoma įstot būtų bent į kurią nors gimnaziją. Aš su 6,7 atėjau į Žemynos gimnaziją. Ir ten pasikėliau iki 8,5.
ai, pas jus į Žemyną labai lengva patekt
draugė iš taikūškės su 5,5 pateko;ddd
-

Rox*
- Patyręs forumietis
-
- Klaipėda
- 630.00 Lt
» 2010 Sau 13, 21:50
Preitais metais mūsų mokyklą darė aštuonmete, nu tipo nuo šių rugsėjo, tai visus perkėlė į šalia esančią gimnazija, tai tokiems kuriems išėjo 4, tai pasisekė - į gimnazija perėjo, aš tai ėjau į kitą. ; ]]]
-

Iev.
- ®espect
-
- Kaunas
- 1,086.85 Lt
» 2010 Sau 14, 22:59
Pas mus tipo negresia, nes katalikiška mokykla.. Ne gana to dar siekiame gimnazijos statuso. Kol siekia, negalės nubraukti tų klasių, nes ir pagal 12-kų egzaminų rezultatus žiūri..
-
eitvys
- Forumo gyventojas
-
- 55.97 Lt
» 2010 Sau 17, 20:02
Pas mus kitais mokslo metais bus tik iki 8kl. o toliau bus gimnazija teks padirbėti iš peties 
-

VakarPuse8
- Aktyvus dalyvis
-
- Kaunas
- 205.00 Lt
» 2010 Sau 17, 21:06
Iev. rašė:Pas mus tipo negresia, nes katalikiška mokykla.. Ne gana to dar siekiame gimnazijos statuso. Kol siekia, negalės nubraukti tų klasių, nes ir pagal 12-kų egzaminų rezultatus žiūri..
Tipo katalikiška.. 
-

Flightless.
- ®espect
-
- Kaunas
- 7,165.06 Lt
» 2010 Sau 19, 16:44
Šnd sužinojau, kad mūsų mokyklą darys gimnazija  Kūl, nereiks keist mokyklos ir nežlugsiu 
-
Politik
- Forumo gyventojas
-
- Blessed Luxembourg.
- 2,123.00 Lt
» 2010 Sau 19, 19:20
Pas mus nuo vasario pabaigos gimnazija irgi bus. Shit. Nuoriu keist mokyklą, bet dabar nebebus reikalo.
-

Baigtė
- ®espect
-
- Reykjavik
- 3,504.31 Lt
» 2010 Sau 19, 20:54
Nežinau ką su mano dabartine mokykla darys, bet kitais metais vistiek į gimnaziją pereisiu. :]
-

Fobija.
- Forumo gyventojas
-
- Kaunas.
- 4,233.51 Lt
» 2010 Sau 21, 21:24
Mano jau šiais metais padarė. ; D Reiks va į gimnaziją kitais eit. Dėl žmonių su kuriais teks mokytis per daug nesijaudinu.Nemanau kad iškils problemų dėl bendravimo ir šiaip :} Um.. Šiaip sunkiausia ko gero išsirinkt į kokią eit. Turiu 2 variantus ir abu turi tiek + tiek - .. O šiaip.. Palikt senąją mokyklą baisiai sunku. Juk ten žmonės dėl kurių iš dalies dabar esi toks koks esi. Ir šiaip.. Bent jau mano mokykloje tikrai nemažai gerų mokytojų,kurių ko gero labai pasiilgsiu :} O draugai... Jei tikri-nedings.
-

Kerry.
- ®espect
-
- 948.17 Lt
» 2010 Sau 21, 22:40
Mano mokykla yra dešimtmetė. Liko mokytis čia pusantrų metų, vėliau į kitą mokyklą eisiu.
-

Pukuse
- ®espect
-
- Vilnius
- -5.00 Lt
» 2010 Vas 07, 00:03
Pukuse rašė:Šiandien per klasės vlandėlę auklėtoja kažką minėjo, kad nebegalės po 2 metų būt vidurinių, tai iš musiškės darys gimnaziją. Nu šiaip tai jau senų senovėj taip norėjo padaryt. Tai kaip tik, kai eisiu į 9 klasę, kaip tik gimnazija taps. : DDD
Pasirodo nusipezėjo mūsų ''auklėtojytė''. Gimnazija mūsų mokyklėlė netaps, o taps progimnazija, kitaip tariant aštuonmete mokykla. Na, man tai gaila, nes mūsų mokykloje yra tikrai nemažai tikrai tikrai gerų mokytojų. Bet, deja. Tipo per vėlai susisgribom kažką daryt, ir jau viena netoli esanti vidurinė jau pasidarė gimnazija. Nu tada kai mes miegojom, jie pasisiuvo uniformas kiek girdėjau, pasikeitė į gimnaziją. Ir dar, taip par netoli yra ir Žirmūnų gimnazija, tai trečia gimnazija vienoj vietoj deja tikrai nereikalinga. ; ) Girdėjau, kad ir katalikišką mokyklą bandė iš mūsų padaryt, bet viskas taip ir liko.. Tai va dabar planuojama sustiprint meną, kad prisikviest vaikų kurie mokytųsi bent iki 8 klasės. Nu nežinau kaip jiem pavyks, gi niekas nenorės leist vaikų į aštuonmetę. Susirinks visi prietrankos ir viskas.
Naa, gaila man mūsiškės školos. ; )
-

deii
- Patyręs forumietis
-
- Kaunas
- 12,968.28 Lt
» 2010 Bir 30, 16:34
Na, nuo Rugėjo 1-os eisiu i kitą mokyklą, taip nenoriu, nežinau.... Bet ji jau 8-klasė, todel, teks eit i atskiras mokyklas su seserimi...
-

meowolf
- Patyręs forumietis
-
- Kaunas
- 6,503.72 Lt
» 2010 Bir 30, 23:35
Numatyta, kad taps gimnazijomis:
Viešoji įstaiga Kauno "Vyturio" katalikiška vidurinė mokykla Viešoji įstaiga Kauno Julijanavos katalikiška vidurinė mokykla Viešoji įstaiga Kauno Juozo Urbšio katalikiška vidurinė mokykla Viešoji įstaiga Kauno "Ąžuolo" katalikiška vidurinė mokykla Viešoji įstaiga Kauno šv. Mato vidurinė mokykla Kauno Jono Basanavičiaus vidurinė mokykla Kauno Antano Smetonos vidurinė mokykla Kauno Aleksandro Puškino vidurinė mokykla
‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla
|
|
|