The Sims 3labai atsiprasau kad rasau ne i tema , bet man labai reikia pagalbos su torrent programa kai man jau rodo kad zaidimas 100% atsiustas as niekaip negaliu jo atidaryti(kai paspaudziu desini klavisa neleidzia paspausti open)gal galetumete man kas nors paaiskinti.buciau labai dekinga ir jeigu padetumete + karmos
--------------------------------------
Nelabai suprantu kodėl. Geriau rašyk į šita skiltį čia sulauksi daugiau pagalbos
documents- downloads. Tikriausia čia, bent jau pas mane ir pas darugus čia. Ir nereikia man karmos.
Neleidžia spausti open,nes ten turbūt yra folderis.Spausk open directory ar kaip ten...Ten tave nuves į parsisiųsto failo direktoriją,per ten galėsi paleisti..Beje tema eina apie sims 3,nenukrypstam. man viskas buvo gerai, zaidziau zaidziau, kol neismete kazka ten download su manager. Sudownloadinau paskui norejau vel pazaist bet kai viska pakrove man ismete lentele tipo kad kazkas nukopijuota ir panasiai. Kas per problema galetu buti? piktas whata prašau
Paskutinį kartą redagavo linaga20 2009 Lie 27, 19:52. Iš viso redaguota 1 kartą.
ne jus nesuprantat, man ta lentele kai pajungiu ismeta iskart ir kai paspaudziu ant varneles (nes daugiau nera ka spaust) ismeta is zaidimo. O toje lenteleje raso: We are unable to verify that your disc is a valid vopy of The Sims 3. Please contact customers servise. Kaip suprast db?
‹ Siuntiniai ‹ Žaidimai |