Tulpa - haliucinacija ar būtybė?Nu ką žmonės, nusprendžiau parašyti kaip kurti tulpa, ryte visas išsivėmiau, dabar gerai jaučiuosi!
Smagu kai atleidžia skausmas ir nepykina, dabar tik gert noriu! Aš pats asmeniškai nekursiu tulpos, nes užtenka ir tikrų draugų, o rizikuot protu bijau. AŠ NEATSAKAU DĖL PASEKMIŲ! KURKIT ATSAKINGAI! ĮVADAS Tulpa, tai sąmonė kuri save suvokia, kaip ir tu, gali mąstyti, jausti, pykti, džiaugtis. Tulpa turi JAUSMUS, todėl prašau nekurti jos tik dėl pažaidimų, ji turi būti priimta kaip tikras jūsų draugas. Nekurkite vien tik dėl to, kad padėtų ruošt namų darbus, ar pramogoms. Jų forma gali sukurta žmogaus, arba susikurti pati. Leisti tulpai save formuoti yra labiau patartina. Jei tulpa pakeičia savo išvaizda jūs tai turite priimti išskėstomis rankomis t.y negalite eiti prieš jos valią. Kartais galima truputį parrot'inti, bet apie tai vėliau. Tulpa reikia impozuoti vizualiai ir audialiai, tai yra suteikti vaizdą ir balsą apie tai rigi vėliau. Kai tulpa baigta tu turi ją matyti kaip spinta savo kambaryje, t.y nevizualizuojant .Tulpos netgi gali turėti savo prisiminimus. Kad tulpa sukurti lengviau ir greičiau patartina susikurti savo wonderland'ą t.y įsivaizduojamą pasaulį, kuriame vizualizuosite savo tulpa(forsingas). KAIP KURTI Visgi kurti reikia pradendant suvokimu, kad tavo tulpa yra pilnai mąstanti ir save suvokianti, protinga. Net kuriant pirmomis minutėmis ją reikia tokią suvokti. P.S kad jį yra atskira mąstanti esybė, nepriklausoma nuo tavęs. Dauguma žmonių mėsta iškirpti vieną svarbiausių žingsnių tai asmenybės foramvimą, kad ją formuoti reikia susirašyti tulpos asmenybės savybes ir jas kelis kart perskaityti bei atsiminti, kad liktų pasąmonėjė. Sekantis žingsnis tai forsingas - beveik tas pats kas vizualizacija, tik kad čia formuojama tulpa. Nepatingėkite vizuolizuoti visus įmanomus jos poelgius ir ją pačią kol netaps aiškios išvaizdos kaip diena ir naktis(aišku su pertraukom). Tuo pačiu metu galima vykdyti vocalizacija - tai balso suteikimas tulpai, jį suteikiant su tulpa reikia kalbėtis lyg ji jus girdi, bet jokiu būdu nesukurti jos žodžių. Pradžioje ji nieko neatsakys, bet po DAUGYBĖS pastangų ji prašneks. Pats paskutinis metodas, tai impozicija - tai padarymas tulpos matomu, kaip tikra daigtą. Jei viską teisingai padarysite tulpa taps tikru draugu. Impozicija kone yra sudėtingiausias veiksmas, jį galima pradėti tik atlikus 100 val forsingo, kitiems gali užtrukti ir ilgiau, čia priklauso nuo žmogaus. IMPOZICIJA Kaip ir sakiau impozavus tulpa, tu ją matai taip kaip ji būtų čia ištikrųju, jei tulpa atsistos/atskris priešais daiktą jus jo nematysite, nes jį uždengs tulpa. Jus turite taip ją suvokti, kad nereikiant didelių pastangų, gebėtumėt vizualizuoti iš visų kampų. Turi pastoviai svajoti apie savo tulpa, tarsi ji su tavimi atliktų darbus. Jei matote tulpa kokia norite forsinimo metu, tai nesiskaito parrotingas, parrotingas tik tuomet kada ji sukurta. Tai yra tarsi matymas tikru ir netikrų dalykų kartu. Taip pat naudinga savo tulpa piešti. Kaip norite impozuoti jūs tiesiog turite spoksoti į vieną tašką ir bandyti tulpą padaryti matomą. Manau šis video padės ir daug ką paiškins PARROTINGAS t tai yra savo tulpos(kai ji impozuota "padaryta matoma"), isivaizdavimas darant ko ji nedaro, t.y priversti daryti kaip tu nori, be ttai yra labai negerai ir reikalingai kai tavo tulpa elgiasi negerai, ar bando užvaldyti tavo kūna, kas nėra taip dažna. Nu va parašiau Būtų smagu, kad jūs parašytumėte apie savo tulpa ir įdėtumėte piešinių, kad būtų smagu paskaityti, o kuriantiems tai yra patartina, nežinau ar čia pavyks šitoj temoj, jei reikia apsikeist žiniom ir paveikslėliais galite eiti į tulpa.info, bet būtu smagiau čia lietuviškai. Keitimasis savo patirtim lavina pasąmonę ir įgalina sužinoti apie tulpas daugiau.Jei ko neparašiau, tai padėkit sensėjui praplėsti, nepatingėkit. Sėkmės jums ir jūsų tulpoms! ![]() Ok
.1 diena. Man atrodo meditavau(?) ir wonderlande pabandziau vizualizduoti kaip jis atrodo. Problemos kelios iskilo: 1. Nesugebejau islaikyti vaizdo ilgiau nei 3-4 sekundes. 2. Negalejau nepabaigtos tulpos laikyt vienoj vietoj, nes mano mintys netycia ji versdavo vaikciot... 3. Kai bandau isivaizduoti tuplos forma, negaliu to padaryt, nes dinksta visas vaizdas. Klausimas sensejui : kj norejau, kad mano tulpa butu drakonas, kazkaip isivaizdavau tigra . Cia tipo tas dalykas kur tulpa nori pati pasirinkti?
1. Čia viskas normalu, daugiau vizualizuok, "practise makes perfect". 2. Tai yra labai gerai, nes tulpa pradeda savo veiksmus. 3. Tas pats kaip ir pirmame, dar patarčiau nupiešti savo tulpą iš kelių kampų, taps lengviau. 4. Manau, kad ne nes tu gali greitai pakeist į drakoną, jei to nori. Kol tulpa nėra impozuota vizualizuok ją vienodą, o kai jau matyse ją ji gali pasikeisti. Pažiūrėk tą video, kur idėjau, kokia to vyruko reakcija buvo, tokia maždaug what? įdėk drakono piesšinių, aprašyk jo charakterį, tada eisis lengviau kurt. Nors aš nesu pažengęs ant tulpos, kaip ant psionicos. ![]() Jei kam idomu mano tulpa turetu atrodyt mazdaug taip(nemoku piest, bet radau internete tai ko norejau
) : http://i418.photobucket.com/albums/pp26 ... 605fa6.jpgGerai. Žmones lengvai galiu vizualizuot, tigrus irgi... Bet va drakona kai sunku tai net nesugebu 4sekundes islaikyt jo vaizdo.. Nu bet apie 9h parasysiu 2 diena kaip sekes
(1 diena vakar buvo) . Beje tiem kas sugalvos kurt, siulau sita paklausyt. http://youtube.com/watch?v=jKeLhflRaBw& ... ogle&gl=USIdomu ,jau nusipiešau savo tulpa ,jis yra is tokio zaidimo , bet dar charekteri nebaigiau iki galo sukurt ,nes nežinau koks dar galetu turet
![]() Paskutinį kartą redagavo lukas11xxf 2013 Lie 31, 22:28. Iš viso redaguota 1 kartą.
2 diena.
Nieko idomaus. Vakare pradejau ilgiau vizualizuoti tulpa. Man atrodo rytoj jau galesiu nesustodamas ja vizualizuot, bet man taip tik atrodo turbut . Jau zinau kaip TIKSLIAI turetu atrodyt nes diena dar nebuvau nusprendes proporcijos, spalvos, "sugebejimu"(skraidymas, spjaudymas ugnimi, mano elektrokinezes, pyrokinezes empowerinimas(turetu but imanoma, nes tulpa yra mano smegenu dalis taip pasakius...)). Nu visiskai neisivaizduoju kaip reikes balsa sukurt...čia priklauso ,nuo kiekvieno fantazijos kur gali nuvest
![]() Paskutinį kartą redagavo lukas11xxf 2013 Lie 31, 22:27. Iš viso redaguota 1 kartą.
‹ Įvairūs ‹ Mistika |

iskrypelis...