Diskusijos Grožis ir sveikata

Vidinis ar išorinis grožis

Vartotojo avataras

Raminta1993

Dalyvis

888.96 Lt

Standartinė » 2010 Bir 27, 12:58

Tekila rašė:
Manau valkata gražus vidumi bandytų taisyti savo padėtį, o ne rankioti šiukšles konteinery. Aš irgi su juo bendraučiau. Bet būtų truputi nemalonu jaustis su tokiu neprižiūrėtu žmogum.

Gal ir nelabai į temą čia nusivažiuosiu, bet kodėl tu kažkodėl manai kad yra labai lengva jiems kažką pakeisti?
Taip, gal tas žmogus neprisižiūri. O ką jam daryti??
Mano draugė pasakojo, kad su daugeliu yra kalbėjusi. Daugelis jų - geri žmonės, tik ar tai bedarbiais tapo, ar ką. Vienas berniukas, sergantis astma gyveno sandėliuke. Pasakojo, kad prieš tai nakvodavo laiptinėj, bet tokia boba aprėkė ir išmetė į gatvę su visais menkais patalais. Užtai viena senamiesčio kavinės padavėja kiekvieną vakarą duodavo jam vakarykščių bandelių ir karšto vandens. Kiek matė, jis nuolat būdavo linksmas, nors dažnai alkanas. Kitas elgetavo sau ir broliukui su sesute.
Pasakojo apie tokį kuris žiemą Vilniuj gyvena, o vasarą pas ūkininkus uždarbiauja. Klausė jo, ar vogia. Tas sako:
-Ne. Nes sako kai jau pirmą kartą ką pavogt pavyksta, tada jau ir užsikabini.

Pasakojo draugė, kad vieną kartą nupirko kavinėj cepelinų jam, paskui susėdo abudu skverely, jis valgo ir sako: "Ot aš durnas. Už tuos pinigus gi juk galėjo išeit makaronų, duonos o dabar viską iškart ir pravalgysiu."

Vieną sykį esu mačiusi moterį, kuri pirko bandelę ir pusę puodelio pieno mažai dukrytei. Visam pieno puodeliui pinigų neužteko.
Paskutinį kartą redagavo Raminta1993 2010 Bir 27, 13:19. Iš viso redaguota 1 kartą.

--------------------------------------

Rekomenduojam :) --> 

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 08:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių