Tik gitaristamsAš, kaip savarankiška mokinė, arpedį labai nedaug mokiaus. Reiktų dar patobulėt.
O man jau visai gaunasi šios dainikės: Britney Spears:
• I'm Outta Time • Live Forever • Songbird • Stop Crying Your Heart Out • Talk Tonight
• Since I Told You It's Over
• Lisa
O, jets! Kokia daina radau
Ir štai jūsų dėmėsiui: Am E Am kalnuose ganos baltos ozkos koldi boldi boldi bolda ten mus uzpuole mandavoskes koldi boldi boldi bolda E Am or yes,or no or yes or no ok!!! Am E Am ali baba ir daug plesiku koldi boldi boldi bolda visos sacharos neapsiko koldi boldi boldi bolda E Am or yes,or no or yes or no ok!!! Am E Am sakute duonos neatpjausi koldi boldi boldi bolda i kito kelnes neprikrausi koldi boldi boldi bolda E Am or yes,or no or yes or no ok!!! Am E Am su siulu karves nepririsi koldi boldi boldi bolda ir ant menulio neapmysi koldi boldi boldi bolda E Am or yes,or no or yes or no ok!!! Am E Am sena patranka ne pabuklas koldi boldi boldi bolda isp**** merga ne stebuklas koldi boldi boldi bolda E Am or yes,or no or yes or no ok!!! Dainavau ir žvengiau ![]()
Na žinau..Bet dažnai per daug paprastai skamba tos dainos.. Aš tiesiog noriu kad pasakytų kas žino kur gražiai skaamba, kad malonu būtų groti ir neatsibostų. ;} O mano mokamos tai kol kas tik: Metallica-Mama said Metallica- nothing else matters intro. Greeit mokinsiuos visą. ;'D Ilgas kelias Ir šiaip.. daug įvairių dainų priedainių arba po dalį pvz; A.Mamontovas-saulės miestas Metallica-fade to black A.Lavigne-mobile Linkin park-numb. Vnž. Reeiks kada jas visas išmokt, o tai durnai kai po dalį moku. ‹ Linksmai.lt projektai ‹ Lyrics.Linksmai.lt (Muzika) |