1.Marilyn Manson - Man That You Fear
2.Marilyn Manson - In The Shadow of the Valley of Death
3.Placebo - English Summer Rain
4.Michael Jackson - Black and White
5.Michael Jackson - They Don't Really Care About Us
(net nežinau kaip čia ir atsitiko kad Michaelis atsirado ,....RIP...blyn dar reiktų ir Billie Jean įtraukt...)
Top5 mėgstamiausios dainosOMG,kaip man dabar sunku
Tikrai ne iš eilės ,per sunku būtų 1.Placebo - Unisex 2.The Killers - Mr. Brightside( šią akimirką išduodu Placebo,bet ši daina per graži,kad nebūtų mano sąraše) 3.Placebo - Kings of Medicine 4.Placebo - Speak in tongues 5.Placebo - Pierrot The Clown Dabar kažkaip kūriau filmuką, tai įstrigo daina, kuri šįkart pirmoje vietoje:
1. PussyCat Dolls- Hush Hush (I Will survive version). 2. Agnes- Release me. 3. PussyCat Dolls- Jay ho. 4. Kažkaip pasinešiau šiek tiek ant visų Pop Karaliaus dainų. [In memoriam]. 5. Ir vis dar man ji patinka... Ieva- Negrįšiu. 1.M83 - we own the sky
2.Red Hot Chili Peppers - Power of equality 3.John Frusciante & Josh Klinghoffer - Walls 4.Kyle Andrews - Sushi /Dub Fx - sooth your pain 5. Jimi Hendrix - Hey Baby(Rising sun) Paskutinį kartą redagavo bebop 2009 Lie 17, 21:04. Iš viso redaguota 1 kartą.
Šia savaitę atsisakau Placebo,nes žinau,kad reik padaryt pertrauką(jaučiu tai)taigi sarašas pilnas kitokių gražių dainų(bet tik šią savaitę
)
1.The Killers - Mr. Brightside 2.Brainstorm - Lonely Feeling 3.Ši vien dėl to,kad atostogavau,ir amžiais Tėtis užleizdavo jų dainas,o Aš su Sese jas visas dainuodavom(buvo žiauriai linksma)dabar jūs galit pasijuokt
Hiperbolė - Aš dar dainuosiu
4.Oasis - Wonderwall 5.Negaliu be Placebo,papraščiausiai negaliu Placebo - Unisex ‹ Linksmai.lt projektai ‹ Lyrics.Linksmai.lt (Muzika) |

,per sunku būtų 

)