Tulpa - haliucinacija ar būtybė?
idėk koki eragonas varda ir viskas. beje del to kūno užemimo, tai tulpa to padaryti negali nebent su tavo leidimu ir jei tau nepatinka ka ji daro su tavim gali tai nutraukti, bet išpradžiu reikėtu paprašyti kad nustotu taip daryti ^^ is tulpa.info
Nebaisu kūrt? Pas mane tai pasąmonė kraupi, jau vien sapnuose matosi, todėl norėčiau dažniau keliaut astralu, nei sapnuot, nes ten daug gražiau. Nu tai dėl to ir bijau kurt, paskui pagieža kaip pradės lyst ![]() Va čia tai atradimas
Slaidai, ką dar papasakosi tokių dalykų mėgėjai ? Tai dabar iš informacijos supratau, kad turiu aprašyti savo Tulpa ir nupiešti ? O jeigu aš piešti nemoku, užtektu tik aprašymo? Tada kitas klausimas, kiek valandų dirbti, kuriant pirmą kartą? Daleiskim, jeigu aš nuo 8 ryto iki 15 dienos kursiu ar užteks, nes jeigu žiūrėsiu į vieną tašką, kai mama bus, tai tikrai psiche palaikys Supratau, kad meditacija reikalinga, tai galima medituoti atsimerkus ir tada tą tulpą įsivaizduoti ? Kausimas kitas, ar galima, kad tulpa būtu miręs žmogus ? Pakolkas tiek DD Reik pagalvoti, kokią tulpą noriu ![]() Aš ne tiek kiek bijau kad kažkas bus blogai, o tiek kad pradėsiu ir nepabaigsiu...
tai nera būtina. Tiesiog kad turėtum aiškesni vaizda kaip tavo tulpa atrodis
apie 100 valandu, bet čia aišku jau priklauso nuo pačio žmogaus aš ne slaidas bet gal tiks bent jau i kaikuriuos (2) klausimus atsakiauPaskutinį kartą redagavo wolfing 2013 Rgp 04, 19:51. Iš viso redaguota 1 kartą.
Ir vėl interviu ir sensėjaus ima 1. Nupiešti tai tik dėl savęs, nu jai kas moka tai gali ir kitiems forumiečiams parodyti, bet tai nėra būtina, svarbu, kad mokėtum jį vizualizuot. O charakterį pasirašyt, būtų naudinga ir jį kelis kart perskaityti. (nebent tu nori, kad tulpa pati savo charakterį susikurtu). 2. Nesvarbu, kiek per vieną dieną. Kiekvienam skirtingai, gali užtrukti, vidurkis 100val(su pertraukom) medituoajnt greičiau, dar plius padeda jei savo tulpa įsivaizduoji svajoniu pasaulyje, nu žinai ką turiu omeny. Bet tu savo tulpa kuri vien apie ją galvodama ir kalbėdama(bet reik ir vizualizuot). 3. Apie žiūrėjimą į vieną tašką, tai tik baigiant kūrti savo tulpą. Pirma ją reikia gerai išvizualizuoti. 4. Medituoti galima ir stebint pvz gamtą tik reikia, kad galvoja nebūtų minčių. O tulpą gali įsivaizduoti ir šalia savęs atsimerkus. 5. Ne tulpa negali būti miręs žmogus, tai greičiau tavo sukurta siela(jei tiki metafizika). Arba tiesiog smegenų dalis, mąstanti savarankiškai. Asmeniškas klausimas, aš telepatiškai jaučiu, kad tavo vardo pirma raidė G? Ar aš teisus? Sėkmės ‹ Įvairūs ‹ Mistika |

Pas mane tai pasąmonė kraupi, jau vien sapnuose matosi, todėl norėčiau dažniau keliaut astralu, nei sapnuot, nes ten daug gražiau.