kaimynas mano kažkur nuo 12/13 metų važinėja automobiliu gan dažnai. vienodai jam:D šiaip dar jo tėvas automobilių remontininkas, ruošiasi ir jis pats tokiu patapt, kai užaugs, tai kur jau nevarinės čia tais automobiliais ištisai.
pati, tai dar kol teisių neturėjau šiek tiek irgi važinėjau, bet nedaug, nes tėvai baimindavosi, kad vieną iš jų automobilių vieną dieną galop tikrai sudaužysiu (nes, kaip žinia, greitį, tai mėgstu). dabar galiu be baimės sėst už vairo ir važiuot. :]
Vairavimas be teisių
55 pranešimai(ų)
• Puslapis 4 iš 4 • 1, 2, 3, 4
Šiaip teisių neturiu, ir su mašina išmokau važiuoti gal prieš 4mėnesius tik, bet dabar vaikinas duoda pavažiuoti kur nors už miesto, jei važiuojam prie kokio ežero ar į gamtą, tai visad aš už vairo: ))
Paskutinį kartą redagavo too_Fake 2012 Lie 07, 23:01. Iš viso redaguota 2 kartus.
nu jo. nuo 13 be teisiu skraidau nors jau 25 ir tebeskraidau, šiaip jai mientai nebutu keliolika syk sustabde gatavo kai tapke tai jau tureciau teises bet yra bet, ant kiekvieno sustabdymo girta atsidedavo teisiu isdavimas dviem metam ir neziuredavo man 13 ar 28 Lietuvai tas vienodai sviecia tu pilnametis ar ne, ir per tuos LIEtuvos seimunus negaliu net uzsieny issilaikyti teisiu, gal kas zaprietnai angluose gali israsyti teises??? skoloi nelikciau, bet reik normaliu su mano vardu pavarde ir fotke. kas turit pazinciu papieskit www.vaikinas31@gmail.com (www--- reikalingas
55 pranešimai(ų)
• Puslapis 4 iš 4 • 1, 2, 3, 4
‹ Diskusijos ‹ Auto, moto, tiuningas ir kt. |