Įvairūs Mistika

Užkeikimai

Vartotojo avataras

Tyliai

Dalyvis

UK

339.12 Lt

Standartinė » 2010 Vas 14, 18:52

Žmonės, patarkit: iš vieno nemėgstamo žmogaus, gavau savo nuotrauką (net nežinojau, jog tokia egzistuoja). Žinau, jog tas žmogus užsiima magija. Nuojauta sakė, jog su ta foto, kažkas negerai. Šiandien (po savaitės) pagaliau prisiruošiau ją sudeginti. Iš pradžių nieko nevyko, o paskui iš jos pradėjo lašėti kažkoks raudonas skystis (bet tikrai ne kraujas) ir iš kažkur sklido keistas cypimas.
Tačiau sudeginus nuotrauką pasijutau žymiai geriau. Lyg koks akmuo nuo širdies nukrito.

Gal kas esat susidūrę su kažkuo panašaus ir galit pakomentuoti?

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Allez

®espect

♣ Narnia

545.00 Lt

Standartinė » 2010 Vas 14, 19:55

Įdomus įvikis :roll:
Nėra niekados man taip buve.

Vartotojo avataras

VakarPuse8

Aktyvus dalyvis

Kaunas

205.00 Lt

Standartinė » 2010 Vas 14, 19:58

Pasidėk po lova veidroduką,visos blogos mintys apie tave atsispindės tiems,kurie tau to linki.

Vartotojo avataras

Tyliai

Dalyvis

UK

339.12 Lt

Standartinė » 2010 Vas 14, 21:08

Man tai su veidrodžiais nesinori prasidėti. :s

Vartotojo avataras

metaforaa

Forumo gyventojas

Tauragė.

1,591.74 Lt

Standartinė » 2010 Vas 14, 21:26

O dieve..Nu ir negeroj situacijoj esi.Būna kažkokie žmonės kurie tipo naikina tuos užkeikimus ar kaip.. :whata:

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2010 Vas 14, 22:18

wtf

Vartotojo avataras

paltas

Įsijaučiantis

Kupiškis

243.18 Lt

Standartinė » 2010 Vas 14, 22:20

Įdomu... 8)

Vartotojo avataras

adeade

Aktyvus dalyvis

444.96 Lt

Standartinė » 2010 Vas 16, 13:15

gerai issisukai ir blogiau buna

Hiphoper64

Aktyvus dalyvis

Vilnius

9,830.21 Lt

Standartinė » 2010 Vas 16, 18:05

Kiek žinau tai su tom nuotraukom yra visiškai ne juokai. :cry: Tave gali net gi užkeikti, kad persekiotų visokios nelaimės, arba jeigu užkastų po žeme tu netgi mirti gali, bet gerai, kad ją sudeginai. ;} :roll:

Vartotojo avataras

lukof

Dalyvis

ukmerge

138.00 Lt

Standartinė » 2010 Vas 16, 18:33

labas, nuotrauka deginant lašėjo raudoni lašai, tiesa? tai galima labai paprastai paaiškinti fizikos dėsniais. Nuotraukoms išryškinti naudojami chemikalai, aš jų spalvų nežinau, bet faktas tas kad skystis susigeria į nuotraukos lapą, jis ten kažkaip sukietėja pasidaro kaip plastmasė, deginant vėl galėjo pavirsti skysčiu (galėjo išsilydyti) :) dar tas garsas.... deginant celofaną dažnai išsiskiria visokie sucypimai :lol: taigi, NO PANIC, o, kad pasijautei lengviau tai čia faktas, aš ir panašiai jausčiausi jei žinočiau kad mano foto naudojamos be jokios žinios :roll: ;)

Caffeine

®espect

Vilnius

2,880.80 Lt

Standartinė » 2010 Vas 16, 20:09

Na, jeigu nori įsitikinti, pabandyk šiaip kokią foto sudeginti, ir pažiūrėk, ar lašės skystis, ar ne.

Vartotojo avataras

Citrinute

Patyręs forumietis

22,825.21 Lt

Standartinė » 2010 Vas 16, 20:38

lukof rašė:labas, nuotrauka deginant lašėjo raudoni lašai, tiesa? tai galima labai paprastai paaiškinti fizikos dėsniais. Nuotraukoms išryškinti naudojami chemikalai, aš jų spalvų nežinau, bet faktas tas kad skystis susigeria į nuotraukos lapą, jis ten kažkaip sukietėja pasidaro kaip plastmasė, deginant vėl galėjo pavirsti skysčiu (galėjo išsilydyti) :) dar tas garsas.... deginant celofaną dažnai išsiskiria visokie sucypimai :lol: taigi, NO PANIC, o, kad pasijautei lengviau tai čia faktas, aš ir panašiai jausčiausi jei žinočiau kad mano foto naudojamos be jokios žinios :roll: ;)

Niekur tas skystis nesusigeria pirmas tiesiog pirmas yra kuris atskleidzia ta paveikeleli (dabar neprisimenu kaip vadinas) antras berots kuris taiso trecias chemikalas kuris sustabdo ta ryskinimasi o ketvirtas tai paprastas vanduo kuris nuplauna. Siaip tai vanduo tuos visus hemikalus nuplauna taigi tu chemikalu nelieka nuotraukoje.

Vartotojo avataras

lukof

Dalyvis

ukmerge

138.00 Lt

Standartinė » 2010 Vas 17, 19:37

Citrinute rašė:Niekur tas skystis nesusigeria pirmas tiesiog pirmas yra kuris atskleidzia ta paveikeleli (dabar neprisimenu kaip vadinas) antras berots kuris taiso trecias chemikalas kuris sustabdo ta ryskinimasi o ketvirtas tai paprastas vanduo kuris nuplauna. Siaip tai vanduo tuos visus hemikalus nuplauna taigi tu chemikalu nelieka nuotraukoje.

paprasčiausiai negali nieko nelikti ;)

Vartotojo avataras

adeade

Aktyvus dalyvis

444.96 Lt

Standartinė » 2010 Vas 17, 21:07

tikrai - pabandyk sudegint siaip kokia nevykusia nuotrauka ir paziurek ar bus taip pat

Vartotojo avataras

Citrinute

Patyręs forumietis

22,825.21 Lt

Standartinė » 2010 Vas 17, 21:27

lukof rašė:paprasčiausiai negali nieko nelikti ;)

Na gali nes po 10 min vandenyje namanau, kad ten kas nors liks nes siaip tame ir esme laikyti vandenyje.

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių