VampyraiTikiu tik energiniais vampyrais, nes pati su drauge esam bandziusios siurpti energija ir pavyko
bet mano draugei ne
Aš esu siurbusi energija zvilksniu ir dabar retkarciais net nenoredama pradedu siurpti energija zvilksniu
Vet kaip zinote susitikus dviem energetinem vampyram laimi stipresnis arba jie issiskiria. Aš tikiu vampyrais. Man jie net kažkiek žavūs- na, ne ta prasme, kad žudo žmones, geria krają. bet jų jėga, gebėjimas virsti vilkais ir šikšnosparniais, klasė...
Aš pati šiek tiek domiusi vampyrais ( kaip ir kitais mitiniais gyvūnais), ir nežinau kodėl, bet nemanau, kad legendos yra tik legendos. Juk jos iš kažkur atsirado? Štai ir milžinai, Rumunijoje buvo rasta trijų milžiniškų humanoidų griaučiai- vien kaukolė siekė du metrus- nuotraukos yra. Tada kodėl negali būti ir vampyrų. juk kiek daug mistinių dalykų egzistuoja- manau, vampyrai yra, tik jie slepiasi. Juk pagalvokite koks kiltų sąmyšis ir skerdynės, jei sužinotume, kur ir kiek jų yra. Baimė išnykti stiprus jausmas- žmonės ne kartą įrodė, kad nepakankamai žinodami, žmonės prikrečia blogiausių dalykų- Holokaustas, vien dėl tikėjimo, kad juodaodžiai šetono vaikai. viduramžiais vykusi raganų medžioklė- tai žmonių baimės tapti silpnais, išnykti rezultatas. JUK KO NESUPRANTAME, TO BIJOM. Manau, dėl to jie ir nesirodo. O gaila, norėčiau kokį sutikti. Aš tai ir netikiu...Bet lb lengvai galima juo tapti...Tiesiog nueit pas dantista ir paprašyt, kad tau nusmailintų viršutinius dantis...ne tuos pagrindinius didžiuosius...bet kur šiek tiek toleliau yra...
jei tik supratot kaą aš če parašiau...tai be problemų.... ![]() Čia šiaip galimas atvejis
Ateitį bus atliekamas koks nors eksperimentas kad išgyditi koki kraujo vėži todėl bus sumaišyta žmogaus ir šiksnosparnio DNR tačiau tai nepavyks tas žmogus mutuos ir pradės platiniti vampirizmo liga, šimtmečius žmonės kovos su jais galop pralaimės kai nebelks žmoniu vampyrai išmirs iš troškulio ir nebebus žemei visai givybės nes norėdami pasisotinti vampyrai išžudys visus gyvus padarus va taip ‹ Įvairūs ‹ Mistika |

bet mano draugei ne