Vidinis ar išorinis grožisAs tai skiriu demesio ir vidiniam ir isoriniam, bet kol nesiruosiu dar rimtai draugystei, skiriu daugiau demesio isoriniam groziuii.. Ir be to kaip pazinti neisvaizdaus zmogaus vidu, jei su juo tiesiog net nebendrauji, juk dazniausiai bendraujame su isvaizdziais..!
I berniukus-saldainiukus grazu paziuret,bet tik tiek... man tas isorinis grozis svarbus tiek,kad buu bent kazkiek simpatiskas ir susitvarkes... kurkas svarbiau kad butu geras zmogus,mielas ir galu gale protingas...
jei skirtystant zmones i storus ir plonus,grazius ir negrazius,tai as nemanau kad galima susirasti ta savo tikraja antraja puse.. be to,zmones sensta ir neislieka visada grazus,o su charakteriu zmogaus tenka gyvent... tjgi kodel vis daugeja skyrybu...? bukim realistai... zmogu sutike juk negalim nepastebet jo isores?
o kad pazintume vidu reikia daugiau laiko... todel visada pirmiausia atsizvelgiamia i isore.... o man asmeniskai tai kad ir kokia isore grazi butu, bet jeigu vidus nepatinka tai su tuo zmogumi ir nebendrauju... man labai svarbu vidus... ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |