-

saulė.pasaulio
- Moderatorė
-
- 24,821.77 Lt
» 2010 Sau 11, 19:35
Bett' rašė:Mano regėjimas irgi nelabai koks, kiek pamenu viena akis -2, kita -1,85 Turiu akinius, bet į mokyklą neinu, ir nei jie tinka man  Pratimu jokiu nedarau, kažin ar padeda jie kiek?
Tai nusipirk rėmelius, kurie tinka ;}
--------------------------------------
-

MuOn
- ®espect
-
- Vilnius
- 21,478.95 Lt
» 2010 Sau 11, 21:10
O gal yra kokių natūralių produktų kurie bent kažkiek pagerina arba sutabdo tą regos blogėjimą..? Žinau kad morkos padeda, bet jų reikia valgyt nežinia kiek.. : D
-

saulė.pasaulio
- Moderatorė
-
- 24,821.77 Lt
» 2010 Sau 11, 21:11
MuOn rašė:O gal yra kokių natūralių produktų kurie bent kažkiek pagerina arba sutabdo tą regos blogėjimą..? Žinau kad morkos padeda, bet jų reikia valgyt nežinia kiek.. : D
Tos uogos: mėlenės ar mėlynės 
-

MuOn
- ®espect
-
- Vilnius
- 21,478.95 Lt
» 2010 Sau 11, 21:16
Ir viskas? : D
P. S Dabar jų neparduoda. : D
-

saulė.pasaulio
- Moderatorė
-
- 24,821.77 Lt
» 2010 Sau 11, 21:19
Reikia kai yra jų prisiskinti arba prisipirkti ir užsišaldyti :>
-

MuOn
- ®espect
-
- Vilnius
- 21,478.95 Lt
» 2010 Sau 11, 21:21
Einu geriau išsispausiu šviežių morkų sulčių. (mm) :]
-

Lament
- Įsijaučiantis
-
- Kaunas
- 1,898.10 Lt
» 2010 Sau 11, 21:45
Trumparegė, trumparegė...
Pradžioje, kai tik nusipirkau akinius, labai dėl to pergyvenau, bet dabar pripratau, graži sau su akiniais, be jų neįsivaizduoju (:
Abiejų akių maždaug -4.
Emm, jei bus lėšų, sulaukus aštuoniolikos žadu darytis operaciją. Dėl patogumo. Nes be akinių veik nieko nematau, o su jais juk visur nebūsi (like baseinas, čiuožykla (eh, per baimę sudaužyt akinius seniai ten nesilankau :}).
-

RuDis ;D
- Įsijaučiantis
-
- 1,958.74 Lt
» 2010 Sau 16, 22:19
-6 beveik  akinius nešioju nuo 6 metų  sako, kad kai pasensiu, nebeturėsiu tos problemos 
-

WaWa?!
- Įsijaučiantis
-
- Beveik Kaunas, bet dar nevisai...
- 1,310.94 Lt
» 2010 Sau 16, 22:51
Kol kas viskas puiku, bet nemanau, kad tai ilgai tęsis. Kasmet prieš einant tikrintis su baime laukiu blogosios naujienos  paranoja kažkokia 
-

Pukuse
- ®espect
-
- Vilnius
- -5.00 Lt
» 2010 Sau 16, 23:36
Lament rašė:Trumparegė, trumparegė... Pradžioje, kai tik nusipirkau akinius, labai dėl to pergyvenau, bet dabar pripratau, graži sau su akiniais, be jų neįsivaizduoju (: Abiejų akių maždaug -4.
Emm, jei bus lėšų, sulaukus aštuoniolikos žadu darytis operaciją. Dėl patogumo. Nes be akinių veik nieko nematau, o su jais juk visur nebūsi (like baseinas, čiuožykla (eh, per baimę sudaužyt akinius seniai ten nesilankau :}).
Aš ir tokios norėčiau, bet nežinau ar bus galima, nes reikia pirma pasitikrint, ar įmanoma šita operacija. Nes kiek žinau, kad kad daryti operaciją reikia turėti pakankamo storio rageną ar ką ten, nes ją šlifuoja. Bet, man dar toli, tai gydytoja pasiūlė gultis į ligoninę savaitei, ir ten tiesiog darys kažkokias procedūras, dar kažką, nežinau. šiaip, norėčiau kad truputį pagerėtų, bet čia maždaug pusei metų, ne visam laikui O ir šiaip neįsivaizduoju ką reikėtų daryti toj ligoninėj visą savaitę, turbūt išprotėčiau. Be kompo, be teliko, be knygų. Ką veikt? Nu nebent megzt, nert, velt, verinėt iš karoliukų ir t. t. . Bet nusibostų po maždaug 2 valandų. 
-

Pelių Džemas.
- Misteris Linksmai
-
- Vilnius
- 1,967.81 Lt
» 2010 Sau 17, 19:51
MuOn rašė:Einu geriau išsispausiu šviežių morkų sulčių. (mm) :]
žiūrėk tuos produktus kurie turi vitaminą A. Morkų sulčių stiklinės per dieną laisvai pakanka. Vėliau tas blogėjimas nustos. Man jau pvz nustojo. Anksčiau būdavo, kad prie pc nesėdžiu visiškai, o regėjimas labai prastėjo. Dabar tenka dažniau prie pc sedėt, bet jau 2 metai, kai rega nesikeičia. pukuse rašė:O ir šiaip neįsivaizduoju ką reikėtų daryti toj ligoninėj visą savaitę, turbūt išprotėčiau. Be kompo, be teliko, be knygų. Ką veikt? Nu nebent megzt, nert, velt, verinėt iš karoliukų ir t. t. . Bet nusibostų po maždaug 2 valandų.
Rastum ką veikt. Aš radau ką veikt, kai mėnesį ten gulėjau.
-

Lament
- Įsijaučiantis
-
- Kaunas
- 1,898.10 Lt
» 2010 Sau 18, 18:24
Pukuse rašė:Aš ir tokios norėčiau, bet nežinau ar bus galima, nes reikia pirma pasitikrint, ar įmanoma šita operacija. Nes kiek žinau, kad kad daryti operaciją reikia turėti pakankamo storio rageną ar ką ten, nes ją šlifuoja. Bet, man dar toli, tai gydytoja pasiūlė gultis į ligoninę savaitei, ir ten tiesiog darys kažkokias procedūras, dar kažką, nežinau. šiaip, norėčiau kad truputį pagerėtų, bet čia maždaug pusei metų, ne visam laikui O ir šiaip neįsivaizduoju ką reikėtų daryti toj ligoninėj visą savaitę, turbūt išprotėčiau. Be kompo, be teliko, be knygų. Ką veikt? Nu nebent megzt, nert, velt, verinėt iš karoliukų ir t. t. . Bet nusibostų po maždaug 2 valandų. 
Pirmą kart apie tokius dalykus girdžiu, bet visko gali būti :}.
O ligoninėj ką veikt.. klausyt muzikos, žiūrėt į vieną tašką, miegot miegot miegot.
-

illuminated
- ®espect
-
- -13,073.73 Lt
» 2010 Sau 18, 21:16
Ta operacija blogas ir trumpalaikio efekto dalykas. Na, nebent jūs vėliau norit vos ne aklom tapt. Jau geriau vitaminais ir t.t. gerinkit regėjimą, nes jei trumparegystė nėra įgimta, ją tikrai galima pakoreguoti.
-

Pukuse
- ®espect
-
- Vilnius
- -5.00 Lt
» 2010 Sau 18, 21:44
Kodėl trumpalaikio? Ir iš tikro su tais vitaminais irgi kažkoks š gaunasi, žinot gal kur būna tokie vitaminai gerint akim su mėlynėm, violetinės nedidelės tabletės man atrodo. Ir pvz buvusi mano akulistė labai jas gyrė ir skatino gert, o nuėjom pas kitą ir pasakė kad tie vitaminai yra paskutinis šūdas ir ne gerina, net ne stabdo, o kartais skatina regėjimo blogėjimą. Nu ir kuria dabar man tikėt?
-

Camilė.
- Forumo gyventojas
-
- Panevėžys
- 890.00 Lt
» 2010 Sau 19, 10:49
Šiandien žingsniuosiu pas okulistę žiūrėsim ką naujo pasakys 
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata
|