Diskusijos Grožis ir sveikata

Trumparegystė

Vartotojo avataras

Abyto

Patyręs forumietis

Siauliai

17,407.66 Lt

Standartinė » 2010 Sau 19, 11:20

ner sito defekto man,bet vistakumas yra :DDDD nakti sunkiai sekas man. ;|||

--------------------------------------

Vartotojo avataras

rimute---

Lankytojas

Šilutė

163.36 Lt

Standartinė » 2010 Lie 01, 22:37

Mano kaip ir man yra blogos akys kaire 7 , o dešinuoji 3 . Bet mane nei vienas iš tų kur tikrina akis , net neepriskyrė akinius , nes sako yra geras. O nors man dar labiau blogėja matymas . :(

Vartotojo avataras

candella.

Forumo gyventojas

empty streets.

23,956.77 Lt

Standartinė » 2010 Lie 01, 22:40

Neturiu problemų su akim. :>

Vartotojo avataras

DripDrop

Patyręs forumietis

Kaunas

2,859.86 Lt

Standartinė » 2010 Lie 03, 11:51

Pas mane trumparegystė įgimta. Ir mamos, ir mano regėjimas prastas.
Viena akis -3,25, kita 3,5 (jeigu gerai prisimenu).

Vartotojo avataras

ėlinaV

Apšilinėjantis

748.54 Lt

Standartinė » 2010 Lie 03, 18:45

Trumparegystė. Lyg ir įgimta,bet dėl to kaltas ir kompiuteris.
Kairioji -0,75 Dešinioji -1,0
Nešioju kontaktinius lęšius.

Vartotojo avataras

sigaA

Patyręs forumietis

Šiauliai

10,689.24 Lt

Standartinė » 2010 Lie 08, 20:50

Na, aš ja įsitaisiau per kompiuterį. Bet dar nėra labai blogai :-) akinių nereikia. Tiksliai nepamenu kiek yra, bet tik truputi daugiau, nei -0,5

Vartotojo avataras

Gutsy

Aktyvus dalyvis

Panevėžys

3,369.27 Lt

Standartinė » 2010 Lie 14, 15:51

Gal esate girdėję apie trumparegystės korekciją lazeriu? Ką apie tai manote?

Aš pati ne kartą apie tai girdėjau, ir mane ši operacija domina, bet nežinau arryščiausi. Yra tikimybė, jog operacija nenusiseks. Labai maža, bet yra. Nors kas nerizikuoja - negeria šampano ;D Ji atliekama nuo 18 metų. Lazeriu pakoreguojamas akies išgaubtumas. Tai nėra trumparegystės visiškas išgydimas, o tiesiog alternatyva akiniams, kontaktiniams lęšiams. Liga gali ir toliau progresuoti.
Bet mane gundo tai, kad nereikėtų būti priklausomai nuo kažkokio daikto, ar tai akinukų, ar lęšių, ir galėčiau bent jau kuriam laikui pamiršti turinti problemų su regėjimu.

Vartotojo avataras

sigaA

Patyręs forumietis

Šiauliai

10,689.24 Lt

Standartinė » 2010 Lie 16, 21:32

Gutsy rašė:Gal esate girdėję apie trumparegystės korekciją lazeriu? Ką apie tai manote?

Aš pati ne kartą apie tai girdėjau, ir mane ši operacija domina, bet nežinau arryščiausi. Yra tikimybė, jog operacija nenusiseks. Labai maža, bet yra. Nors kas nerizikuoja - negeria šampano ;D Ji atliekama nuo 18 metų. Lazeriu pakoreguojamas akies išgaubtumas. Tai nėra trumparegystės visiškas išgydimas, o tiesiog alternatyva akiniams, kontaktiniams lęšiams. Liga gali ir toliau progresuoti.
Bet mane gundo tai, kad nereikėtų būti priklausomai nuo kažkokio daikto, ar tai akinukų, ar lęšių, ir galėčiau bent jau kuriam laikui pamiršti turinti problemų su regėjimu.

gal geriau pasikankinti su lęšiais?? Jei ją pasidarysi, tai po to senatvėje gali turėti dėl to nemažai problemų. Be to gali apakti.

Hiphoper64

Aktyvus dalyvis

Vilnius

9,830.21 Lt

Standartinė » 2010 Lie 20, 22:38

Man trumparegystė. 0,5 o kita 0,4 atrodo. Turiu kainius, bet skirti nebent iš toli žiūrint tv ar pan.

Vartotojo avataras

Gabūkšh

Lankytojas

Druskininkai

238.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 09, 14:13

Mano viena akis - 1,75 , o kita -1,25. Nešioju akinius, bet rugėjį lešius bandysiu nešiot. ;D

Vartotojo avataras

1ewelina1

Aktyvus dalyvis

20,470.35 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 09, 20:08

Buvau prieš kelias dienas pas akių gydytoją. Kiek jis man visko pripasakojo :shock: Aišku aš jums čia patrumpinsiu :D mano regėjimas, žinoma, pablogėjo. Dabar lęšių -4 ir -5. Gydytojas sakė, kad tie visokie vitaminai yra visiškas mitas. Jie nei pagerina, nei pablogina regėjimo. Jie beveik be efekto :cha: patarė geriau valgyt mėlynes, nes jos sustiprins akis labiau nei bet kokie vitaminai. Dar išgąsdino, kad trumparegystė nepagydoma :x man jau pačiai baisu darosi... o kas jei mano akys kas metais vis po 0,5 silpnės? Greitai net lęšių nebus tokių stiprių pirkt :(

Vartotojo avataras

Kuma

Įsijaučiantis

1,224.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 10, 10:00

Nešioju lešius, akiniai baisiai etinka.
kažkada nešiojau spalvotus su dioptrijom, bet visgi natūralumas laimėjo.

Vartotojo avataras

Arbatinuke.

Aktyvus dalyvis

Tralialia sala

7,322.65 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 16, 21:29

Nešioju akinius. Iki kokios 6 klasės užsidėdavau tik žiūrėdama televizorių ir mokykloj, kai į lentą žiūrėt reikėdavo. Paskui prirašė nešiot visada. Tai ir nešioju. Sako, kad visai tinka akiniai, bet kartais labai nepatogu būna sportuojant ar šiaip kažką aktyviau veikiant. Neužilgo vėl eisiu pas okulistę, žiūrėsiu ką pasakys. Pati jaučiu, kad lyg ir neblogėja rega.

Vartotojo avataras

insomned

Forumo gyventojas

Vilnius

296.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 25, 22:27

Mano regėjimas taip pat silpnas, ir taip pat trumparegystė, nes į tolį kažin ką matau. Susilieja viskas. O dabar.. Net pas akių gydytoją siaubinga baimė eit. Šiaip, kai būnu namie akinius nešioju. Btw, kurie irgi gadina akis. Kažkaip kuo dažniau panešioju akinius dieną, tai vėliau atrodo, kad rega dar labiau susilpnėjo. Beje, pažįstama sakė, kad kas visalaik nešioja akinius, tas prie jų labai pripratęs, o nusiimus akinius - beveik nieko neįžvelgia.; s :annoy:

Vartotojo avataras

Samer

Patyręs forumietis

897.20 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 25, 23:55

Kad blogiau matyt ar kažkas tokio tai tikrai ne, gal tik šiaip nesmagu be akinių. :roll:

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių