TwilightNors ir žiūrėjau filmą, visvien jis man nepatiko. vis dėlto, galvojau, kad bus kad bus kažkas įspūdingesnio, nes tvailaitas labai jau išliaupsintas. Nei Patinsonas nepatiko. Būsiu geriau atsiskyrus nuo šios "bandos"... Twilight yra šlamštas.
--------------------------------------
Nežinau, manęs neužbūrė. Tačiau manau, kad dialogų plėtojimas, įvykio pateikimas ir viskas kas į tai panašu. Ir kitas, tas patisonas ; D sorry, nemoku pavardės teisingai parašyt, kaip tariu taip rašau šiuo atveju. jai kas nezonot kur paziureti twilight tai tuoi jums pasakysiu
http:/www.filmai.in/uzeik-11923.html labai fainas puslapiukas bet jai ten ziuri labai dau filmu tai reiks sms zinute nusiust kainuos 2 lt kad taskai pasipyldytu ir galetumet ziuret daugiau filmu bje ten galima filmus ir siustis ![]() ![]() ![]() ![]() Aš kaip ir zvyriete, negalėjau pakęsti nieko, susijusio su twilight'u, kol neperskaičiau knygos.
Antra knygos dalis man ne taip patiko, kaip pirmoji, nes ten daug apie Džeikobą ir trūksta viso to, kas buvo pirmoje dalyje - Edvardo ir Belos dialogų tų mielųjų, nes jie labai žavi. Tačiau kitą vertus, jei būtų antroje dalyje tas pats kas ir pirmoj, būtų gal netgi ir pabodę visas tas saldumas. Neužilgo skaitysiu trečią dalį, kai atsiras santaupų ją nusipirkt. ![]() O jei apie filmą... Kaip ir daug kas sakė čia, kad filmas prastesnis nei knyga, tai aš pritariu visom keturiom. Tiesiog knygoje pats Edvardas atrodo šiltesnis ir aš jį patį tam tikrose vietose įsivaizdavau kitokiom pavz išraiškom, nei buvo filme, nes filme jis man buvo toks šaltokas : D O aktoriai tai super parinkti. Nesu iš tų, kurios alpsta dėl to Patisono (Pattinsono : D)dėl jo išvaizdos, nes realybėj jis man nėra toks gražus, kaip filme, nežinau kodėl. Na žinoma, kaip ir minėjau jis man tikrai gražus, bet nealpstu ir neverkiu dėl jo, netrokštu, kad jis mane vestų ir taip toliau : D Nes twilight'e kai jis yra toks šiltas ir mielas, tas Robas, jis realiame gyvenime nėra toks pats. Tai įsitikinau žiūrėdama visokius filmukus, kuriame jis duoda interviu ir panašiai. Visiškai kitoks jis man. Taip kad reikia suprasti, kad taip būna tik knygose, bla bla bla : D ‹ Šis bei tas ‹ Pašnekesiai |