Vaikinai dažytais plaukaisVyriska, nevyriska.. Pasiziurekit i kai kurias moteris - be makiazo, trumpais plaukais, nesioja kelnes, issitatuiruoja ir visiskai del to nekompleksuoja. Ir niekam neuzkliuna, kad 'nemoteriskos' jos. Bet va jei jau vyras nusidazo plaukus, ar akis piestuku apsiveda iskart puse visuomenes sukyla, kad "nevyriska" taip elgtis. Norit lygiu teisiu tarp vyru ir moteru - stai jos - "moteriski" vyrai ir "vyriskos" moterys. Susitaikykit.
-------------------------------------- Na ir pasakyk kaip tokios merginos tarp zmoniu atrodo?
Bet taip jau yra.Taigi tavo nuomone tokios merginos, kaip pvz Sturgelis is sio forumo jau nebe moterys?
Vyrai pirmieji pradejo naudoti makiaza ir rupintis plaukais, pasidomek truputi pries rasydamas. Pasiskaityk pirmaji pastraipa http://www.mokslai.lt/referatai/konspek ... ents_block Man asmeniškai kliūna tiek vaikinų,tiek merginų toks jau kraštutinis išsidirbinėjimas iš savęs.Ir tai - aš nesu prieš,bet man nei gražu,nei aš suprantu,kodėl taip reikia elgtis.Na,tokie žmonės saok,kad jiem gražu,kai man negražu,gal ir nesuprantu.
O jeigu tarkim vaikinas iš blondino persidažo į juodą,tai tegul,nieko gi čia baisaus.Išvis,vyriškumas ir moteriškumas nepriklauso nuo išvaizdos,o nuo poelgių.Yra pilna moterų trumpais plaukais,su tatuiruotėm,kurios būna labai moteriškos ir seksualios.Aišku dažniausiai vyriški poelgiai eina greta ir su vyriška išvaizda. Gražu, jei su saiku, pavyzdžiui vaikinukas priklauso kokiai nors rocko grupei, rengiasi įdomiai, nusidažo plaukus raudonai pvz. Ir, aišku, išlaiko savo vyriškas manieras, tai nieks nesakys, kad jis yra nevyriškas, tačiau jei vyras perdėtai savimi rūpinasi, tai yra blogai. Vyras turi būti gražus savo vidumi, o ne išore.
Manau abi puses turi dereti viena su kita - vidus ir isore. Kad ir koks geras vaikinas bebutu, juk vistik norisi, kad jis dar ir stilingai atrodytu, nebutu apkiautelis. Ar gal kitoms merginos nesinori, nezinau, bet man asmeniskai tai yra svarbu
zodziu... Kiekvienas turi savo nuomone ir tiek. Man tai bjauriai atrodo, Jums merginom tai superiniai. Nors hotmess, pastebejau, kad tu pati prie tokio stiliaus. Tai tau tai priimtina. Del to ir patinka gal. Kiekvienas gyvena savo gyvenima ir daro ka nori. Pats seniau buvau paprastas toks, bet panorau pasikeisti ir atrodyti kazkaip kitaip negu dauguma. Na ir suradau savo stiliu, kas rubai, tas ir sukuosena ir tt. Baigiam sia tema ir rami galva bus
![]() Jei gimsta ryžas - tada jo, pateisinu plaukų dažymą, bet į juodą ar rudą spalvą. O tos visos raudonos ar dar kitokios, tikrai nėra vyriškos, ir tuo labiau, jei iš normalios plaukų spalvos persidažo. (Moterims kuo bobiškesnis vyras - tuo seksualesnis, nors iš tokio nieko gero ir nebūna, ir tada verkiat, kad visi vyrai kiaulės)
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |

Bet taip jau yra.

Apie plauku dazyma kaip pamenu