Diskusijos Auto, moto, tiuningas ir kt.

Vairavimas be teisių

Vartotojo avataras

kavamanija

Patyręs forumietis

Autostrada Vilnius- Panevėžys

54.00 Lt

Standartinė » 2009 Gru 14, 22:24

Tai kai turi teises ir jų nepasiimi nieko tokio dar čia. ;] Mes kažkada su tėvu netyčia į Latviją išvažiavom. Nei teisių jis pasiimė, nei mašinos dokų, nei piniginės. ;D

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Abyto

Patyręs forumietis

Siauliai

17,407.66 Lt

Standartinė » 2009 Gru 15, 11:13

Mokyklinis jau i pabaiga :]

Caffeine

®espect

Vilnius

2,880.80 Lt

Standartinė » 2009 Gru 20, 14:17

Sturgelis rašė:Kaimuose kaip tik dažnai mentukai stovi ir stabdo visus iš eilės ; )
Bet čia jau tėvai turėtų pagalvot prieš duodami savo keturolikiniam sūnui mašiną :whata:

Tai jis varinėja, kai tėvų jo nėra ir tada "nugvelbia".

GanG.

Lankytojas

241.68 Lt

Standartinė » 2009 Gru 22, 16:28

Dar man tik 13 M. xD

Vartotojo avataras

kavamanija

Patyręs forumietis

Autostrada Vilnius- Panevėžys

54.00 Lt

Standartinė » 2009 Gru 27, 03:51

Abyto rašė:Mokyklinis jau i pabaiga :]

teisių dar nėr? :] Man mokyklinį teorijos buvo sunkiau išlaikyt nei regitroj. ; DD kosmosas.

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2010 Sau 12, 20:10

Nevažinėdavau. Iki tol kol teisių nėjau laikyti nesidomėjau tom mašinom ir nesėsdavau už vairo net kaime. Mama kartą buvo per prievartą pasodinus, sako, kad tipo bent pradmenis išmokčiau ; D
Bet kai išsilaikiau, tai kartą teko važiuot be teisių: namie buvau palikusi su visa pinigine. ;} bet tėtis sakė, kad nieko tokio čia. Tipo pasakai, kad turi, bet pamiršai... o mama dar truputį gėrė vyno su drauge, tai tipo negi geriau, kad jin truputį apsvaigusi vairuotų, kad ir turi teises kartu, ar aš - negėrusi, turinti teises, tik palikusi namie.
Jiems ten kažkokius duomenis gali tekti pasakyti ir jie jau patikrins, turi tu tas teises ar ne. :}
Ir jokios baudos. ;}

o taip tai nepritariu tam važinėjimui be teisių. ;} tą popierių reikia vistiek turėti.

laim_inga

Apšilinėjantis

Skuodas

2,222.32 Lt

Standartinė » 2010 Kov 16, 00:50

Tekdavo pavažinėt su auto kol dar neturėjau teisių.. O dabar kai jau turiu teises, tai kartais nelieku namie, žinoma netyčia.. :P Va o dėl baudų, tai mama buvo gavus bauda, už tai kad neturėjo su savimi vairuotojo pažymėjimo.. Teko sumokėti 25Lt :?

Vartotojo avataras

kitQkia

Lankytojas

Zarasai :)

24.64 Lt

Standartinė » 2010 Kov 22, 13:19

Gal ir negerai, bet kas žmogui daryti, jei neturi metų teisėm laikyt? Aš už. Jei važiuot moka.

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2010 Kov 22, 14:43

kitQkia rašė:Gal ir negerai, bet kas žmogui daryti, jei neturi metų teisėm laikyt? Aš už. Jei važiuot moka.

Jeigu ką tai ne veltui padarė, kad nuo 18. Nėra ko važinėtis be teisių.

Vartotojo avataras

Adiemus

Dalyvis

Vilnius

2,849.34 Lt

Standartinė » 2010 Kov 22, 19:02

Tai bet kuris zmogus, gali galvoti, kad jis moka vazineti, net ir teisiu neturedamas, amziuje ne tame budamas.

Cia kiek girdejau turejo panaikinti ta galimybe vazineti nuo 16-os ir tikiuosi, kad panaikino. Taip, suprantama, kad tai paranku, kad galima nuo tiek metu vazineti, lengviau visur nusigauti ir t.t. Bet manau, kad tikrai dar per jauni, kas is to, kad kai kurie pacukai per egza laikysis, normaliai isvaziuos, o po to rodysis visiems ir tada jau gatveje pridarys sudo...

Vartotojo avataras

Abyto

Patyręs forumietis

Siauliai

17,407.66 Lt

Standartinė » 2010 Kov 22, 19:26

Savo rajone pvz mama iki parduotuves paprasydavo,tai raktelius pasiimdavau ir vsio.

Vartotojo avataras

Adiemus

Dalyvis

Vilnius

2,849.34 Lt

Standartinė » 2010 Kov 22, 22:17

As irgi tik savo rajone pavazinedavau, bet i gatves nevaziuodavau ir tai dazniausiai su kitu zmogumi salia, kuris moka jau vairuoti ir turi teises, tada man rodos netgi galima laisvai vazineti, na, ne laisvai, atseit turi buti M zenklas uzdetas, bet ...

Vartotojo avataras

Abyto

Patyręs forumietis

Siauliai

17,407.66 Lt

Standartinė » 2010 Kov 23, 09:50

Turi buti uzdetas M zenklas,ir turi turet mokyklini pazymejima,ta prasme baigimo.

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2010 Kov 23, 09:58

Na aš esu nieko prieš jeigu koks 15-17 metų jaunuolis vairuoja be teisių KAIME ar kokiuose SODUOSE, bet ne mieste.

Karkonazz

Įsijaučiantis

1,704.55 Lt

Standartinė » 2010 Kov 23, 16:47

Adiemus rašė:Tai bet kuris zmogus, gali galvoti, kad jis moka vazineti, net ir teisiu neturedamas, amziuje ne tame budamas.

Cia kiek girdejau turejo panaikinti ta galimybe vazineti nuo 16-os ir tikiuosi, kad panaikino. Taip, suprantama, kad tai paranku, kad galima nuo tiek metu vazineti, lengviau visur nusigauti ir t.t. Bet manau, kad tikrai dar per jauni, kas is to, kad kai kurie pacukai per egza laikysis, normaliai isvaziuos, o po to rodysis visiems ir tada jau gatveje pridarys sudo...

Galiu garantuot, kad tas pacukas sulaukes 18 metu vairuos uz tave GERIAU jei tu issilaikysi teises 18 metu. Su metais igaunama patirties, o patirtis yra svarbiausia. Ir panaikinti sias teises yra visiska nesamone. Beje B1 kategorija vis dar egzistuoja. Su ja galima vairuoti automobilius kuriu mase yra iki 450kg. Jau geriau vazineti su automobiliu negu nusipirkti motoroleri ir su juo uzsimusti, nes automobilis daug kartu saugesne transporto priemone negu motoroleris, visgi keturi ratai ir stogas.

Diskusijos Auto, moto, tiuningas ir kt.

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių