TrumparegystėJo, maždaug nuo -1.
Dabar taip pagalvojau, kad mano regėjimas siaubingas (-4) ir jis po truputį blogėja. Tai man reikia nešioti pastoviai tuos akinius, o aš jų nekenčiu. Tai kol turiu pinigų nusipirksiu linzes, jau TIKRAI. Nes bijau kad kai man bus 30 metų išvis akla patapsiu. : D Nu jo.. Tikrai ne kas. Nes man jau -3 buvo siaubinga.. Ir visi sako kad aš beprotė su tokiu regėjimu vaikštau visur be akinių.
Norėjau apie linzes pasiklausinėt. Man reik super plonų (kad būtų patogios ir jų nesijaustų visai) ir maždaug mėnesiui. Dar reikia to dėkliuko ir skysčio. Kiek visa tai kainuos? (Linzės mėnesiui arba galit sakyt ir 3 mėnesiams + dėkliukas + buteliukas su skysčiu)? Pirksiu tas linzes tikriausiai Fielmann, nes ten pažįstama moteriškė perka, sako labai plonos ir tt.
Dėkliukas 20lt, skystis 1L 40lt maždaug. O linzės nežinau kiek būtų. Aš perku vienadienes linzes 30 dėžutėje 55lt. porą sunešioju per pusantros savaitės maždaug. Pajaustum, jei pradėtų silpnėt akys. Va man ankščiau būdavo 1 ir 1, dabar 1 ir 0,6. Ir tikrai jaučiasi, nors dar visai mažai suprastėjo. Buvau pas okulistę, tai sakė, kad linkus esu į trumparegystę, gali greitai suprastėt akys iki tiek, kad reiks akinius nešiot. ;/
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |

Tikrai daug laiko prie pc praleidžiu, ir šiaip žiauriai gerai esu. Bet gali būti kad yra blogiau, nei atrodo. : D Gal apžlibau jau, bet kažkaip